GIRLS

Nu är jag hemma. Är sjukt trött :-( Ska iaf på tandställning i mars nångång och sen har jag provat mammas moppe som snart blir min/hennes, hihi. De gick ganska bra tycker jag, ramla iaf inte. Nu ska jag vila lite framför tv:n och kolla om de finns någon dextro hehe. Blir nog att hitta på nåt med tjejerna ikväll, behövs!

TANDLÄKAREN

Japp, nu ska jag iväg till västerås för ett tandläksbesök. Bloggar mer när jag kommer hem :-)

NEW IN


Justin Bieber bok - Bokia - 199:-
Grön tröja - HM - 149:-
Pyjamas - HM - 149:-
Kjol - Gina tricot - ungefär 99:-
Skor - skopunkten - 349:-
 
De här är vad jag köpte på erikslund. Nåt fint? 
Nu ska jag nog bara chilla resten av kvällen, om jag inte sticker till någon kompis. Ska dock upp tidigt imorgon och gå till tandläkaren. 

DAGENS OUTFIT

Gick ut direkt efter jag hade duschat och tog lite kort. De var supervarmt ute, nästa bikinitime... haha, nejdå. Men nu ska jag iväg till västerås. Om jag köper nåt får ni biiiilder :-)

HAPPY.

Blev väckt 8 imorse av mami. Vid 9 var vi nere på gymet. De var typ värsta släktträffen, haha. Min farmor och farfar, min morfar och min morfars bror med fru var där. Och sen Mikis. Alla andra som var där måste tro att jag kände typ alla som tränade eftersom jag pratade med dom, haha. 
Ska snart hoppa in i duschen när min bror är klar. Lite senare idag ska jag hitta på nåt med la familla. Jag vill till västerås, men icke Kenny så vi får väl se om jag får som jag vill hihi. 

26 FEBRUARI

Hej finis! Kom hem för ungefär en halvtimme sen. Ska berätta om min kväll: 
först var jag på donken med mami, Kenny och Mikis och åt mat och glass. Sedan gick jag och mamma till gymmet, dock inte för att träna för att stå i "kassan" medans pappa hade en nybörjarträning. 
Pappa hade inte ätit nåt så han beställde en pizza som jag fick gå och hämta. Gick genom gymet med pizzan och hörde bakom mig: SÅG DU!!?? HON KOM IN MED EN PIZZA! JAG VILL OCKSÅ HA... var de någon som muttrade, hahaha. Jag stannade iaf på gymet när mamma gick hem och sedan ringde min syster så jag gick över till henne en stund och nu är jag hemma. 
Imorgon kanske jag ska till västerås med familjen, hooppas! Vill ha en topp från bikbok hihi. Juste på lördag ska jag göra en rolig saaak, men de kommer jag icke berätta för er än hihi. Nu ska jag nog slå på någon film, om mitt internet vill..., annars blir de väl hitta på nåt med min bror. 

MAMI

Hejsaaaan! Efter träningen var jag helt slut, typ död haha. Myste med mami och papi lite och sedan gick vi ner och skulle kolla på moppen gick igång. Men icke sa nicke, den var slut på batteri så nu håller vi på att ladda den så kan jag provköra imorgon istället, fett läskigt hehe. 
Ska till donken med mamma, bror och syster snart. Muuumsigt. Är inne på VS hemsida också, har lagt undan saker för över 2000 kronor, opsiii. Vill till typ New York och bara shoppa sönder hela affären och jag vill dit nuuuu!  Nu ska jag sluta babbla, hejdå :-)

TRÄNING

Hej hopp! Är faktiskt superpigg denna morgon, förutom att magen dödar mig, men annars är allt på topp! :-D Ska ner till gymet och träna med Victoria och Lisa om någon timme. Tills dess blir de nog lite taggningsmusik på spotify osv. Ska försöka att inte väcka min bror också, hehe. 
Senare idag har jag no plans, men jag är lite sådär småsugen att hitta på nåt med någon, får väl se om de är någon som orkar vara med mig, hihihi. Hoppas ni får en bra dag!

SUBWAY

Hej finisar! Kom precis hem från Arboga. Var där och åt på subway med familjen, gotti. Ikväll vet jag icke vad jag ska göra, kanske sover hos Nickie eller så får de bli en till hemmakväll :-) 
nödvändigt inlägg

FRUKOST PÅ SÄNGEN

Vaknade för ett tag sen. Gjorde ordning lite frukost och tog in den på mitt rum. Frukost på sängen på en måndag, inte dåligt. Har precis kollat klart på en film också. Har inget planerat idag, ganska fint väder ute så kanske går ut en stund lite senare. 
Ikväll kanske jag ska hitta på nåt med några, får se om de blir nåt. Vi är inte världens bästa på att planera, hehe. Aja, hoppas ni får en bra lov-vecka :-)

SNYGGT FRÅN ASOS

Vill ha till sommaren! 
Allt från ASOS.se

HEMMA KVÄLL

Blir en till hemmakväll ikväll. Ganska skönt ändå, men ville ju göra nåt juuuu :-( Någon kanske vill träffas lite senare. Just nu kollar jag på Maria&Mindy, haha så jävla sega. 
Va sociala på allt möjligt:
snapchat: melindaag
kik: melindaagustavsson
ask.fmhttp://ask.fm/MelindaGustavsson

DAGENS OUTFIT

Hittade ett super gammalt tublinne i en låda, passade perfekt som tur va!
Har iaf firat mormor i eftermiddags och städat på mitt rum. Nu ska jag ner på gymmet med mamma och kanske Kenny.  

NICKIE & ALVA

Vaknade vid 10 idag, tog mobilen och kollade på en massa snapchatar från Nickie, haha stördo. Hade även fått från Alva att vi inte skulle gå på matchen idag, yey!! :-D Just nu har jag skype med Nickie och har Alva på sms för hennes internet dog. Vi planerar lite om vi ska hitta på nåt kuuul. Hoppas de blir nåt! Så jävla skönt med loooov! Hörs senare :-)

TRÖTT TJEJ

-världens bästa mami
Kom hem runt 11. Hade de jättemysigt hos bästis med en massa goa flickor. När jag kom hem var min syrra fortfarande här, så jag snackade lite med henne och var vaken med henne medans hon väntade på sina sega kompisar haha. Är supertrött just nu, skulle kunna sova sittandes... Så de är bara att krypa till sängen som är 1 meter bort. 
Har lovat Alva att gå på match med henne imorgon också, vaaarför? haha, nej men de är väl bra att jag gör nåt på dagarna. 

OUTFIT

detta blev mitt klädval ikväll.
Måste nog börja gå nu eftersom de är en bit och vi ska vara där 6. Bloggar mer ikväll när jag kommer hem:-)

NAILS

Vill bara tipsa om detta nagelack, verkligen superbra! Finns och köpa i många färger i B Young affärer. 
 
Målade mina naglar som ni ser, ska försöka byta skal till min mobil också. Ska börja välja kläder för ikväll också. Tar nog med kameran om jag orkar. Händer inget annat intressant i mitt liv just nu:-)

NEW IN

Glömt att visa mina nya skor, dr martens 

-

ALLMÄNT

Är du kär för tillfället? - nja, vet inte riktigt
Hur lång är du? - 1.64 typ

Mår du bra? - Jajamän
Vart går din drömresa? - Hawaii, Afrika
Vad är du rädd för?  hajar, råttor/möss, att någon av mina närmaste eller i min familj ska få typ cancer
Vilken är den bästa känslan? - skratta, när jag har rätt 
Vilken är den värsta känslan? -  när någon dör

 

KÄRLEK:

Hur många seriösa förhållanden har du haft? knappt 1

Är du redo att satsa på ett förhållande just nu? jodå
Kan man vara vän med sitt ex? ja, klart man kan
När kysste du någon senast?  
Har du haft sex med fler än 10 pers? no
Är du romantisk utav dig?  absolut

Vem är din senaste kändiscrush? justin bieber
Har du legat med någon på första dejten?  nej

 

 

ÄR DU...
Helsvensk? 95% typ haha

Lycklig? jaaaa

Pålitlig? jaa
Singel? jopp
Deprimerad? Nejdåå
Oskuld? ja
Självsäker? nja, ibland
Sjuk? nope
Nöjd med dig själv? jodå
Bortskämd?  nja

 

VAD...
Står det i ditt senaste mottagna sms? vad ska vi göra då?? ;O

Från vem var det? Hanna
Går du för klass/linje? 8D
Vill du bli i framtiden? modell eller inredare
Stör du dig på? myyycket
Vad skulle du köpa om du hade en miljon? vet icke, kanske spara hihi 

Är du för stjärntecken?  stenbock

Älskar du? familj, vänner, sötsaker, shoooppa

 

 

FAVORIT
Land: USA, Thailand eller Spanien
Stad: Stockholm typ
Färg: vit, rosa, lila

Maträtt: raclettgrill 
Klädesplagg: beror på

Band/artist:  justin bieber
Tvserie: oth
Film:  finns många, men inga skräck
Låt: mååånga!

Godis: allt, tjockis
Läsk: alla tyyyyyp
Ämne i skolan: spanska, hk, idrott (ibland, haha)


JAG ÄLSKAR DIG

Vaknade halv 9 av någon anledning, gick upp och åt frukost med mami. Nu är jag ensam hemma för mamma och pappa är på gymmet och typ undervisar nåt. Håller på att fixa mig, får bli mjukisar. Har inget inplanerat på dan förutom ikväll när jag ska fira min bästa.
Hoppas ni får en bra lördag!

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

-nån bild jag tog för ett tag sen, visst blev den cool? :-D
Hej på diiig! Jag och Alva mötte Ebba, Nickie, Victoria och Julia nedanför mig och sedan träffade vi Hanna på max. Vi kände att vi inte var tjocka nog så vi drog till donken också. Ingen ville gå hem till sig av olika anledningar så vi drog hem allihop. De var nog de bästa för jag skulle duscha och sen var jag sviiin trött. 
Aja, har duschat nu iaf. Skönt eftersom mitt hår såg ut som om någon hade hällt en skål med olja över de hehe, och sen är de väl alltid kul att vara ren, hihi. Nu ska jag snart sova och hoppas på att jag sover lääänge imorgon. 

HOW TO SAVE A LIVE

Följde med Alvis hem efter skolan och där fixade vi oss lite eller Alva fixade sig. Sen tog jag lite kort på henne och lite egobilder på mig när hon packade, hihi. 
Vi fick skjuts av Alvas mamma till stan och sen gick vi upp till mig. Ebba, Victoria och kanske Nickie kommer nog snart och så beger vi oss till Max för lite mat och glass :-D

LOV I MITT HJÄRTA

Godmorgon! Äntligen fredag! Sista dagen innan lovet, som jag har längtat ska ni veta! Ska göra iordning med för skolan och efter skolan följer jag med Alva hem och senare ikväll ska jag träffa de andra flickorna också :-)

SPOTIFY

De kommer bara mer och mer kommentarer och statestiken stiger som bara den, tack så jättemycket! Fortsätt så :-D känner mig typ som Kenza just nu... haha, töntig jag äääääär
Sitter iaf med Adde på kik och bästa spotify. Vad skulle man göra utan musik? :')  nej, nu ska ta och sova innan jag blir helt galen som vanligt när jag är trött, hihihi. 

KOMMENTARER

Hej finisar! För de första vill jag säga taaaaack till alla kommentarer. Loggade in nu och såg att jag hade 22 nya kommentarer, gud va glad jag blev! :-D
Annars då? Jo, var i skolan idag och fick A på kartan, känner mig stolt!! Efter skolan gick vi till gymet som vanligt. Tagga träningsvärk i benen imorgon :))) Har precis duschat och ska snart ut på stan och äta lite med mami och Kenny. 

SKRIDSKOR

Kom precis innan för dörren från skolan. Kom på imorse att jag hade spanska glosor tills idag, opsi. Men jag hann inte plugga på dom imorse eftersom jag var helt inne på att packa väskan med skridskor och allt. Sen när jag kommer till skolan så har vi inställd.. skönt på ett sätt men ändå, jag har liksom släppat på en väska som vägde 34 kilo, jag skojar inte!! Och i klackar bärde jag väskan också, fy satan.
Annars då? jo, Ebba fick en bula eftersom vi skulle stå på varandra i planka, ni vet?? aja, och där ramla hon in i väggen, så tippat jag filmade de hela också, haha. 
Juste spanska förhöret gick bra iaf, tror jag kommer få alla rätt! :-D nu ska jag plugga på kartan, pusshej

PHOTOS

Några av korten jag tog idag.
 
Var helt okej dag. Alltid kul att ta kort, kanske inte i februaris kallaste och blåsigaste dag men de var bara att hålla ut haha. Åt iaf på cafe latte med några tjejer, bättre än skolmaten som var brända korvar med äckel mos. 
Just nu snapchatar jag lite med folk och pluggar på kartan, åå. Kan iaf alla länder och mer än hälften av alla huvudstäder, duktigt! Ska belöna mig själv med lite jordgubbar senare ikväll :-D 

ÄLSKAR DIG NICKIEPICKIE

Hej finaste ni! Jag ska snart dra iväg till skolan. Har ju där fotosaken idag, hoppas de blir kul! 
Fick ju reda på att Nickie, Hanna och Madde också hade de, så de är ju kuuul :-) får jag umgås lite med dom.

NEW IN

osminkad på bilderna.
Klänningarna kostade 100kr styck när Nelly hade den här rean.
Tröjan tror jag kostade runt 200kr
Bikinin kotade 200:-
 
Vad tycker ni om kläderna? :-)

NELLY.COM

Hej fina du! Direkt efter skolan stack jag och Ebbis ner till gymet, fyfan vad jag svettades idag.. ba rann haha. 
Var precis ute på stan med mamma och hämtade ett paket som kom från nelly.com, så jag fick mina saker jag beställde!! :-D De blev: en vit klänning, en glitter klänning som är i typ alla färger, en orange bikini och en svart tröja med ett kors på. Sååå nöjd med alla sakerna. Ni kommer få bild på alla men inte ikväll, hihi. 
Imorgon är de typ "idrottsdag", fast ja.. de är inte dirket idrott haha? Jag, Alva och Ebba tog foto så vi ska gå ut och ta kort och sen redigera dom i skolan, så mycket bättre än att gå på lektioner, hihihihi. 
Nu ska jag njuta av lite lasagne och sedan plugga på Afrikas karta, åå. 

CITYGYM

-sådär gick man runt todaaaay
Hej blooooggen! Riktigt skönt att träna ikväll, kände mig rejält äcklig eftersom jag gick runt och svettades i min pyjmas hela dan... 
Bestämde just med Ebbis att vi ska träna imorgon, hurtig jag är (a)  Annars då? jo, ska strax gå och lägga mig så jag orkar upp till skolan imorgon. Går ju bara en vecka och sedan är de loooov, längtar!! Snapchatar lite med mina fulisar också. 

SOUP

Kände för lite soppa ikväll, grönsaksoppa! 

FRÅGAFRÅGAFRÅGAFRÅGA

http://ask.fm/MelindaGustavsson
http://ask.fm/MelindaGustavsson
http://ask.fm/MelindaGustavsson

PYJAMAS

Vaknade vid 11 idag, riktigt skönt att sova ut. Går fortfarande i pyjamas, hihi. Snart kommer farmor och farfar hit på lite fika och efter de måste jag träna på Afrikas karta, kan 13 länder och typ 11 huvudstäder av 48.. 
Senare ikväll är de träning som vanligt. 

SLEEP

-saknar sommaren så myyyycket!
Kom hem vid halv 11 tiden. Jag och Kenny bestämde oss för att se på en film, men orkade inte se på hela så vi stängde nyss av den. Kenny har gått och lagt sig och jag ska strax göra desamma. Är så sjukt trött, kan knappt hålla ögonen öppna.
Godnatt bästa läsare!

KOLSVA

Nu ska jag iväg till Kolsva. Får se när jag kommer hem, men de blir nog ett litet inlägg då med, puuuuss

FINASTE MAMMA

Vaknade precis. Tog upp datan och började skriva med Nickie. Idag på dan har jag inget speciellt att göra, men ikväll är jag och min familj bjuden till några på mat i Kolsva. 
Ska snart pallra mig upp och äta lite frulle om de finns nåt gott.

NATTHUMOR

HAHHAHAHA, DÖÖÖÖÖR
Sååå jag!!

MIN KVÄLL

Haft världens bästa kväll! Hur har ni haft de? 
Mötte Ebba, Alva, Vickan och Emma utanför Chili nam nam och sedan åt vi där. Hanna kom dit också. Vi svängde in på hemköp och köpte energidrycker, vi hade aldrig smakat såna och vi ville bli ännu mer hyper än vad vi redan var haha. Sen fortsatte vi våran färd hem till Ebba. Stannade några gånger av olika ursäkter, först var vi och bergsklättra på en snöhög och där körde vi lite snöbollskrig och sedan på en isbana som inte alls var hal till våran besvikelse, vi gick till någon buske och kollade in, haha... Sen hade jag, Alva och Vickan ett litet motions pass där vi sprang på hela Ebbas gata tills vi kom till henne och slängde oss i en snöhög. 
När vi kom in smakade vi på energidryckerna, som var goooda :-D och sedan var de "party". Emma lärde (försökte iaf) oss att shake ass. Vill inte ens veta hur fula vi såg ut. 
Vi gjorde lite "nyttig" glass också och spelade ett spel där alla blev helt galna.. mest Vickan, fyfan haha..
Jag och Emma gick och möte hennes syrra vid badhuset med bil så skjutsade hon hem mig. Just nu har jag ganska tråkigt för alla i min familj sover. Ska kanske slå på någon rolig film så man blir lite trött. Va sociala på mobilen. Vi hörs imoooorgon! :-) kände att inlägget blev en bibel..
snapchat: melindaag
kik: melindaagustavsson

FRIDAY

Äntligen fredaaaag!! Har längtat så himla mycket! 
Ska snart ner och träffa Ebba, Alva, Vickan och kanske Emma på stan, då äter vi lite gott och sedan förflyttar vi oss till Ebbas hus. Nu kommer dom snart, så måste gå neeeer :-) min outfit för kvällen ser ni på bilderna.

BESTFRIEND

Gick ut i de kalla vädret och tog lite vinterbilder med bästavän! Hon stack nyss och jag hade tänkt ta och läsa en tidning jag fick av pappa. 
Ikväll ska jag hem till Ebbis för lite mys med mina flickor. Kör på mjukiskläder :-)

JAG ÄR MED!

Tryck på bilden för att kunna få ett presentkort på caseapp :-D

JAG ÄR VERKLIGEN MED!!

Klicka på bilden för att ha en chans att vinna de på bilden! :-D

RÖD SOM EN TOMAT

-fin bild på min Felicia när vi tryckte i oss ben&jerrys
Hej sötisar. Hade idrott som sista lektion och så klart var de ju intervaller.. kuuul. De var sjukt jävla jobbigt så jag trodde jag skulle spy upp en veckas matrester. Efter de gick jag, tomaten som jag var, Hanna och Nickie till gymet och tränade. Fy fasiken vad trött jag var när jag kom hem och ingen dator hade jag heller för den lånade min bror. Åt lite mat och sedan la jag mig i soffan och mamma kom med Merci (som ni ser på bilden nedan), hääligt! Låg i soffan från typ halv 7 tills nu, inte lite slö.. 
Ska gå och lägga mig nu och lyssnade lite på musik hade jag tänkt. Juste fick Justins skiva (acoustic) och en bok om typ Justin eller nåt i alla hjärtansdag present av mami och papi. 

...

Så går de om man inte har pojkvän på alla ❤-ans dag..


VALENTINE'S DAY

Japp, idag är de torsdag eller forever alone day haha...
Just nu har jag svenska iaf, håller på med min deckarnovell. Händer inte så mycket just nu i mitt liv, förutom att Alva och Vickan just hade en rapar-tävling... vad för människor umgås jag med??

ORTODOXA KYRKAN

Hejsan. Kom hem för ungefär en halvtimme sen, gick till halv 4 idag. Hatar långa dagar!! Fick mig ett gott skratt innan sista lektionen iaf.. eller två skrattanfall fick jag faktiskt. 
Jaja, de var inge intressant. Hade skridskor idag och jag ska säga er... de är inte min grej. Ser ut som en flodhäst som lär sig stå upp... åå. 
Just nu har jag skype med Nickie och jag ska snart gå och göra mig en kopp varm choklad, mumsigt. Måste plugga lite också eftersom jag har ortodoxa kyrkan imorgon på so:n.. 

SUPERKVINNAN

Ligger i sängen och dricker denna ljuvliga smoothie medans jag pluggar och kollar på 2 1/2 men. Värsta superkvinnan som kan göra allt på en gång, haha. 
Fråga min i ask.fm så blir jag a happy-superkvinna! :-D http://ask.fm/MelindaGustavsson

HALL OF FAME

Hej gullisar. Hade inställd hemkunskap, som var sista lektionen, då jag ner till gymet med Vickan, Hanna, Lisa och Emma. Nickie gick hem till mig medans vi tränade och sen gick vi upp och gjorde henne sällskap efter ett hårt (och roligt, haha... Hanna asså) träningspass. Nickie och Vickan gick för typ en halvtimme sen och nu är jag ensam hemma för mamma och Kenny gick till nån som skulle linda in Kennys nyopererade tå (roligt att veta...). 
För att de inte ska vara helt tyst här hemma så är musiken på högsta och Adde på snapchat. Resten av kvällen händer de inte så mycket, ska plugga lite på alla olika saker. 

SWEET NOTHING

JAG ÄLSKAR DIG

RED LIPSTICK

Typ första gången jag har rött läppstift, vad tyyycks? :))))

SNAPCHAT

Hej, förlåt att jag inte har bloggat på hela dan men har mina oraker hihi. Efter skolan följde Felicia med mig hem och så köpte vi med oss varsin ben&jerry och satt oss i min säng och kollade på one tree hill och bara pratade, bääästa! Sen skulle vi gå ut med hennes hund, men hon var för envis för att gå... haha. 
Fixade håret när jag kom hem, skulle locka men ändrade mig så jag tog vågigt istället som ni ser på bilden. 
Just nu är de top model och snapchat med Adde som gäller sen är de sängen :-) heter: melindaag på snapchat om någon ville veta

JAG ÄR MED!

Jag är med och tävlar om ett egetdeignat iphone skal :-)

GODNATT

Tränade ikväll, kändes bra eftersom jag var sjukt trött och hade ätit upp allt godis från igår, hehe. Nu har jag en dejt med kudden, så måste draaaa :)))

BESTIIII

Hej och godmorgon! Har inga planer för idag, så de blir väl en slö dag. Kan ju vara skönt :-)

FYNDA HOS NELLY.COM

Nelly.com säljer nu 100 klänningar och alla kostar endast 100 kronor.
Jag och mamma har fyndat några snyggisar! (två stycken av dom på bilderna har vi köpt)
Tryck HÄR för att komma direkt dit :-)

SKÄMS ÖVER SVERIGE

Alltså melodifestivalen...... vad är de för skit? Sean Banan är ju den vidrigaste, äckligaste och fulaste pojken jag vet!! När han gick till final vet man att hela melodifestivalen är ett stort skämt. Han och Louise Hoffstedt... allvarligt? Vilka gillar och tycker verkligen att dom sjunger bra? Typ: 1 av 100? någon som håller meeed?
Jaja, nu blir de gaygalan istället. Zara äger ju alltid så de var ju kul. Jag och mami har beställt lite kläder och sånt från Nelly.com, häääligt :-D 

ÄLSKAR DIG BÄSTAVÄN

Har ätit på greken med familjen och en gubbe som aldrig ville lämna oss ensamma, höll på att smälla till han... haha, Melinda get's mad :PpPppP 
Nu är jag så mätt att jag inte kan rubba mig, men lite godis går väl alltid i hihihi. Ha de bäst!

DAGENS VILL HA

Hörlurar och skal från fyndiq.se / kläderna från bikbok
 
Kom precis hem. För de första sålde vi slut på allt fikabröd så dom två sista grupperna behövde ej stå och där var jag med, hääärligt! Gick iaf en sväng på marknaden med mami. Vi fick med oss 16 godispåsar (dom var små, haha), 3 remmar, 4 kartongen kokosbollar och 4 ostkakor. Har även köpt en godis påse också, nu känns de som lördag! 
Var och fikade hos mammas och pappas kompisar också, otroligt fin lägenhet dom hade om någon ville veta, haha. Vi kikade in på b young och jag hittade en supersnygg klänning. Alltså ni kan inte förstå hur snygg den var, men den kostade 500:- och då fick jag den inte :-( Kanske ska köpa den ändå... men de känns ganska mycket pengar. Nu ska jag dra av mig jeansen och istället ta myskläder. 

TÄVLA OM JEFFERY CAMPBELL

Håller tummarna!!

FRIENDS

Hade de superkul igår! Efter jag hade tagit outfit bilderna så traskade jag hem till Nickie och där tog vi lite kort och skrattade. När vi kom till Victoria började vi med maten och guuuud va gott de var! När vi hade ätit klart gick vi till hennes data och kollade på en massa videoklipp och bilder från när Hanna, Vickan, Emma och Lisa gick i typ 3-5 eller nåt, så sjukt söta! Skrattade så jag höll på att dö typ... haha. 
Idag är de marknad som gäller med klassen, ska inte stå förens 12 så jag har inte bråtska. Vi seeeees!

TODAYS

Vad tyyyyycks? :-)
En av bilderna har jag som profilbild på fb, gå in och kolla vilken hihihi!

I DON'T LOSE FRIENDS. I FIND WHO IS MY REAL FRIENDS

Hej pussisar! Skolan bara blåste förbi idag, skönt!! Bakade kladdkakemuffins på hemkunskapen, goooott! Efter skolan åkte jag iaf hem till mormor och morfar och fikade lite där. Har precis kommit hem och nu ska jag ut i de kalla vädret och ta lite kort, kanske en ny proffe på fb?! Ska försöka få tag på Nickie och Emma också, segisar:-*
Ikväll ska jag till Victoria med några andra flickor. Vi ska laga världens godaste maaaat, favvo!! 

-

Hejsan. Nu är jag klar med allt, tycker de går ganska snabbt att göra iordning sig för mig. Bara typ 20 minuter, hihi. Jag ska snart till skolan, men behöver icke gå eftersom bror min har opererat tån så får han skjuts av pappa och där kommer jag in i bilden och hänger på. Nu ska jag kolla lite på tv och försöka vakna till lite smått! 

MUMSIIII

Skypar med Nickie, 2 1/2 men på tv, bror brevid mig och en glass i handen. Kan livet vara bättre? 
hihihihi, ska lägga mig tidigt idag så jag kommer upp imorgon och inte typ kryper till köket som idag... var så jäkla trött, haha. 

JAG ÄR MED!

Fy satan va fin "sak" man kan vinna, gå in på bloggen om du vill veta vad :-)
klicka på bilden för att komma dirket till tävlingen.

BLÅMÄRKE I PANNAN

Hej snygginar! Just nu har jag sådär mysigt igen med tända ljus och Nickie på snapchat, fast vi bytte nyss till skype haha. 
Efter skolan gick jag, Ebba och Vickan till gymmet. Fick ont i huvudet i slutet så jag skippade konditions delen. Ja, jag hade ont i huvudet pga Ebba slog upp sitt skåp i mitt huvud i skolan (jag har skåp under henne), fy satan va ont de gjorde ska ni veta!! Haha, när jag tänker på de, fan va klantiga vi är... Kommer väl få ett blåmärke eller nåt, rakt i pannan snyggt.. 
Nu ska jag fortsätta prata med min störda unge :-*

JAG ÄR MED!

Vem vill inte ha ett presentkort?? Här kan du vinna ett  hos den här fina tjejen :-)
tryck på bilden för att komma direkt till tävlingen.

MYSPYS

Är sjukt trött eftersom jag somnade vid 6 på morgonen och vaknade klockan typ halv 8-8... bra jobbat Melinda! Men jag tyckte jag förkännade lite myspys med ljus och allt. Nu skulle de sitta fint med en pojkvän som kunde njuta av denna stund med mig. Menmen, man kan ju inte få allt här i livet.  
Nu ska pappa förhöra mig på kemi provet vi ska ha imorgon, hoppas på alla rätt... hahhaha, kan ju glömma

AVUNDSJUK PÅ EN DOCKA

trodde aldig att jag skulle vara avundsjuk på en docka!!
Guuuud, har suttit och kollat på den där bilden/videon i typ 5 minuter, bara stirrat!
Hej docka, ska vi byta liv? :)))
 

KLAGAR TEXT, HEHE

-åt denna ljuvliga glass häromkvällen♥
Fy va tråkigt de är med kemi... har verkligen ingen lust att plugga och har verkligen ingen lust att lära mig om syror och baser?! Jag vill liksom inte bli nån forskare?? Jag vill ju bli modell eller inredare.... vad ska jag med den här "kunskapen" (host) till?? ska jag stå där och ba: aa, i den här möbeln eller kjolen är de ammoik i????
 Sen är de ju värsta snökaoset också, åå vad roligt.... </3 vill ha sommar nu på dirren taaaack.
Värsta klagar texten de blev... haha, jaja. Skönt att få skriva av sig lite :)))

Hejsaaaan! Var uppe hela natten, har typ sovit i 2 timmar eller nåt. Fast jag är inte så trött nu, så jag ska ta nytta på min pigghet och börja plugga. Hörs senare!

TÄVLIIING

Jag är med och tävlar på DENNA BLOGG. Håll tummarna för mig att jag vinner, hihi!

OSOCIALA TJEJER, BETYG

Sitter i studiehallen/biblioteket med några flickor. Alla är helt osociala... en sitter och kollar på typ film, en kollar på kläder och en lyssnar på musik så hon hör typ inget. Haha, vilket liv... Aja, efter skolan ska jag dra och träna med några och sedan ikväll ska jag nog till en kompis. Studiedag imorgon, har längtat så in i tjuttsingen!!
Juste, hade ju katolska kyrkan idag och de gick faktiskt bra, jättebra om jag ska vara ärlig. Fick ett A och jag hade bara ett fel, känns ju braaaa! 

PLANS FOR TOMORROW

-snyggjulia
Nu har jag planerat lite med några kompisar imorgon kväll. Vi är ju ganska dåliga på att planera saker så hoppas att de blir nåt. Har iaf bestämt med Hanna att vi ska dela madrass, känns ju bra så man inte kommer där och har nothing to sleep at. Nu blir de sängen för lilla Melinda. Fast måste läsa igenom pappret om Katolska kyrkan också. 

HJÄLP LILLA MIG

tre sommar snyggisar från footway.se
Godkväll (låter som hundra år, men skit it) Sitter och kollar på tv med mami just nu, eller de är mest hon som kollar men småkollar lite då och då iaf. Har pluggat på katolska kyrkan så nu kan jag lite av de iaf. Ska plugga mer snart.
 
 
Har någon nåt bra tips på hur man kan plugga? Jag vet inte riktigt hur jag ska plugga, så jag läser mest igenom de. 
Skriv här i kommentarerna, i blogresponse, sms eller på fb :-D

OREDIGERAD BILD

Körde på osminkad och mjukisdräss idag. Bilden är helt oredigerad som rubriken säger, inte för att jag brukar redigera mina bilder, men kul att veta ändå;-) 
Kom hem för kanske 20 minuter sen och nu tänkte jag ta min ben&jerry glass som blev kvar från lördags. Sen måste jag plugga lite på Katolska kyrkan, lovar de tråkigaste som finns! Jag vill inte ens veta om en massa kyrkor och skit, bryr mig liksom inte.

NOTHING LIKE US

-bild från idag, konsiga ögon jagvet..
Ligger i soffan just nu, ska ner till gymet om någon timme. Först ska jag sola för de var typ bra för min näsa eller nåt haha. Efter de ska jag träna. Kan iaf engelska orden nu, dom var inte så svåra så aa :-) 
Onödigt inlägg, men ibland får de bli så.

MILITÄR

Så här ser jag ut idag. Vet inte varför jag är "finklädd" eller vad man ska säga, för jag ska bara vara hemma idag... jaja, gjort är gjort. Ska nog plugga lite nu, ska iaf lära mig engelska glosorna så har jag de avklarat. 
Juste, de var den där tröjan/skjortan/jackan jag köpte igår:-)

BEN&JERRY

Somnade runt 3 igår och vaknade för ungefär en halvtimme sen, skönt att vara utvilad. Vädret är på topp idag, men ändå har jag ingen lust att gå ut... Kanske traskar jag ut lite senare och tar några outfit bilder. 
Annars idag har jag inga planer, plugga lite på engelskan och lite på so:n iaf. Men de är så trååååkigt, får väl gotta mig med min ben&jerry från igår då blir de nog roligare hihi. 

VÄRLDENS SNYGGASTE

Hejsaaaan! Har precis kollat klart på en film och satte nyss på lite Justin i hörlurarna. Är ganska trött så ska väl snart sova. Är supervarmt på mitt rum också, åå hatar deeee. Har hicka också om någon vill tycka synd om mig.

JAG ÄR MED!

 
 
klicka på bilden för att komma direkt till tävlingen :)))

HAHA

är man poppis så är man! #cooltjej #lol
 

ME AND JUSTIN

Justin kom och hälsade på, naaaaajs!
 
Har smockat i mig en familjepizza tillsammans med min familj och Kennys kompis. Nu väntas en ben&jerry, en chipsskål, chokladkakor, dricka och en stooor godispåse. Välkommen till familjen Tjocksson!

GINA TRICOT

Hemma nu. Blev inget äta på jensens, för de var fullt eller nå. Men vi åt på en annan god resturang och sedan gick vi in på gina och där hittade jag två tröjor, dom på bilden
Nu ska jag äta lite godis och läsa lite skvaller tidningar. Vill ha en ben&jerry glass men vet ej om jag orkar gå och köpa en, haha. 

COLOUR

dagens outfit

SCORE!!

 
Fortsätt såååååå :-D

LET HER GO

Vaknade nyss och gick upp och tvättade bort mascaran som jag glömde ta bort igår, opsiii. Jag fick iaf reda på att jag och min familj ska till Västerås snart. Så måste börja fixa miiiig. Mina svarta jeans är i tvätten och jag vill ha dooooom (intressant osv) men ska gå och sno mammas nu, hihi vi har likadana! 
Jag längtar sommaren sååå mycket!! Då kommer ni nog få ute-outfitbilder från varje dag. Därför fick ni en sommarbild, pussochkram

SUNES JUL

-gammal bild på oss, haha
Kom hem nyss. Hade de jättekul hos Madde. Vi spelade spel, åt pizza och ostbågar och kollade på Sunes jul. Världens bästa! Nu ska jag nog sova för jag känner att jag går runt och gäspar 24/7. Natti natti:-*

MIN DAG

-känns som jag alltid lägger upp bilder på skype, hihi
Skön dag idag! Började dagen med att ha spanska och sen inställd bild. Satt kvar i skolan och hjälpte några kompisar med att köpa JB biljetter till 24 april, men dom fick tyvärr inga :-( Sen väntade vi på Nickie som hade en lektion, eller 2 kanske (?) aja, efter de gick vi och åt på kina resturangen på Maxi. Så sjukt gott och skönt att bara få prata med mina bästa. Jag och Felicia gick till synundersökningen och skulle ta den, de gick väl bra. Efter de följde Felicia med mig hem och åt lite ice creeeeeam!
Just nu skypar jag med Nickie, Lisa och Alva. Haha, åå vilka sköna flickooooor. Jag ska snart gå till min syster och sen ska vi aningen beställa eller göra mat och sen köpa lite snacks :-D Bloggar nog mera ikväll när jag kommer hem. Nu blev dehär ett superlångt inlägg, men hoppas ni orkar läsa. 

10 ÖVER 9

Helt okej att sluta tio över 9. haha, nästan onödigt att gå till skolan för 1 lektion. Men skönt ändå :-D
Ville bara skryta liiiiite för er!

10.20

-oufit, photobooth
Drar mig till skolan nudå och har spanska och därefter bild. Sedan slutar man för dagen, inte lite härligt. Har utvecklingssamtal också och sedan går jag och äter med Alva, Nickie och Felicia. Jag och Felicia ska ta synundersökning också, måste de för moppekortet. Sen ikväll ska jag ha lite mys med min syster. Hörs nångång!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!