bästa mamma♥

Hej du. Mina systrar som hit vid lunch och åt lite "påskmat" och sen gick vi ut på balkongen, var supervarmt och skönt! När dom hade gått la jag mig i soffan med mamma och sen slog jag på LOL på datan, bästa filmen! Jag orkade inte träna ikväll för en sak så jag och mamma låg i varsin soffa och tryckte i oss en massa onyttigheter medans vi kollade på två filmer som gick på tv:n. 
Just nu lyssnar jag på musik, någon som har några bra låtar som ni skulle vilja dela med er av? :)) gärna typ lugna depplåtar eller sovlåtar, haha. Imorgon ikväll ska jag till Nickie med några tjejer, mysigt. 

godmorgon



donken

Kom hem för ungefär en kvart sen. Kvällen tillbringades på donken med Alva och Felicia som kom efter en stund. Några boys kom också, precis då när jag satt som en gris och tryckte i mig mat, pinsamma Melinda... Nophon stannade då och sen fick vi ett fint besök av två påskgubbar, hahaha. 
Jag gick med Felicia hem eftersom hon hade cykel och jag ville inte att hon skulle gå själv, hihi. Vi tog värsta omvägen och de var sviiiinkallt! Mina knän är helt röda nu för de var så kallt, haha. Snackade om allt på vägen hem, bästaste! Nu ska jag mysa med mig själv i min säng och nog slå på nån film. Tänker för mycket just nu på allt. Typ som: varför måste jag vara så blyg? vad ska jag göra på påsklovet? är jag trött? är jag glad? 
haha, åå.. nåt är fel på mig. Har föresten 2 nya favvolåtar som Alvis visade mig, så sjuuukt bra! 

nails

Fixade naglarna i morse och nej jag har inte målat själv. De är klistermärken eller vad man ska säga :-)
Skriv föresten gärna kommentarer eller i blogresponce, alltid kul!

påskägg


Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Var först hos mormor och morfar för lite fika med släkten på mammas sida. Sen åkte vi förbi våra gamla grannar och där känade jag en hundring, helt okej!! Tack bästa Karin! 
Ska höra med Alva om ikväll och så. Blev inget med Emma ikväll :-( Blev problems med skjutsning, men då fick man ju bekedet att Alva kommer hem lite tidigare än beräknat så då åker jag med henne till donken. Får väl se om vi gör nåt efter eller om kvällen startar och slutar där :-) Har bytt om nu också, kan ju icke cykla i kjooool.
Nu ska jag försöka hålla mig från att äta upp allt godis som står på bordet. Har ju 2 påskägg nu också. Fick ett nyss av mamma och pappa, gooooootti.  

good girls, like bad boys



Glad påsk! Vaknade vid 8 idag av att mamma kom in och tog kort på mig när jag sov, whaaaat? Låg kvar i sängen eftersom jag knappt kunde hålla ögonen öppna. Gick upp vid halv 10 och åt lite frukost, åt typ onyttigaste frukosten man kan äta haha.. Nutella med mosade banan, så jädra gott!! 
Fixade mig på nån timme och kände för kjol idag, har aldrig kjol men de ska jag börja ha. I sommar kommer jag ha kjol eller klänning hela tiden!! Säger jag nu ja... men sen slutar de med shorts ändå.. 
Jaja, just nu håller jag på att snapchata lite folk och skriver med Alva. Jag och Emma kanske ska hitta på nåt ikväll för båda vi är själva haha. Räddaren i nöden :-* 

bloggar jag läser

BLOGGAR JAG LÄSER

AMANDA FORZLÖW
JULIAH 
LINN BERNHARDSSON
TOVA SJÖMAN
AMANDA ÖSTLING
CAJSA SVENSSON
NINELL DI ZAZZO
MY VON WALDEN
JUSTIN BIEBER BLOGG
HANNA LINDQUIST
TOVA LÖFGREN
TILDE ANDERSSON
AURORA MOHN STUEDAHL
ERICA MOHN KVAM
MOA ENGLUND
ALVA HÅGESTAM
FRIDA WIMAN
ZARA LARSSON
HANNAH SANDELL
TINKERBELLA
KENZA
ALVA BERGLÖW
JULIA PERSSON
HULDA MORATH
FRIDA SÖDERBERG
 
läser sjuuukt många bloggar, är typ beroende av att se vad som händer i andras liv haha.. 
kommentera eller skriv någonstans eran blogg, om ni inte är med på min lilla lista, så kanske jag börjar följa eran blogg :-)
tidsinställt

bitch

 
Hej finaste! Var hos farmor och farfar och åt våfflor och skrattade hysteriskt åt min släkt, haha bästa släkten!! Åkte hem efter de med magen som stod rakt ut, haha. Fick ett påskägg av dom som jag åt lite ur denna kväll. Kollade samt på let's dance som var ganska tråkigt haha. Jag vill vara med kompiiiisar istället.. Tänkte att jag skulle de imorgon kväll men ingen kan juuuu :-( foreveralone
Kanske ska åka till västerås med pappa och Kenny imorgon kväll och äta ute, men då kommer vi ju hem vid 8 och då sitter jag här och suckar för att jag inte har nån att va med.. gud vilket depp inlägg detta blev. Ska typ sova nu. Är faktiskt ganska trött. Hörs imorgon :-)

fredag

Hej babes! Vaknade vid 8, somnade om till 9 och sedan gick upp vid halv 10. Då gick jag och åt frukost och sedan städade jag på mitt rum och fixat mig. Håller på att installera ett nytt sims som jag fick av mami, jag älskar sims! De är så kul att inreda och fixa människor, hihi. 
Idag ska jag fika med min familj och sen en till familj eller vad man ska säga haha. Sedan lite senare ska jag till farmor och farfar och äta farmors berömda våfflor med släkten min. Åå, världens bästa! 

new in

 
 
Jag och mami drog en sväng till huvudstaden för lite shopping. Detta var allt jag köpte + ett par strumpor och en tröja som mamma köpte som jag kan låna, hihi. 
När vi kom hem drog vi till kusinen min för att fira han med lite lasagne och tårta :-) Nu ska jag nog slå på nån film och somna till den för jag är extremt trött ska ni veta. Men snapchata eller kika mig ändåååå.
Snapchat: melindaag
Kik: melindaagustavsson

who's that chick

tidsinställt

sneak peak

Hej på er! Skoldagen idag var lång som tusan, men icke så jobbig. Känner mig fett grym när jag är klar med kapitelet i matten och alla andra är på två 3:dje sidan, mohahhaha. 
Har frågat lite lärare om vad jag och Ebbis ska ha med till spanien, men de var inte så jobbiga saker som tur är :-) När jag kom hem, för ungefär en halvtimme sen, så gick jag direkt ut och tog lite kort i de fina vädret. Dom bilderna kommer upp senare i ett tidsinställt inlägg. Nu ska jag mata min hungriga mage med något gott och sedan vet jag ej :-( Ska nog välja kläder tills imorgon.

citygym

Hej fina ni! Började skolan som vanligt klockan 10 över 8, hade ganska chill dag ändå när jag tänker efter. 
Efter skolan tränade jag med Lisafisa och sen gick jag hem och duschade. Orkar inte byta om från morgonrocken så får gå med den hela kvällen, mys hihi. Nu ska jag gå till mamma och fråga vad de blir för mat, svin hungrig!! 

dagens outfit

Ser ni att jag knappt kan le utan att tandställningen vill tryckas ut ur munnen?! haha, åå...
Har pluggat lite på moppesaken och ätit våfflor, är ju våffeldagen idag :-) Ikväll blir de bara tv mys. Jag kommer sitta 1 milimeter från tv:n när Top Model Sverige är. Final idag juuuu! 
Nu ska jag byta om till mjukiskläder och förflytta mig till soffan, puss

tandställningen

De var en som frågade om jag kunde lägga ut nån bild på min tandställning, så här är den. Passar verkligen inte i den, men men.. får väl överleva i ungefär 2 år haha..

ullvi


Kom precis hem från skolan. Imorse cyklade jag, Alva, Ebba och Felle till Ullvi för lite information. Vi blev uppdelade i grupper och medans vi gick röjde jag typ sönder hela skolan, åå alltid jag.. 
Jaja, när vi kom tillbaka till skolan fick vi veta att vi hade inställd matte och mentorstid, tjoho! Så vi gick och åt och sedan gick jag, Alva och Felle hem till mig och här kollade vi på en film, Dum&Dummare, så jävla skön! Vi gick tillbaka till skolan och hade engelska där vi bara skrev nåt papper och sedan slutade vi. Haha, onödigt att gå tillbaka till skolan.. 
Just nu dricker jag Cola Zero och ska nog sätta på nån film eller nåt. Måste plugga på moppesaken också, orkar inte haha. Hörs senare :-)

träningsdag

Kom hem vid 12 tiden från Säfsen, åt mat vid 1 sen låg jag och mamma i soffan och halvsov till halv 2 ungefär och då gick vi till Zienarbacken (?) för att gå Bissen Brainwalk. Vi gick dock inte hela för mamma hade ont i sitt sår där hon har opererats för några veckor sedan. Skulle ändå inte orkat att gå en mil haha. När vi kom hem trodde jag att jag skulle dö i en hungerchock, så jag smälde i mig lite yougurtar och sånt. Vid 6 gick vi ner till gymet och sen vid 7 körde jag ett pass. Kom hem vid kvart i 8 och då duschade jag och sedan satte mig ned vid tv där mamma och pappa var. 
Vilken dag, typ träningsdag. Känns skönt att ha tränat idag iaf :-) Nu ska jag sova för att orka upp 7 imorgon.. orkar inte skola haha.. Även om vi bara går några dagar så är de ändå jobbigt #slöaMelinda 

Dag 7 — En bild som är över ett år gammal och en nytagen bild

Dag 7 — En bild som är över ett år gammal och en nytagen bild

 


några fler bilder

här är några till bilder från igår :-)
tidsinställt

skidor

Blev väckt vid 8 imorse och vid halv 10 åkte vi iväg till backen. Vi köpte såhär 3-timmarskort så klockan 1 tog våra kort slut och vi åkte hem. Ramlade inte iaf, heja mig! Tyckte själv jag var ganska duktig, hihi. 
Nu är jag ganska slut, så ska nog vila lite och kanske slå på nån film på datan :-) Ikväll ska jag nog äta glass eftersom godis går inte så bra :-( typ mardröm!!!

hummer soppa

Gjorde i ordning lite soppa åt mig eftersom jag nästan inte kan äta nåt annat. Men de var goooott, hihi. 
Just nu sitter vi och kollar på tv, men ska snart gå över till några och fortsätta kvällen där. Bloggar mer imorgon och då får ni lite bilder när vi åker skiiidor :-)

bilder

Några bilder jag tog på min lilla vandring för nån timme sen.

säfsen

-snöade som tusan så ni får ursäkta hur vi ser ut, haha
Hej du! Kom upp till stugan igår kväll, idag skulle vi ha åkt skidor men de krånglade med pjäxorna så vi sket i de. Vi får kö imorgon istället! :-) Har haft ont i tänderna hela dan igår, inatt och idag. Kan inte äta eller nåt, kuuuul
Får se om jag går ut och tar kort snart eller om jag stannar inne i värmen. Ska kolla lite bloggar och så. Hoppas de får en bra helg!

tandställning

Hemma nu! Gick upp klockan 7 idag och ungefär klockan tjugo över 7 satt jag i bilen på väg till Västerås. Nu har jag tandställning.. ser förjävlig ut rent ut sagt! Kan inte ens le för då ser de ut som om jag har typ en elefant i munnen.. Känns som om tandställningen sticker ut 2 meter från tänderna, haha åå.. På bilden ser ni hur mina tänder såg/ser ut.
Jaja, ska iväg till praoen om en halvtimme ungefär och sen är de musikal idag i skolan så jag och Ebba tänkte fråga om vi fick gå på den :-) 

close up

Hej! Praoen gick helt okej, typ, slutade vid halv 3 och sedan iväg till moppekursen vid 4. Sista gången idag, jävligt skönt ska jag säga dig! Nu är de bara att plugga och sen skriva nåt och så. 
Ska upp 7 imorgon så blir inget uppe-sent ikväll, ska ju sätta in tandställningen imorgon bitti. Är så nervös... för de första att de kommer göra ont och de andra hur jag kommer se ut, haha.. men de kommer ju bli fint om cirka 2 år... Kommer inte kunna äta på femtioelva dagar typ :-( 
Ska packa ikväll också för imorgon efter praoen åker jag iväg till våran stuga i Säfsen över helgen. Ska både bli superkul och supertråkigt eftersom jag missar en (eller två) födelsedags"kalas" och en typ fest eller vad man ska säga. Alltid kul i lilla Köping när jag åker. Jaja, ska inte göra detta till ett depp inlägg, så pusspuss
Ps: bilden är oredigerad för er som ville veta de :-)

Dag 6 — En bild från sommaren

Dag 6 — En bild från sommaren

tidsinställt


eyes

Blev inget gym idag eftersom Vickan inte orkade och ingen annan kunde, så fick kö lite egna övningar hemma och dansade för fullt till Just Dance på Xbox. Sedan var de pannkakor till middag och en lång skön dusch. Ha de bra! 
Här får ni se min ögonfärg för att jag har brist på bilder och de var någon nån gång som fråga om jag kunde typ lägga ut en bild på dom, så aa :-)

dagens


Hej pluttisar! Fick sluta tidigare från praoen, tjoho! Ska ner på gymet med Victoria vid 4 och resten av kvällen blir de bara mys och så.
 

Dag 5  — Min drömresa

Dag 5  — Min drömresa

Helt klart Hawaii! 
tidsinställt

måndagsbarn

Hej finis! Moppekursen var helt okej. När jag kom hem åt jag lite mat och gjorde frågorna vi skulle göra i boken, duktigt! Nu sitter jag och kollar på tv med en sovande mamma och en pappa som är helt inne i tv:n, haha. Klockan 9 börjar Top Model, längtar typ till måndagar för de.. haha #modelltönt 
Skulle vilja vara med dääääär, men endast om dom ej klipper av mitt hår hehe. Aja, nu ska jag fortsätta drömma och kolla på tv. 

monday


Hej! Kom precis hem från praoen. Ebba gick hem idag på förmiddan för hon mådde dåligt, hoppas hon blir bättre tills imorgon så jag slipper vara själv hehe. Vid 4 börjar ju moppekursen så innan dess ska jag slappa och äta lite mellis så att inte min mage kurrar som om de var jordbävning där borta. 

Dag 4  — Fem bästa bloggarna enligt mig

Dag 4  — Fem bästa bloggarna enligt mig

1. Frida Wiman
2. Cajsa Svensson
3. Aurora Mohn
4. Erica Mohn Kvam
5. Linn Bernhardsson
 
 
 

idag

Idag har jag städat, lekt lite med min lillkusin, kört moppe (UTE!! fett läskigt), grillade i kortslöt med familjen, vart och fira min kusin som fyllde 16, städat på gymet och tränat också. Shit, va mycket jag har hunnit med... 
Imorgon är de prao igen och sen moppekurs. Nu ska jag kolla på vänner, om jag får igång de någon gång, och sedan sova:-)

grattis malin

Godmorgon! Åt frukost för ett tag sen och nu kollar jag på vänner. Ska snart börja fixa mig. Idag ska jag fira min kusin och sen träna på kvällen. Grattis Malin föresten, söta tjejer på bilden ;-)

killing me softly


Skulle ha haft en myskväll med min lillebror eftersom pappa och mamma skulle ut och äta med några kompisar. Vi gick ner och beställde pizza som vi tog upp till lägenheten och mumsade på. Sen när vi, eller jag, trodde att vi skulle gå ut till soffan och kolla på tv och mumsa i oss en samma onyttigheter, men nej.. NEJ, han tyckte hans kompisar på skype var roligare.. så han satt sig i sitt rum och jag fick sitta i vardagsrummet helt forever alone och kolla på vänner på datan.. Borde skriva en bok: Melinda vilda tonårsliv. Så ska den nog heta.. nej, gud svamlar jag bara igen, som jag alltid gör när jag är föööör trött. 
Ska nog se klart avsnittet av vänner och sedan är de bäst om jag sover. 

happy saturday

Vaknade vid 9, men låg kvar i sängen och kollade på några avsnitt av vänner till ungefär 11 #slöis 
Fixade mig då och åt mat, tacos, vid 12 med familjen. Sedan gick jag ut och tog kort, några såg ni ju här ovanför. Har inga planer för idag, ska bara vara med familjen och mysa. Ska gå till min bror nu och kolla vart han vill fika senare. Hörs mera sen:-)

goodnight friday


love is where the heart is


Linne-ginatricot / Kofta-sisters / Byxor-B young / skor-Dr Martens
 
Kände för att gå ut i kylan och ta lite kort. 
Jag och Ebba slutade vid 2 och då gick vi och tränade, båda var helt slut av någon anledning. Duschade, valde kläder i en evighet och sedan gick jag ut och tog kort. Var sviiinkallt och mina händer dog. 
Mina systrar kommer ikväll också, mysigt. Dom kanske ska med till Thailand, hoppas!! Nu måste jag städa undan på mitt rum eftersom de ligger en väska och 3 tröjor på soffan... Mammas reaktion: 300 tröjor och 1000 väskor + lite annat. 

Dag 3 — Min familj

Dag 3 — Min familj
Världens bästa familj! 
Min mamma är världens bästa mamma, helt seriöst! Hon känner mig helt in och ut. Jag är väldigt lik henne och de är jag glad för! Hon är sjukt snygg och har väldigt snygg kropp för att vara 43 år och snart fyller du 44 i april. Hon är även en städ-narkoman.. hon håller alltid ordning vilket kan vara lite jobbigt ibland eftersom man inte får ha en tröja på soffan utan att hon ska klaga.. Hon ställer alltid upp för mig och för andra, tänker inte på sig själv i första läget. 
Min pappa är så sjuuuukt bäst, hihi. Han ställer alltid upp och älskar att reta mig för t.ex min förälskelse i Justin Bieber... tönt. Han är supersnäll, men hans humör kan ändras på 1 sekund, haha. 
Min bror är mitt allt! Han finns alltid och vi bråkar nästan aldrig, om vi gör de är de för att han har använt min handduk eller nåt, haha.. Han är sjukt snäll, rolig och bara helt bäst! 
Min äldsta syster, Mikaela är helt underbar! Hon är både snäll, rolig och superfin! Jag är mest lik henne i sättet, vilket är konsigt eftersom vi är halvsyskon haha. Men vi säger aldrig att vi är halvsyskon för hon har varit med hela mitt liv och känner mig sjukt bra! Hon är som en skyddsängel, hihi.
Madelene, är min andra halvsyster, men hon har också varit med i hela mitt liv så är precis som helsyskon. Om man är med Madde så har man inte en tråkig stund, hon bjuder gärna på sig själv och tillskillnad från min bror tycker jag inte de är alls pinsamt på något sätt om vi är ute bland folk. Hon är supersnäll och har ett gott hjärta! Kenny är mer lik Madde än jag, båda är väldigt känsliga tillskillnad från mig och Mikis som kan ta lite mer smällar än dom, hihi :-)

todays


09:02

Godmorgon! Vaknade vid halv 8 och kollade mobilen, gick upp 8 och åt frukost med mamma och pappa. Nu har jag en timme på mig att fixa lite på rummet och packa innan jag ska möta Ebba. Ganska skönt att ha lång tid på sig. 
Efter skolan går jag och tränar med Ebba och kanske nån mer? Men bloggar efter de:-) Gör nog nåt tidsinställt inlägg under dan, så håll utkik! 

Dag 2 — Min bästa vän

Dag 2  — Min bästa vän
Älskar er allra mest. Ni betyder allt

ben&jerry

Jag och min bror har smockat i oss en hel ben&jerry, haha.. Beach 2013 here we come!! 
Nej, men ska träna imorgon så på nåt sätt känns de bättre då? haha.. Funderar på att platta mitt hår och leka rapunzel! Nej, gud va töntig jag ärrrrr.. Måste nog säga hejdå och godnatt innan jag skämmer ut mig för mycket :))

jag är med!

Jag är med och tävlar om att vinna en goodiebag, klicka här för att komma till tävlingen:-)

JAG ÄR MED!

Jag tävlar hos denna fina tjej om att vinna Ray Ban brillor, passar perfekt till sommaren :-D 
vad med du med! tryck på bilden för att komma dirket till tävlingen

THAILAND


-bild jag tog förra gången vi var i Thailand, hääärligt
Fick precis reda på att vi har bokat en resa till Thailand över julen!! Hotellet är superfint och as coolt! :-D 2013 kommer bli de bästa året någonsin! Först spanien, sen justin, sen 1D och sen en massa värme i sommar och resa till spanien igen och sen drar vi till Thailand över julen, guuud vad jag längtar!! även om vi ska åka med en annan familj också.. skulle hellre vilja åka med bara min familj, men men.. blir säkert superbra
 
Jag och mamma har varit och fixat mina solbrillor så nu sitter dom perfa, måste ju ha till Spanien! Om 3 veckor sitter jag i Spanien vid den här tiden, längtar sönder!! Känner att jag vill börja packa, men nej.. skärpning Melinda!
Ska nog slå på ett dansspel till xbox och göra av med lite energi, hihi.  

Dag 1 — En bild på mig + 15 sanningar om mig

Dag 1  — En bild på mig + 15 sanningar om mig
-Jag är rädd för en sån här mixer
-Mitt drömutseende är Candice Swanepoel
-Jag skulle vilja ha en känd blogg
-Jag skulle vilja färga mitt hår som Ariana Grande, men vågar inte
-Jag är inte duktig att hålla på med hår, iaf inte mitt eget
-Jag är rädd för att dö
-Jag är ansvarsfull
-Jag gör nästan aldrig om mina bilder
-Jag "övar" på mitt leende i spegeln varje morgon, haha
-Jag sover med 2 gosedjur, en tiger och en nalle
-Jag älskar när folk ger mig komplimanger, om t.ex mitt hår
-Jag läser sjukt många bloggar
-Jag är typ sockerberoende
-Jag skulle vilja ha magrutor, men inte så dom syns så bra haha
-Jag ska inte dricka alkohol förens jag slutat 9:an, tycker de är onödigt att dricka nu så aa

summer

Hej på er! Har egentligen inte alls tid att sitta här och blogga för jag måste borsta tänderna, bädda sängen, packa väskan och städa innan klockan är kvart i. Så dehär får bli ett snabbt inlägg. 
Jag ska praoa idag med, sen efter skolan skulle jag ha tränat men alla har ju fotbollsträning så får se om de blir nåt.. Annars kanske jag bestämmer med någon imorgon:-) 
Provade föresten att göra en inbakad fläta på mig själv igår och de funkade, hihi! Jag ska nog ha en sån idag bara för att visa upp att jag kan eller nå.. aa, hörs senare!

bästavän


Moppekursen gick väl helt okej. Inte dirket så kul, men funkar. Åt mat direkt när jag kom hem och gjorde lite frågor som vi skulle besvara i boken. Sedan förflyttade jag mig till soffan och där har jag legat i typ 2 timmar, haha slöis... 
Lyssnar lite på musik och har bestämt lite med bästis inför helgen. Hörs mer imorgon:-)

lista

Dag 1  — En bild på mig + 15 sanningar om mig

Dag 2  — Min bästa vän

Dag 3 — Min familj

Dag 4  — Fem bästa bloggarna enligt mig

Dag 5  — Min drömresa

Dag 6 — En bild från sommaren

Dag 7 — En bild som är över ett år gammal och en nytagen bild 

Tog från denna blogg :-)


b young

Kom hem från B young för ungefär 45 minuter sedan. Jag och Ebba fick vara med och bestämma lite kläder som hon skulle beställa, hittade en superduper snygg långklänning som jag tror att jag ska kosta på mig när den kommer. Vill ha en annan klänning där också... tycker den är lite dyr så de skulle passa fint med nåt litet jobb så jag fick lite pengar, hihi!
Aja, direkt när jag kom hem bytte jag om till mjukiskläder och satt upp håret. Har precis ätit upp min Ben&Jerry som var kvar sen i lördags #tjockamelinda  Snart drar jag iväg till moppekursen. Bloggar nog mer ikväll, så håll utkik! :-)

sparkling

Ska strax gå iväg och möta Ebba och sedan vidare till B young, där vi praoar. Hann med att ta lite kort nu på morgonen. 
Min bror är sjuk och har tagit upp hela min säng för han tycker den är skönare än hans, haha gulle. Ska väl hämta lite halstabletter till han och fixa lite annat. Efter praoen är de moppekurs, så jag bloggar nog antingen, om jag hinner före den, eller när jag kommit hem från den :-)  

smink

De var någon som frågade förut om jag kunde göra en sminkvideo, men de tänker jag inte göra. Iaf inte nu. För just nu använder jag inte mycket smink alls, så den skulle bli skittråkig och kort haha.. Men här nedanför har ni bilder på mitt smink som jag använder till vardagen:
Eyeliner - 24 ORE
Mascara - Extra Super Lash
Rouge - Isadora
Annars då? kom hem från gymet för ett tag sen efter att ha tränat i cirkus 2 timmar med Ebbis. Har hunnit med att äta, duscha och springa ner på gymet för att ge pappa mat sen jag kom hem, inte för att någon bryr sig men aa.. 
Ska kolla på tv eller nåt med mamma och städa lite på mitt rum. Imorgon är de moppekurs igen, åå orkar inte haha.. 

todays

Bilden gick inte och lägga in på IPhoto, så då går den inte att vända rätt.. 

moppekurs

Gick finfint på praoen idag, fick lite ont i ryggen eftersom jag fick böja mig hela tiden. Efter praoen gick jag hem i nån timme och sedan iväg till moppekursen med Felicia. Var skittråkigt att bara sitta där och lyssnade, men de funkade ändå. 
Just nu ligger jag i soffan och kikar med några personer som ska på samma språkresa som mig. hihi, så kul! Dom kommer får Borås och ska åka samma datum som oss :-D 

goodmorning

 
Klart att man ska vakna klockan 7 när man har sovmorgon till 10.. helt klarvaken också. jaja, då får de bli låååångfrukost på sängen, yey! Ganska skönt också för nu har jag jättelång tid att göra i ordning mig, hihi. 
Ska föresten praoa på B young och där slutar jag runt 3 för klockan 4 ska jag iväg till moppekursen. 

gymet

vrid på huvudet
Hemma nu! Gick bra på gymet, fick stå i "kassan" eller receptionen i någon halvtimme. Fett kul juuuu. När telefonen ringde fick jag typ panik, haha... Efter några argument med mig själv fram och tillbaka om jag skulle svara, svarade jag. Ok, ingen bryr sig Melinda.. 
Nu ska jag iaf kolla på tv med mami och sedan försöka sova :-)

work for it

Ska alldeles strax ner till gymet, #beach2013
bloggar nog mer ikväll när jag kommer hem

hand

Hejsan! Förlåt att jag inte har bloggat på hela dan, men vaknade vid 10 och sen dess har jag inte gjort ett skit utom att äta, kolla på vänner och velat spy pga min mage. Men de är bättre nu som tur är :-) 
Om jag inte får ont i magen senare ikväll så blir de att träna. Imorgon börjar praon också, börjar klockan 10 så sooovmorgon :-D 
Tänkte kolla på några till avsnitt av vänner och kanske köra lite på moppen om jag orkar, hihi. 

saturday

Hej finisar! Åkte till intersport och köpte pjäxor och där passade vi på att gå in och handla lite gottigotti tills ikväll och även äta på xuan. Åt icke så mycket där eftersom min mage ville nåt annat.. Hann inte heller åka moppe eftersom jag var tvungen att ligger och droga mig med alvedon i min säng. 
Blev bättre till kvällen och jag följde med mamma och pappa till Hemköp där jag och mamma köpte sallad. Pappa, Kenny och hans kompis gjorde egen pizza, men känner mig stolt att jag tog den nyttigare vägen! 
Resten av kvällen blev dock inte så nyttig. Köpte ganska mycket godis så jag fick ta två skålar för att få rum med de, opsi. Sen hade jag även en Ben&Jerry som skrek på mig i frysen och en chokladkaka som jag delade med min kära familj. Kollade såklart på Melodifestivalen och jag tyckte de var rätt som vann! Även om jag hoppades på att Anton skulle vinna, men Robin var min två så de var ju bra ändå:-)
Ska noga avrunda de här inlägg med att säga att jag ska lägga mig och slå på några avsnitt av vänner och sedan sova. 

lördag.

Godmorgon! Vaknade vid 9, låg kvar i sängen och checkade vad som hänt på mobilen till halv 10. Sedan förflyttade jag mig till soffan där mami och papi var. Ligger här i min onepiece, osminkad och rufsigt hår, hoppas ingen kommer för då flyger jag in under soffan... 
Har inga planer för idag förutom att jag ska åka lite moppe och typ köpa pjäxor. 

lista

SENASTE:
Dryck: mjölk
Telefonsamtalet: Mamma tror jag
SMS: "Imorgon?"
Sång du lyssnade på: How to save a life

Gången du grät: igår för jag hade ont i magen :-(

 

HAR DU NÅGONSIN:
Dejtat någon två gånger: nix
Har någon varit otrogen mot dig: Hoppas jag inte
Varit kär?: Ja
Förlorat någon speciell person: Ja
Varit deprimerad: jodå
Varit så trött att du somnat sittandes: haha, ja

 

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
färg 1: Vit
färg 2: Ljusrosa
färg 3: Gul

 

 

I ÅR HAR DU:  

Lärt känna en ny vän: tror inte de
Fått ditt hjärta krossat: nja
Skrattat så att du har börjat gråta: har jag säkert
Träffat någon som förändrat ditt liv: Nä
Insett vilka som är dina äkta vänner: jodå..
Fått reda på att någon har pratat om dig: haha ja ;-)

Kysst en kompis: nepp

 

 

BLANDAT:
Hur många av dina msn-kompisar har du träffat: msn? bitch pls...

Hur många barn vill du ha: 2-4
Har du några husdjur: nope, men vill ha en huuund
Vill du ändra ditt namn: båda ja och nej ;-)
Vad gjorde du under din förra födelsedag: var i skolan, firades av släkten

Vilken tid vaknade du idag: 7
Vad gjorde du igår runt midnatt: sov

Någonting som du längtar till: Sommaren, Justins och 1D konsert!!

Senaste gången du träffade din pappa: några timmar sen
En sak du skulle vilja ändra i ditt liv: finns mycket

Vad lyssnar du på just nu: mamma som städar, haha..

Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: jajamän
Vad gör dig irriterad just nu: att min brorsa är dryg och att jag inte har nåt att göra :-(
Vad är ditt hela namn: Melinda Linnea Mary Gustavsson
Singel/upptagen: Singel
Stjärntecken: Stenbock
Kille eller tjej: Tjej

Grundskola: St: Olovsskolan, eller?
Gymnasie: Ulliv tror jag väl
Högskola: tror inte jag ska gå på någon :PppPp 
Hårfärg: Bruuunett
Långt eller kort: långt

Längd: 1,65 ungefär
Vad gillar du gällande dig själv: Att jag är glad, omtänksam och snäll hihi

Piercings: no
Tatueringar: no

Höger eller vänster: Höger 

 

 

DIN FÖRSTA:
Operation: typ ta bort halsmandlarna och poliperna
Piercing: öron, som växte igen :'-(
Tatuering: Har ingen
Bästa vän: Felicia eller John 
Sporten du spelade: gymnastik 

Husdjur: en hamster, hette Ida tror jag?

Vaccination du minns: vet icke
Konsert: typ spökligan eller vad fan dom hette, haha..
Förälskelse: jadu.. varierade lite dag från dag haha.. nej, men typ John eller Tim
Alkohol du drack: smakade av pappas öl typ #gotti

 

JUST NU:
Äter du: nothing  
Dricker du: inget
Är du på väg att: värma mina händer som är is
Lyssnar du på: Inget
Väntar du på: Sommar

 

 

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: ja
Vill du gifta dig: tror jag väl
Karriär i åtanke: modell till VS  

 

 

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: bådaaa

Kramar eller pussar: Pussar, men kramar är ju också goa :))
Kortare eller längre: Längre!!
Romantisk eller spontan: lagom bäst

Snygg mage eller snygga armar: snygg kropp!
Tatueringar eller piercingar: en liten tatuering isåfall haha..
Känslig eller inte: Båda..
Ragg eller förhållande: Förhållande
Bråkstake eller tveksam: Bråkstake, i så fall ;-)

 

 

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: tror jag väl inte
Tappat glasögon eller linser: har säkert råkat tappat nåns glasögon haha...
Haft sex på första dejten: Nope
Krossat någons hjärta: ja...
Har du blivit arresterad: nejnej, snäll flicka
Dissat någon: Ja
Gillat din killkompis (mer än som vän): typ

 

 

TROR DU PÅ:
Dig själv: ibland
Mirakel: ibland
Kärlek vid första ögonkastet: ibland
Himlen: typ
Tomten: nej, haha.. 
Att kyssas på första dejten: nja, typ om man har känt varann länge och vart på g ett tag så är de väl helt okej 
Änglar: nja.. lite hihi

 

 

SVARA ÄRLIGT:
Haft mer än en pojkvän på samma gång: Nej
Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: klart man kan
Vad kan du verkligen inte leva utan: min familj och mina närmaste vänner
Vad vet inte så många om dig?: att jag skriver dagbok när jag har tråkigt haha.. tror fan ingen visste de?!

 tog från Tilde

DAGENS OUTFIT

tröja - gina tricot / jeans - vinyl
 
Hej hopp! Behöver inte gå till skolan på två veckor nu, känns superskönt! Hade inte så jobbiga lektioner idag, men ändå var dagen ganska seg. 
Resten av kvällen ska jag va med familjen och hitta på nåt skojsigt. Tänkte göra en smootihe snart för jag känner mig sugen på de, hihi. 

ODÖDLIG KÄRLEK



VÅFFLOR

 
Mitt förra inlägg som jag skrev såg jag nyss att den var nåt knas med den. De var faktiskt ett tidsinställt inlägg så jag ursäktar att jag inte ändrade de direkt för dig som kommenterade. Men de är ändrat nuuu :-)
 
Annars då? Jo, jag och Kenny gjorde våfflor till kvällsmat. Sen tog vi en promenad med mamma till Felicia hos hennes mamma. Var där i kanske en halvtimme, om ens de (?) sen vidare hem igen. Ska snart göra en fruktsallad till mig och mami hade jag tänkt, gotti. Bara för att vara lite snäll så jag kan få låna en tröja imorgon hihi #fjäskis 
Just nu ligger jag och mamma i hennes och pappas säng och kollar på tv, mys. Detta blir nog mitt sista inlägg för idag, men hör av mig imorgon. Gör nog något tidsinställt tills imorgon bitti, så håll utkik! 

☆ TELL THE TRUTH ☆

 

☆ Jag litar bara på tre av mina kompisar

 

☆ Vill ha en pojkvän som alltid finns där

 

☆ Jag ska på språkresa till malta, men är inte sugen på att åka

 

☆ Jag suger på att ljuga 

 

☆ Är ganska känslig

 

☆ Jag har jättebra relation till mina föräldrar och syskon

 

☆ Jag skulle vilja åka utomlands nu och bara komma bort från allt

 

☆ Jag vill vara en Victoria Secret modell

 

☆ De värsta som finns kan vara när folk ljuger rakt upp i ansiktet på en

 

☆ Jag tycker de är sjukt onödigt att börja dricka när man är i min ålder

 


Mådde verkligen skit imorse. Min mage döööödade mig... Hade ont när jag kom till skolan och är inte alls på nåt bra humör idag. Vill döda alla som jag ser typ.. haha.
Har bara två lektioner kvar, svenska och idrott. Ska springa pip-test på idrotten, med min mage och allt kuul... </3 
Efter skolan ska jag hem och dö typ, nej men jag ska nog bara chilla. Orkar inte träna så jag skippar de idag, vill inte träna själv heller hihi. 

NEW IN


glömde ju visa er mitt berlock som jag hämtade ut. Fick de av farmor och farfar när jag fyllde och nu hade de kommit, suuuuperfint! Älskar de :-D

HEMMA

-söt tjej på bilden haha..
Hej på er. Gick hem från skolan efter idrotten pga en sak som tjejer får en gång i månaden. Felicia gick också hem för hon hade ont i knät och huvudet. Hon följde med mig hem så nu ligger vi här och klagar båda två haha. Nej, men vi har tagit en alvedon var och tänkte ta lite glass, bara för att de är synd om oss hihi. 

LAY ME DOWN ON A BED OF ROSES



family, bästa bror


Har precis duschat. Missade sista lektionen pga att vi skulle se någon teater, den var sorligt :-( Började nästan gråta.. Handlade om typ Kenya, hur hårt de är där och vad poliserna gör mot gatufolk. Vi i Sverige har de bra asså. 
Sen efter de gick jag, Emma och Lisa till gymet som vanligt. Nu ska jag nog kanske slå på någon film eller nåååågot. 

.

 
Hej vääänner eller nåt. Sitter helt alone i korridoren och kollar på film. Alla andra har lektion, men dom kollar på film så ja... 
Trodde att vi hade inställd so och matte idag, men icke sa nicki. På so:n så kom läraren sent så vi gick, sen ropade hon upp oss i högtalaren, hehe. På matten var läraren sjuk och vi hade Tore haha... Ganska chill lektion eftersom vi inte jobbade något hihihi. 
Nu ska jag väl fortsätta kolla på filmen, byyyye. 

DAGENS OUTFIT

tröja - hm - 149:- / jeans - vinyl - 499:- (?) 
 
Körde på denna stil idag. Efter träningspasset igår passade jag på att duscha håret och sedan gjorde jag 9 småflätor som jag sedan sov med. Och detta blev resultatet. Mitt hår kommer nog se likadant ut imorgon eftersom vågorna kommer hålla tills jag duschar de nästa gång, hihi. 

MÄNNISKANS BÄSTAVÄN

Vill bara ha en nuuuu!! Någon som vill köpa en till mig? :)))

HUVUDVÄRK

Hemma nu från första skoldagen. Just nu har jag ganska ont i huvudet och de blir ju inte bättre att min bror har 3000 kompisar på rummet som skriker ut i helvete... #tänkerpåattdödadom 
nej, men nu ska jag gå och ta en alvedon och kanske lite varm choklad på de. Måste plugga också, orkar ej.

JAG ÄR MED!

Gå in på den här fina tjejens blogg och se vad jag är med och tävlar om att få :-)
klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen.

I KNEW YOU WERE TROUBLE

Vaknade vid 11 idag, skönt att sova ut. Hörde att dom andra som sov hos E sov typ i 2-3 timmar, hihi. Idag har jag inga planer. Ska nog gå ut till mamma på balkongen eftersom vädret är på topp, längtar efter sommaren!! 

SUMMER

Ändrade planer. Sov inte hos Emma. 
Hundvalparna var så sjuukt söta, ville bara ta med en hem! Kolla min instagram för en bild: melindaagustavsson
När jag kom hem till Emma var jag faktiskt den första som kom. Sen när alla kom dansade vi lite, men de var tråkigt och sen gjorde vi typ inget mer. Jag åkte hem för att jag tyckte de var tråkigt, haha och för att jag var trött. Nu ska jag nog sova eller hitta på nåt med min bror. 

BICHON FRISE

Ni vet att jag sa att jag skulle göra nåt roligt idag? Jag ska åka och kolla på en hundvalp! En bichon frise, världens sötaste! Håller ni inte meeed? :-D
Åker om ungefär en halvtimme mot Uppsala och när vi är klara där så åker jag direkt till Emma och sedan sova där med några folk. Kommer nog inte blogga på hela kvällen, men kanske slänger in nåt mobilinlägg. Annars hör jag av mig imorgon, pusspuss 

GRATTIS PÅ ERAN DAG



Idag fyller mina två sötisar år, graaaattis!

HAPPY BIRTHDAY JUSTIN!

Idag fyller min man år så graaaaattis! 

BERLOCK

Hej finisar! Hade de jätte mysigt hos Nickie. Mamma hämtade mig vid 2 så åkte vi hem. Jag har varit och köpt en berlock till mitt armband, eller köpt och köpt... Jag fick de i födelsedagspresent av farmor när jag fyllde. Sen har jag kört lite med moppen och varit och handlat. 
Nu väntas pizza med familjen och sen lite mys framför tv:n. 

NICKIES DATOR

-har inga bilder på nickies dator så fick bli en oldi.
Hej alla. Sitter hos Nickie just nu med henne och Alva. Försöker få någon att hämta mig så jag slipper gå med täcke och allt. När jag kommer hem ska jag nog vila lite och imorgon ska jag sova läääänge. 
Imorgon händer den "där" saken jag berättade om förut. Ni får veta vad de är imorgon, hihi. Senare imorgon kväll ska jag till Emma med några. Ha de bra!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!