jag är inte vackrast i världen men jag är himla sällsynt

Hejsan.
Idag efter skolan gick jag och hulda ner på stan, alla andra dissa oss. Sen gick vi tillbaka till skolan, kul liv. Men då fick man med sig en liten skitunge hem. Kolla hennes söta blogg http://nickaann.blogg.se/
Sen har jag och nickie settat och hållit på med våra macbooooooks. Och nu ska snart nickie hem :-( Då ska jag dejta min säng.
Puss&kram

mina underbara :*

Miss summer

Hej. Just nu är jag i skolan. Har haft so, matte och mentorstid. Ska snart ha no, sen slutar vi. Då ska jag och några andra gå ner på stan och köpa lite presenter till en tjej :-) Will be fun!
Senare ikväll ska jag nog inte gö nånting.
Jag saknar sommarn, vill ha det nuuu! Längtar till Spanien oxå. Ska dit i Maj, långt kvar :-(
Puss&kram


Nobody is perfekt.

Hej. Idag har jag varit i skolan och jobbat på som vanligt. Har hur många läxer som helst!! Har so, matte, engelska & spanska... so och spanskan till på fredag, matten till torsdag & engelskan till på tisdag. Aja, efter skolan tränade jag fotboll. Vi ska vara med i nu fotbollsak i skolan och jag ska stå i mål :| ska väl gå bra.. Sen åkte jag hem och byte om till innebandyn :-) Nu ska jag bara mysa med la familla. Nu ska mamma göra små flättor på mig så blir mitt hår fiiiint imorrn. Puss&kram

Ursäkta bilden


120116

Hej. Idag väckte pappa mig kvart i 8. Åkte till skolan vid 9. Då hade jag engelska, sen hade jag spanska med Geir. Nu ska jag snart ha bild. Sen elevens val.. Usch, ska ha rekling deign (stav). Jag ville ha hemkunskap :-( Kanske kan få det i 8:an, hoppas hoppas! Efter skolan ska jag gå hem och gosa ner mig i en filt och en kopp varm choklad! :-D Sen på kvällen kommer släkten och firar min syrra, hon fyller 27 år imorgon.
Puss&kram

120115

Hej igen. Fick nyss reda på att jag har sovmorgon imorrn, inte helt fel!
Jag fattar typ ingenting av blogg.se men det kommer jag nog så småning om. Är det någon som fattar hur man gör större text när man skriver ett inlägg och om det finns nå smilysar?! Kommentera isåfall.
Puss&kram

120115

NY BLOGG!
Hej. Här är min nya blogg, hoppas du gillar den :-)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!