lördag

Hade de super i Västerås idag med familjen. Köpte dock inget förutom torrshampoo. Har lite planer till kvällen så ska börja fixa lite och sen hör förmodligen av mig imorgon om inte tidigare. 

31 augusti 2013

Godmorgon! Vaknade vid halv 10, låg kvar i sängen och låtsades sova när nån i min familj kom och titta till mig, hehe. Gick upp vid kvart över 10 ungefär. Sen dess har jag inte gjort mycket alls. Ska till Västerås idag med mamma och Kenny. Sen har jag inga plans. Funderar på att sova hos min syrra, men vill icke sova själv så måste få med mig nån dit hihi. Ha en superbra lördag!

Hos Hannah

förra året hos Hannaaaah
Hade de hur mysigt som helst hos Hannah med en massa trevliga tjejer. Jag och Nickie hade tagit moppen dit och när vi skulle åka hem spöregnade de, och de var inte lite ska jag säga. Bara man gick ut utanför dörren var de som att hoppa i en pool med kläderna på. Jag blev heeeelt genomvåt. Skönaste var ju att ta en lååång, varm dusch nyss. Har precis krymit ner under täcket och värmer mig. Skulle ju vilja åka till pojkvännen och mysa, men sen kom jag på att jag inte har nån... hahah, så ensam alltså. 
Imorgon har jag inga planer, förutom att jag ska köpa en Ben&Jerry haha. Har planerat de hela veckan vet du! Var sociala med mig inatt för kommer ju inte kunna somna pga av regnet som låter till Kina typ. Puuuuuss

tonighs


30 augusti 2013

Åkte til skolan vid kvart över 8 imorse, ramlade på cykeln, åkte hem och tog alvedon eftersom jag slog i huvudet. Kluuuumpig som jag är. Åkte tillbaka till skolan och kom liiiite sent hehe. Slutade iaf vid 1 , riktigt skönt! Kollat på film med en sovande Milou sen dess. Ska till Hannah ikväll med några tjejer, fram till dess får jag se vad jag gör.
Njut av att de är fredag!!

29 augusti 2013

Kom hem från skolan för ungefär 10 minuter sen, då gick jag ut med Milou och nu sitter jag här i my room. Vädret idag är ju inte på topp så ska tända några ljus, slå på en film och ha de allmänt mys. Ska skicka några snapar till mina vänner i skolan bara för att säga att jag slutade klockan 1 idag och inte dom hihihi

28 augusti 2013

Skolan rullade på, följde med Nickie hem, tog lite outfit bilder med Hulda, bokade biljetter till bio och skrattade mig igenom hela filmen typ. Nej, men såg This is us, one direction filmen duveeeet. Den var superbra faktiskt, blev dock lite störd på vissa folk som inte kunde hålla tyst hehe. Nu ska jag sätta på lite musik i hörlurarna och försöka somna. Har pyttelite sovmorgon imorgon, till halv 9 woopwoop haha. 

baby i, i wanna know what you think when you're alone

Gick ut en sväng med kameran, kommentera gärna babes. 

27 augusti 2013

Riktigt segt att komma upp idag, hade typ kunnat göra vad som helst om jag fick ligga kvar i sängen i nån timme till. Jaja, tillslut gick jag upp. Slutade skolan vid halv 2 tack vare inställd lektion och uppskjuten matte. 
Gick ner på stan med några flickor då och sen gick jag hem och gjorde nada. Ska sätta på lite musik i öronen och sova lite. 
Skriv till mig på kik eller snapchat pls. Kik: melindaagustavsson Snapchat: melindaag

10 snabba

 
Älskar verkligen doftljus
 
Kan inte låta bli att öppna ett meddelande, gillar inte när du står "1" på t.ex kik osv
 
Älskar människor som bjuder på sig själva och inte är blyga, jag är den direkta motsatsen hehe
 
Redigerar nästan aldrig mina bilder, om jag gör de så gör jag de på iPiccy
 
Jag är verkligen ingen morgonmänniska
 
Om jag tycker någon låt är bra lyssnar jag sönder på den tills jag hittar en ny
 
Tänker extremt mycket innan jag lägger mig, allt mellan himmel och jord
 
Weheartit bilderna är bara bäst
 
Har börjat lyssnat på One Direction väldigt mycket under den senaste tiden
 
Att resa kan vara de roligaste som finns
 

26 augusti 2013

Hade skolfoto idag, uuuuusch säger jag bara..
Efter skolan följde Alva, Nickie och Ida med mig hem. Då åt vi upp den sista delen av chokladpajen och sen hann jag och Alva ner på Intersport innan dom drog. Lite senare ikväll ska jag på hundkurs med Milou, får väl se hur de går. Tills dess ska jag nog bara kolla på någon film osv. 

25 augusti 2013

Stack till Nickie där även Frida och Alva var. Hängde där ett tag tills vi gick ut och träffade Arvid och Viktor. Gick runt typ hela Köping och gjorde nada. Kom hem för typ 20 minuter sen och åt direkt, så hungrig haha. Skulle ha varit på gymet nu, men ville inte ha håll såååå. Ska iaf försöka få ut någon kompis på en promenad hade jag tänkt. Imorgon är de skolfoto och vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, joooobbigt. 

kräftskiva 2013

Några bilder från gårkvällen. 
Supermysigt hade jag de igår med familjen. Satt på balkongen till halv 12 ungefär då jag var tvungen att gå in för höll på att frysa ihjäl, + att min mobil behövde laddas hehe. Somnade vid halv 2 ungefär och vaknade vid 10 imorse. Ska snart sticka iväg till Nickie och umgås med några tjejer. Ska försöka få in träning ikväll också. 

24 augusti 2013

Kenny väckte mig 9 imorse, men somnade om till 11 hehe.. Lunchade med mamma och pappa på latte vid 1 och sen följde jag med mamma och Milou till mammas kompis på landet. Ska hjälpa mamma att förberedda för ikväll då mina systrar kommer hit och vi ska ha kräftskiva, mys. 

beachrocken

Hemma nu från beachrocken. 
Vi kom dit vid halv 10 ungefär, inte så roligt dårå haha. Nej, men vet liksom inte ens vem Dani M, eller vad han hette, är... Så jag kunde ingen låt eller nå haha. Alla drog hem till Emma typ, men jag stannade kvar där med Hulda och Alva och några till. Gjorde dock inte så mycket förutom att frysa. Trodde allvarligt att jag skulle dö. 
Nu är jag iaf hemma och har redan lagt mig under täcket för att göra ett försök att värma upp mina fötter och händer som är isbitar. Ha de bra!

catch my breath, no one can hold me back, i ain't got time for that

dagens.
Skolan var tråkig som vanligt och jag var sjukt trött. Slumrade faktiskt till lite på musiken.. ops. Men dom fick faktisk skylla sig själva när vi sitter och lyssnar på typ balettmusik, väldigt avkopplande må jag säga haha. 
När jag kom hem la jag mig i soffan och åt paj med glass och kollade lite film. Ska snart duscha och sen sova lite så jag orkar vara uppe ikväll. Känns som om jag kommer somna vilken sekund som helst, men men.. får väl hålla mig vaken för ikväll är de beachrocken, woop woop haha... 

22 augusti 2013

Alla tjatar ju som fan att jag ska blogga så här kommer de... 
Skolan var riktgit seg idag, trodde jag skulle dö men överlevde trots allt dagen iaf. Efter skolan gick jag på stan med Nickie, Ida och Alva sen upp till mig. Nickie och Ida drog vid 8 och Alva vid 10. Är sjukt trött så ska nog ta och sova snart. 
Imorgon är de skola som vanligt och sen beachrocken på kvällen, mer info får ni imorgon. Byyyyye

i want to fly

gårdagens.

bloggtips

Läser såklart Nickies blogg och den är super! Ändå dåliga är att hon inte bloggar så ofta, men har hört att de ska bli ändring på de;-)
Finaste My har börjat blogga igen och tycker ni verkligen ska kolla in på den. Så gullig tjej!
Rekommenderar även Alvis blogg. Jättebra och intressant. Hennes kamera är sönder för tillfället, men när den är fixad blir de mycket mer bilder och uppdatering. 
Så sjukt snygg och suuuuperbra blogg. En kropp 2die4!!! Kände inte henne så bra, men på senaste tiden har jag umgåts med henne rätt så mycket och de har varit grymt! 
Finaste och snällaste Hannah som jag lärt känna bättre på senaste tiden, så underbar! 
Åh världens mest saknade person!! Lärde känna henne genom instagram för såg att hon skulle åka på språkresa samtidigt som mig. Nu är vi superbra kompisar och fast än hon bor hur långt bort som helst (känns de som) så är hon en av de närmaste vännerna jag har, kan berätta ALLT för henne! Så goooo tjej

20 augusti 2013

 
Kom till skolan och hann bara vara där i en halvtimme innan vi slutade haha väääärt. Efter skolan gick vi ner på stan och där kom Frida också, åh vad jag har saknat henne!! 
Vi gick hem till Alva och mös lite, fick lite bråttom för vi skulle hinna med en buss, men de sket sig så vi gick ner och åt på latifa, bästa girltalket där alltså med lite deppmusik i bakgrunden hahah. 
Vi cyklade ner till krillan och kollade på lite boys som hade fotbollsträning och sen efter de åkte vi home. Kollar på Hollywoodfruar och läser lite bloggar samtidigt, mycket på gång haha. Ska försöka somna tidigt så jag orkar upp imorgon.. 
Efter skolan ska jag ta lite outfit bilder med Huldis och Nickie och sen vara lite hurtig med Nickiepickie. Pusspuss

Justin Bieber - The Key

Köpte denna i torsdags, har glömt visa er den. 
 
Blev väckt av pappa vid 10 idag, skolan börjar halv 11 men jag ska till tandis så kommer lite senare. Efter skolan ska jag som sagt till Fridisen så kommer inte blogga för en ikväll. Ni får ha en bra skoldag. 

måndag

bild från igår när jag och Hulda myste med Juuuustin
 
Cyklade ut en stund och möte Alva, Nickie och Hulda. Vi satt och myste med lite jordgubbar, världens bästaste tjejer! Sen såg vi en råtta (liiivrädd för råttor) och jag och Nickie började skrika typ hysteriskt och vi var tvunga att åka hem haha. Just nu ligger jag i sängen med musik i öronen och kik på mobilen. Ska försöka att inte somna allt för sent så jag kommer upp imorgon, men rätt så bra att vi har sovmorgon imorgon hihi. Sen efter skolan får jag träffa min saknade Frida!!! Åh, va jag läääängtar!

new in

ursäkta storlekarna.
 
Idag var jag som sagt i Västerås med mina finaste. Pengarna gick inte bara åt till kläderna jag köpte utan även all mat, åt så jag är mätt i en vecka känns de som. Ska höra med några flickor om dom vill hitta nå, sista dan innan skolan börjar liksom. Ångesten kan börja.

dagens outfit

Slitna jeans - JC / Stickad tröja - JC / Armband - Spanien

19 augusti 2013

 bild från Hulda, tagen igår på Chili Nam Nam
 
Gick upp tidigt idag för att ringa till en kompis som ska till skolan och nu är jag ganska pigg haha.. Men ska väl stalka folk på sina bloggar och sen kanske sätta på någon film eftersom jag inte behöver gå upp för en klockan nio. Klockan tio ska jag möta Hulda och Nickie på stationen och sen åka mot lite shopping. När jag kommer hem har väl antagligen ångesten för skolan börjat, så ska väl typ sitta inne och gråta, nej men måste fixa lite saker. 
Imorgon ska jag till tandläkaren på morgonen så jag missar lite av dan. Inte ens värt att gå första dan tyyyp. 

18 augusti 2013

Klockan ringde vid 6 imorse, gick ut med Milou, gick tillbaka till sängen och somnade lite smått, gick ut med Milou en gång till vid halv 9, gick upp vid 11 och fixade mig. Åkte till McDonalds med familjen och åt och snart kommer Nickie hit. Får se vad som händer annars idag. Börjar ju skolan på tisdag, åh vill ha mer ledigt tack.. 

alone

Gick ner på stan och plockade en påse godis och köpte med en pizza hem. Satt mig i sängen med pizzan och godispåsen nära till hands och sen lite kärleksmusik på de. De fattades bara en kille dårå haha, men hade ju fina kompisar på snapchat. Har ätit upp pizzan och ska väl snart hugga in på godiset, haha lite ensam dårååå. 
Fråga mig på ask: http://ask.fm/MelindaGustavsson

twins

Bästa Maja!! Du är världens bästaste!

17 augusti 2013

Var ju på paus igår, var ju inte världens roligaste men de fanns väl stunder som var lite roligare än andra. Vi kom hem till Alva vid 2 nångång, då åt vi lite nattkäk och sen gick vi upp och la oss och prata lite smått om kvällen osv. 
Vi åkte till stationen imorse för att lämna av Maja och Ida som åker hem till Borås idag. Kommer sakna dom så himla mycket!! Just nu ligger jag typ helt död i min säng. Har ingen aning vad jag ska göra idag, men skippar ett bröllop iaf orkar verkligen inte hehe. Ska väl sova lite och sen kanske kolla med nån friend.

16 augusti 2013

Igår kom Maja och Ida till oss. Dom fick uppleva en tyspisk dag på sommarlovet haha, tror inte dom tyckte de var världens roligaste men men. Vi sov hos Alva inatt och alla somnade vid halv 1 tror jag, men jag var ganska pigg så jag satt uppe och kikade till 3 på natten hehe. 
Imorse vaknade jag av att dom skrattade och att Alva petade på mig. Vi låg iaf kvar i sängen i typ 1 timme och sen gick vi ner till köket och gjorde brunch, väldigt gott må jag säga. Nickie kom och åt med oss också. Sen fixade vi oss lite smått. Jag och Nickie åkte iväg för att lämna matchstället från innebandyn och nu är vi hemma hos mig. Dom andra kommer om typ en halvtimme. Vid 9 drar vi till paus iaf, hoppas de blir kul för annars känns de fett onödigt att slösa 100spänn på de. 

Överasking

Nu ska jag till tågstationen för att möta upp mina efterlängtade Borås bruds!! De var de här som var överaskningen hihi. Dom kommer hit idag och stannar några dar och jag är såååå happy!

14 augusti 2013

Saknar Espana
 
Idag kom Felle hem till mig efter lunch nångång. Vädret sög så vi kunde ju inte gå ut eller nåt, så vi beslutade oss för att kolla på film. Blev gamla älsklingsfilmen Hannah Montana, hihi. Lite senare gick vi ut och träffade några killar och hängde runt med dom. Åkte hem vid 9 tror jag och nu ligger jag och myser i min säng och skriver med några. 
Har en överaskning till imorgon, men den får ni veta nångång imorgon. Åh, längtar så myyycket!

seriös

seriös till 100procent
 
Vid 7 nångång kom Nickie, Ida och Hulda hit en stund, vi satt här och pratade lite osv sen gick vi ner på Latifa, ovanligt att vi väljer onyttig mat.. Vi började gå mot Nickie och där på vägen försvann Hulda hem till sig. Vi väntade på Alva i ungefär en halvtimme och sen drog vi oss mot donken och träffade Nophon och Oliver. Sen cyklade jag hem och jag trodde jag skulle dö för vägen var as mörk och läskig :( Men som ni ser, I'm alive!! 
Ska nog slå på en movie och sen sleepa. Ni kan ju vara sociala på mobilen så jag inte får för tråkigt --> kik: melindaagustavsson 
Imorgon ska jag träffa min finaste Felicia och vara med henne all day, får la se vad vi hittar på. 

tidö slott

Åkte iväg till Tidö slott med pappa, Kenny och Mikis. Gick på nåt leksaksmuseum, ganska coolt faktiskt. 
Ska nog sova lite nu, haha är supertrött. Men ikväll kanske jag ska ut med några, får se hur de blir. 

13 augusti 2013

Skrev precis ett inlägg som var en mil långt, men de försvann tippaaaaat. Kommer inte skriva om de så ni får en snabb sammanfattning om dagen.
Var med Alva och Nickie hela dan idag och ni är verkligen guld värda! Bestämde oss för nattkäk på donken, men blev krångel där. Fick iaf våra strips och milkshakes tillslut. Jag och Nickie åkte moppe i spöregn och blev dyblöta. En gjorde kvällen till den bäääästa. 
De var typ de. Men nu ska jag slå på en film och få mitt blöta hår att torka snabbare på något sätt. xoxo

11 augusti 2013

Kan inte ens beskriva hur mycket jag saknar dig bästi! Och Idisen såklart!!
 
Var vaken och kik:ade med en skön kille typ hela natten igår, så somnade vid 3 I think. Sov till 12 också, hehe där var den dagen borta typ. Men sen dess har jag inte gjort nånting typ, ätit på gårdagens godis och kollat på film. Ska snart åka till Nickie för att säga hejdå till bästa Frida som åker till Cypern imorgon :-( 
Sen efter de ska jag till nå glassställe med mi familla. Ikväll ska jag nog ut med några som vanligt. 

bubbles

Canon EOS 400D

Pink Sands

Doftar helt lovely!! 
 
Blev väckt av mamma vid 11, åt äppelpaj som frukost och vid 2 åkte vi till Arboga och kollade lite, sen vidare till farmor och farfar där man tryckte i sig lite glass. 
Ska till mina kusiner snart, där vi blir bjudna på mat. Sen ska jag nog träffa några flickor och pojkar. 

the world's greatest

Min fina!
 
Stack hem till Nickie på eftermiddagen och där låg jag bara och slöa i sängen tillsammans med några fler flickor. Hämtade upp Kenny och hans kompis och gick och åt tillsammans med dom. Om nån timme ska jag iväg och jag tror de lutar att vi ska till malmön och chilla med några. Ni kan ju vara sociala på mobilen fram tills dess,
kik - melindaagustavsson snapchat - melindaag

don't give up, look up

Blev väckt 7 imorse och var vaken tills pappa kom hem, sen somnade jag om igen. Pappa väckte mig igen vid 10 och då gick jag ut med Milou. Sen har jag bara slöat och kollat på film. Ska till Nickie lite senare och sen får vi väl se vad som händer. 

underbara tjejer

Bästa tjejerna i hela världen!!

8 augusti 2013

Vaknade imorse av att jag trängdes i min säng med Alva och Nickie. Vi har inte gjort ett skit på hela dan, bara ätit och ätit.. Nickie åkte nyss hem för att äta och jag ska gå till en resturang med Alva strax. Får väl se vad som händer efter de, tråkigt väder så kan ju inte vara ute:-( Men nu måste jag sticka, harebra!

single girl

 

7 augusti 2013

världens finaste tjejer!!
Imorse kom Nickie och Alva hit som vanligt och myste. Efter lunch kom Frida också. Följde med Alva hem och blev kvar där hela kvällen med Frida, Nickie och Ida. Vi fixade oss i typ 3 timmar och tog kort i knappt 1 timme, haha värt. Drog till konstgräs och vände direkt mot donken istället. Sen åkte vi tillbaka till konstgräs och jag vettefan vad vi gjorde där. 
Kom iaf hem klockan 11 och då hoppade jag rakt in i duschen. Ska slå på lite musik i mina öron och sen sleepa. Alva och Nickie kommer imorgon igen och sover lite. 

6 augusti 2013

bild från lördags 
Vaknade imorse av att Milou slickade mig rakt i ansiktet och brevid sängen stod Alva och Nickie och skrattade haha.. Vi myste lite i min säng eftersom jag inte hade nån ork att gå upp. Efter ett tag gick vi upp och åt frukost och sen hade dom lite modevisning för mig där dom provade mina klänningar. Dom stack vid 12 tiden och vi ska nog ses igen ikväll. 
Ska ut och äta med pappa och Kenny snart och sen vid 4 har jag en klipptid som väntar, ska bara toppa som vanligt, så inget speciellt. Pusspuss

so wake me up when it's all over

 

5 augusti 2013

Haft en riktig mysdag idag. Bara varit hemma och kollat film hela dagen lång. Tog en glass med Kenny på stan, annars har jag inte varit ute alls. Ska strax ut med Nickie och möta Alva och kanske några till. Ha de gött!

this or that

 
Till er nattugglor:
 

 

Gossip Girl / Sex and the City

 

Glass / Tårta

 

Nyttig / onyttigt

 

Shoppa / fika

 

Bada / sola

 

London / New YorK

 

Sverige / USA

 
Julafton / Födelsedag
 
Vinter / sommar
 
Sminkad / Osminkad
 
Pojkvän / singel
 
Ragga / bli uppraggad
 
Smsa / prata i telefon
 
Ful och rik / Snygg och fattig
 
Lockigt hår / Rakt hår 
 
Rosa / Blå
 
Sova / Vaken
 
Blogg / Facebook 
 
Choklad / Surisar
 
Dator / TV
 
Twitter / Instagram
 
Sova ensam / Sova med någon
 
Framför kameran / Bakom kameran
 
Regn / Sol
 
Vår / Höst
 
Bikini / Baddräkt
 
Hollister / Victoria Secret

4 augusti 2013

klädvalet igår
Igår hade jag lite tjejmys med mina finaste. Drog till donken mitt i natten och, jag lovar, har aldrig haft så ont i benen! Snacka om svag haha.. Somnade vid 2-3 nångång, var helt död typ. Vaknade vid halv 9 och trodde jag skulle då av värme så gick ut och så åt vi lite frukost. Åkte hem vid 11 tror jag och då åkte jag direkt till Örebro med familjen. Hann bara in på 2 affärer och fick endast med mig en tröja, kommer visa den någon dag
Ska hem till min saknade Nickie lite senare! Har ju inte träffat henne på 1 vecka, hamnar nästan i psykhus utan dig babe :-* 
Men nu ska jag typ sova för ligger helt död och orkar inte ens le haha, hur ska de gå för Melinda när skolan börjar..

3 augusti 2013

Några bilder jag tog på landet igår. 

yesterday

Mysig kväll igår med god mat och bra sällskap! 
 
Kom hem vid 5 till Köping och åkte direkt till Slagsta glass med familjen, lika gott som vanligt.
Får se vad som händer ikväll, ingenting som jag fattar just nu. Ska gå ut till familjen och hämta min godispåse. Fredag idag juuuu.

1 augusti 2013

1 Augusti, tiden går så fort...
Idag ska jag iaf upp till stugan och även sova kvar där, så om du vill nå mig får du la ringa eller smsa. Kanske inte kommer fram eftersom jag nästan inte har någon täckning där uppe, fuuuun
Kommer hem imorgon och då slänger jag väl in nåt inlägg om jag har tiden till de. Höööörs

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!