XFACTOR

-kolla brun man var!!
Hej. Bloggar lite medans jag väntar på att xfactor början igen, heja Awa och Isak!! Jag tycker att Benny ska åka ut om de var någon som ville veta de.. 
Imorgon ska jag stå på julmarknad under en timme och kanske lite till med min klass och sälja fika och dörrkransar som vi har gjort själva, duktiga! Kom till KMV lokalen och kööööp av oss! :-) 
Nu ska jag bädda ner mig i min sköna säng och kolla på tv, xoxo

FRIDAY

Finally friday! Skoldagen var okej, hade inte så jobbiga ämnen + att bilden var inställd! Just nu håller jag på med en hemuppgift till musiken som ska in imorgon, kollar lite på family guy med Kenny också. Fick lite ont i huvudet nyss, så ska nog bara ta de lugnt hela kvällen, kolla lite på xfactor och mysa med la familla. 

ÖPPET HUS

Sitter i skolan just nu i ett mörkt rum med några fina flickor. Jag hade nyss engelska redovisning, tyckte de gick hyfsat bra. 
Har bara svenska, som börjar om typ 20 minuter och sen idrott som vi ska ha i typ en halvtimme eller nå. Efter de har vi öppet hus, åå orka.. Såklart ska vi ha engelska också, mitt hatämne! Tror vi ska ha hemkunskap, de är ju superkul, hihi. 

CHRISTMAS MUSIC

-last years pic
Sitter och njuter med lite julmusik tills jag börjar. Vi i min klass ska träffas på torget och de ligger precis nedanför mig, så jag har ganska nära. Ska gå typ när de är 3 minuter kvar, hihi. 
Aja, nu ska jag fixa lite och hoppas att de snart börjar snöa! 

GODNATT MELINDA

Hejsan. Hade 2 inställda lektioner idag, såhäär skönt! Aja, efter skolan så gjorde jag och min klass kransar och bakade pepparkakor som vi ska sälja på julmarknaden på lördag. 
Kom hem för en timme sen ungefär och har legat och läst sen dess typ. Nu ska jag krypa ner i sängen och sen blir de godnatt Melinda!

COOL

-sometimes I am cool..
Skolan var helt okej, kom hem vid halv 4 typ med Alva. Fast hon gick typ efter en halvtimme eller nåt sånt. Har hunnit tagit lite te och macka, följt med mamma till hemköp och hjälp henne på vinden, samt att kolla på de två sista avsnitten av portkod. Vill inte att de ska ta sluuuut!!
Är lite sur på mitt minne på datan eftersom de är fullt, åå orkar inte. Så nu har jag raderat över 500 bilder.. var stolt tills jag såg att jag fortfarande över 4000 bilder, daaaamm girl
Ska iaf till Felicia en stund lite senare och typ lämna nåt som dom har köpt av min brors klass. Vill gå ut och ta kort, men de går ju inte så bra när de spöregnar ute.. vill ju inte att kameran ska bli blöt, sveriges väder asså.. Vet ni en annan sak?? De ska bli typ -18 grader på lördag, shiiiiit!! Kommer frysa arlset av mig!!
Aja, nu ska jag nog kolla lite bloggar. Om du har en blogg så kommentera gärna så kikar jag in på den och om den är bra så kommer jag nog följa den:-)

UGLY BLOG

Hejsan alla söta. Har haft skype med min älskade syster som bor i spanien och har gjort de i ungefär 4 månader eller nåt. Nu ska jag nog byta om till pyjamas och försöka vara lite teknisk och installera kanaler på min tv, får väl se hur de går. 
 
Är så trött på hur min blogg ser ut.. vill ändra den helt och hållet!! Men fattar ju ett piss av alla kodmallar och sånt, annars hade ju jag kunnat fixa precis så jag vill ha de. Tänkte göra en ny header iaf, för den är jag typ mest trött på. 

TOP MODEL

-saknar sommarna så myyycket!!
Förlåt att jag inte har bloggat på hela dan, men känner att jag inte har nåt att blogga om. Skolan var iaf helt okej, fast har sjukt ont i vaderna, kan knappt gå.. 
Just nu ligger jag iaf i soffan och slöar framför tv:n. Såg precis på ett avsnitt på one tree hill, åå vad jag saknar de! Bytte iaf till Top Model nyss, ska väl checka de och sen hitta på nåt ruuuligt.

PARTY ALL NIGHT

-tog inga bilder igår, så ni får en sne bild från i torsdags
Hade en sjukt bra kväll igår med en massa bra personer! Sov dock inte hos Emma med dom andra utan följde med Victoria hem och sov där med henne och Alva. Blev inte så mycket sömn inatt, men är faktiskt inte så trött. 
Pappa kom och hämtade mig vid 12 tiden, följde med han till bowlingen för där var min brors klass och spelade. Själv spelade jag inte, utan bara åt lite bowlingmat, haha. 
Har superont i vaderna föresten, får se om jag orkar vara med på träningen ikväll eller om jag bara går runt och peppar folk. Måste iaf göra några träningssaker till idrotten, man skulle göra typ 3 gånger i veckan.. haha, har gjort 1 gång på typ 2 veckor.. inte alls lat
Nu ska jag gå och kanske slå på en film eller nåt och bara mysa lite. Ha de bra!

LOCKIGT HÅR

-ganska nöööjd
Nu är jag nog klar med allt fix, har bara lite saker kvar att packa. Nickie kommer någon gång vid kvart i 6 eller nåt. Har lockat håret som ni ser på bilden, såg en bild på fb på en som hade lockat hår och då ville jag också ha de, haha. Nu ska jag prata lite mer med nickie på skype. 
Har med kameran, så ska ta lite kort där borta som kommer upp här imorgon eller nåt :-)

MAXI

-min älskling!
Har precis kommit hem från erikslund. Får se om jag orkar duscha håret nu eller om jag väntar tills imorgon.. om jag duschar idag så ska jag nog våga håret lite, om jag inte duschar idag så skiter jag hur jag ser ut i håret och drar bara en borste igenom de, haha. 
Jag måste köpa godis tills ikväll, eller jag ska typ köpa till några stycken.. fattade inte riktigt varför men sudden frågade igår och jag ville inte verka så seg så jag sa bara ja.. haha, måste iaf köpa för 50:- Ville köpa på Maxi, men när vi åkte förbi de sa jag till pappa att svänga in, men han ba: nej, du kan köpa på Rix videon.. -Hallå?? äckelgodis.. Aja, vilket problem va? Ska kanske ta cykeln och åka till Maxi eller så får alla nöja sig med gammalt, hårt äckelgodis. Men åker bara till Maxi om min bror följer med, vill inte åka själv hihi. Åå, nu skulle de vara perfekt att vara 1 år äldre och ha moppe!! 
Nu ska jag packa lite saker och sen ska jag kolla med Kenny om han orkar cykla till Maxi, som han säkert inte kommer orka.. 

VÄSTERÅS

Godmorgon! Vaknade vid 8 idag, fråga mig inte varför?! Aja, ska snart iväg till v-ås med familj och sen ska Felicias famillj dit också, så aa. Nu måste jag börja fixa mig för vi ska åka om 20 minuter och jag ligger i sängen med pyjmas och helt ofixad, hehe. 
Ikväll ska jag iaf hem till emma för lite partyyy! 

SKYSCRAPER

-dagens outfit, gammal bild, men orkar inte ta någon ny. hade även toffs idag, hihi
Hejsan, nu har jag iaf ordnat skjuts till emma imorgon kväll, så de känns ju skönt. Pratar lite med nickie nu, men ska snart gå ut till gästerna som är här för att fira Kenny. 
Lite senare kommer de några till också.. kul att veta? nej.. aja, hörs lite senare.

1:A GÅNGEN

Godmorgon sötisar, på väg till skolan? De ska iaf jag om cirkus 5 minuter. Hinner inte ta kort på dagens outfit, men kanske slänger upp ett inlägg ikväll. 
Efter skolan kommer pappas sida av släkten och firar Kenny, då får han säkert ännu mer pengar.. De är ju en fördel att fylla sent, att man har mycket pengar till julklappar. Fast de är ju bra att fylla som jag med, i Januari asså, för då för man igen pengarna man köpte julklappar för?! Hihi. 
Nu ska jag packa väskan och sticka och möta Felicia och Fanny. 

DAGENS OUTFIT

Super många bilder försvann i datan, vet inte varför.. Såklart var de dom bästa bilderna som försvann.. Men här fick ni iaf en inblick i vad jag hade på mig.
Fick föresten tröjan i går kväll av bästa mami
 
Nu ska jag gå och umgås med min släkt lite till. Bloggar mer imorgon:-)

ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLT

Grattis på 13 års dagen bästa bror!

LETTERS TO JULIETE

Har precis sett klart på Letters to Juliete. Gud, va bra den va! Alla som inte har sett den, måste se den, hihi:-) När jag kom hem från skolan så gjorde jag klart bokrecensionen till svenskan så nu har jag en mindre sak att tänka på. 
Hade so redovisning idag också och ni skulle ha sett hur nervös jag var, min röst darrade när jag pratade och jag tror att alla hörde de, piiinsamt.. Men aja, var ju inte själv iaf. asså vi hade gjort ett grupparbete. Vi fick iaf C på den, nöööjd tjej här! 
Nu ska jag nog hitta på något skojsigt med min pappa och kanske kenny om han inte pluggar dåråååå. 

TANDLÄKARE

-världens finaste, loveyooooou
Har ju glömt berätta för er, jag var ju hos tandläkaren i förmiddags och där fick jag beskeddet (haha?) att jag ska få tandställning. Men de kommer jag få om typ ett halv år eller nåt. Vill inte ha de, men ändå så vill jag, haha.. men asså jag vill ju att mina tänder ska bli raka, men tyvärr kan man ju inte direkt trolla så får väl bli tandställning. Kommer ha den typ i 2 år, kul att ta ut den när jag är 17?...
Just nu skypar jag med nickiepickie iaf, haha intressant eller nååååt? Aja, tänkte gå och sno åt mig en kola i min godis burk, pusspuss på er! 

PORTKOD 1321

Hejsan! Efter skolan gick jag och ebba till badhuset, simmade i typ 20 minuter och sedan lite spa i bastun, haha. Orkar ej överföra bilderna från kameran till datan, så om ni vill se en bild från badhuset gå in på instagram och sök på melindaagustavsson och följ mig:-) 
Har precis kollat klart på portkod, var ju dubbelavsnitt. Så jäkla bra serie, älskaaar! För er som vill se de, TRYCK HÄR! Tipsar verkligen!! 
 

KIK

-saknar sommaren!!
Hejsan! Sorry att jag inte har bloggat på hela dan, men har tränat innebandy och sen direkt efter den iväg till Max med familj för lite kvällsmat. Just nu kikar jag lite med ebbis, ska följa med henne imorgon och simma.. känns som om vi är typ pensionärer eller nåt, haha. Ska försöka få med nickie också, får locka med att vi ska basta och ha ansiktsmask efter, mys. Tar nog lite kort hur fula vi är i ansiktsmasker som säkert kommer upp här tomorrow. 
Nu ska jag sätta på tv:n och mysa lite. 
Hoppas ni har haft en bra dag!

READ

Ska snart iväg till skolan, gör sällskap med Fanny eftersom Felicia är sjuk. 
Har två sträck på båda kinderna, icke glad här... Dom är helt röda och typ lyser, känns som om alla kommer kolla på mig i skolan! Har tagit på lite hudkräm, men får se om de hjälper, hoppas!! Vet inte om de är så bra att sminka över dom, då kanske de blir värre?!
Aja, nu ska jag packa väskan och sedan iväg till skolan.

KEMI

-saknar
Har precis gjort klart en skolsak som ska in imorgon.. De var kemi också, vi har haft 2 lektioner i kemi och har redan gjort ett "prov" (handlade om säkerhet och sånt, but still a prov!!) och nu ska vi göra någon uppgift också som hon inte har sagt ett skit om. Vissa lärare tror ju bara att alla elever sitter inne på Its learning på sin fritid och uppdaterar där för att se om något har hänt!? wroooong.
Aja, ursäkta för mitt lilla utbrott men de är bara för att jag vet att min text suger och att jag kommer på F på den.. Ska iaf ta och sova snart, ska bara läsa igenom en sak som jag såg just nu att man skulle göra. De var nån hemuppgift för musiken eller nåt... ännu mer läxor, jippi....

CLOSE UPS

oredigerade bilder från igår
 

Kom hem för en liten stund sen, har kollat en massa bloggar och tänkte snart sätta på en film eller nå. Ikväll är de träning som vanligt och sedan soooolsidan och hellenius hörna! xoxo

FOREST

oredigerade bilder från igår

DON'T WORRY

-bild från finaste Fridas blogg --> klicka in på den!
Hejsan snyggingar! Ska upp till min stuga och sover över där inatt. Har inget internet där uppe så kan tyvärr inte blogga eller nåt, helt osocialt.. Aja, nu måste jag skynda mig innan mina föräldrar hugger huvudet av mig för jag är så seg, hehe.. 
Har med kameran och stativet så de blir nog lite kort, puss

RAISE YOUR VOICE

Åå, kollar på raise your voice just nu. Den är så sorglig men ändå bra! Sitter här och gråter för mig själv. 
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men kommer somna tidigt iaf.. är så sjukt trött, har inte orkat gjort ett dugg idag. 
Kanske slänger in ett inlägg lite senare, men så länge ha de bra:-)

HELLO

-old, men vad gör man när man inte har någon biiiiild?
Har precis kommit hem och gör mig redo att lägga mig i min härliga säng och sova. Pratar lite med madde på facebook, hjälper henne med musikprovet. Varit på gymmet sen jag kom hem från skolan så har varit där ganska länge, hihi. 
Hörs mera imorgon.

THE GYYYYYM

Hejsaaaan! Har precis kommit hem från skolan typ. Hade räck på idrotten och fyfarao vad kul de är, fast de negativa är ju att knäna går sönder.. menmen, lite får man väl tåla. 
Ska snart ner på gymmet och hjälpa pappa med alla kakburkar, haha vi i min klass sålde typ 500 burkar! :-D ska bara till köket och kanske ta lite kladdkaka, hihi.

UPSIDE DOWN

-pic from yesterday
Hejsan! Är så sjukt trött men får inte gå och sova förän jag kan engelska glosorna som jag har imorgon.. Har inte tränat ett dugg på dom för vi hade så mycket att plugga tills idag, kan ju säga hur de gick också. På kemi testet eller vad de var så gick de jättebra, vet inte riktigt om de spelar någon roll för de handlade bara om säkerhet, menmen.. På matten gick de bra på A-delen och lite sämre på B-delen.. men hoppas på att jag klarar de iaf, så man slipper göra om de! På so kartan fick jag A! Alla rätt, woop woop! Aja, nu ska jag fortsätta tycka synd om mig själv medans jag försöker hålla upp ögonen framför glosorna.. 

FRÅGOR

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 175cm.
[] jag tycker att jag är ful.
[/] Jag blir lätt brun.
[] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering.
[] Jag har haft/har tandställning.
[] Jag har glasögon/linser.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[] Jag har fräknar.
 
FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[] Jag har rymt hemifrån.
[] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[x] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[] Jag har barn.
[] Jag har mist ett barn.
 
SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[] Jag jobbar.
[] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan. 
[] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats. 
[] Jag har fått sparken.
 
SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[] Jag har pissat på mig av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[] Jag har körkort.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[] Jag har krockat i en bil.
[] Jag har medverkat i ett skådespel.
[/] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[] Jag har sett norrskenet.
[] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[] Jag har åkt snowboard.
[x] Jag har kört skoter
 
FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[] Jag är i ett förhållande.
[] Jag är förlovad.
[] Jag är gift.
[] Jag har varit på en blind date.
[x] Jag saknar någon just nu.
[] Jag är rädd för att bli övergiven.
[] Jag har varit otrogen i ett förhållande.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[x] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.
 
ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[] Jag har smugit ut utan lov.
[] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.
 
DÅLIGA TIDER
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[] Jag kan inte svälja piller.
[] Jag röker.
[] Jag har blivit diagnostiserad med depression.
[] Jag tar mediciner mot depression.
[] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.
 
DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar.
[] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[] Någon nära till mig har begått självmord.
 
MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[] Jag har en ohälsosam relation med anime/manga.
[x] Jag har egen TV.
[x] Jag har egen dator.
[] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[] Jag samlar på serietidningar.
[] Jag äger något från Benetton.
[] Jag äger något jag köpt på E-bay.
[] Jag äger något från Diesel.
 
SLUMPVIS
[] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor. 
[] Jag ser på nyheterna.
[] Jag dödar inte insekter.
[/] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[] Jag är en morgonperson.
 
frågorna från: Hannahs blogg -->TRYCK HÄR!

HOW I LOOK RIGHT NOW

 kommentera gärna sötisar:-)

ALOPECIA AREATA

Hej mina fina! Visste ni att man kan få en sjukdom som heter alopecia areata i håret om man stressar för mycket? De innebär att man tappar allt hår!! Shit, vilken konstig sjukdom.. aja, nu vet ni de. 
Tänkte ta och göra en kladdkaka och sedan äta upp typ halva medans jag pluggar som sjutton.. Har so-karta, matteprov och sen var de något mer som jag har glömt för tillfället.. Nej, nu ska jag kolla med min bror om han gör mig sällskap att baka kladdkaka, hihi.

KRULL

-proffsigt osv....
Hej alla! Duschade håret igår kväll och sedan gjorde jag typ 5 flätor eller nåt och nu är de krulliiiiiigt! Jag tänkte ta lite kort efter skolan på dagens outfit osv. 
Idag har jag fortsätta på ett engelska test, kul.. Aja, önska mig lycka till! 
Hörs mer senare.

FLY, FLY, FLY


SYSKON KÄRLEK

mina finaste

:-*

Måste dra till skolan med Felicia nu, hörs mer ikväll!

121111

-älskar dig bästiiii
Var tvungen att skippa träningen idag, pga att jag hade så sjukt ont i magen, mensen ni vet.. Låg typ och grät i soffan medans jag pratade med mig själv om hur synd de var om mig.. ni killar ju allt tur ibland. 
Aja, nu är de bra iaf! Ska gå och lägga mig nu, men kommer väl somna om någon timme. 
Vi hörs imorgon. Juste, efter skolan ska jag och bästis fota till svenskan. Bilderna kommer upp här imorgon :-)

FARSDAG

Hejsan! Idag är de farsdag, grattis bästa pappa! Jag älskar dig! 
Idag vaknade jag vid 9 och har bara legat i sängen och kollat på film sen dess, eller jag har ju såklart varit uppe och ätit mat och sen tagit en alvedon eftersom jag har sjuuukt ont i magen.. Känns som om jag har feber också, är supervarm och sen känner jag mig inte direkt på topp.. orka vara sjuk. Har inte magsjuka iaf, de vet jag. Men som sagt är de ju farsdag idag så jag ska med mamma och kanske kenny till morfar för mamma ska fira han. Pappa ska till farfar samtidigt och jag vill ju med till båda, har lite panik.. 
Har på mig one piece idag, orkar inget annat.

NEW IN

Naglar
Hårgrejer - svart, silver, glitter
Parfym - Justin Bieber
Skönhetsgrej
Bok - "Allt om Justin Bieber"
Filmer - One direction, LOL, Hannah Montana, Skrållan (hihi, alltid kul med barnfimer)
Tavla 
Klänning - svart
Linne - svart med tryck
Bok - Top model
One piece - USA
 
+en ful tröja som jag ska ha som pyjamas i stugan och en skidjacka
inte så proffiga bilder, men orkade inte sätta upp stativet så Kenny fick ta dom.

HOME

Hejsan! På väg hem nu, eller vi har åkt ett tag nu. Har hunnit ätit till god mat på vägen och nu har vi typ 1 timme kvar. Kenny har snott min kudde så jag kan inte sova.. får väl sitta och sjunga lite falsk till radion.
Om jag orkar kommer bilder upp på allt jag köpt ikväll, annars blir de imorgon :-)


TIDSINSTÄLLT

Någon som är vaken såhär vid 5 på morgonen? haha. Är på väg till Ullared med min familj. Kan väl tro att jag ligger och sover i bilen just nu. 
Får se om jag vaknar någongång på vägen och har lite tråkigt och då kanske man slänger in ett inlägg.

NEW IN

Alla kläder från B young
Ni får såklart köpa likadana! För vissa tycker ju inte om att man har likadana kläder, men för mig gör de inget :-)

CHILD

bilderna från i tisdags
-gulligaste ungarna!
 
De kommer snart upp bilder på vad jag har köpt denna ljuvliga kväll, haha. 
pussi

ONE DIRECTION

inlove with this song!!
 

ALONE

-mina bästa
Hejsan! Sitter i skolan just nu, helt själv.. haha. Har egentligen lektion, spanska, men dom kollar på nån skräckfilm och de kan ju inte jag se så jag sitter utanför och pluggar lite på hemkunskapen istället. Dom slutar om typ 10 minuter så då blir jag inte ensam längre. Aja, efter de här har jag bild.. de är så tråkigt just nu.. får väl stå ut ändå. 
catch you up later

MODEVISNING DEL 2

Bilderna från: Mikaela Loord
lite sent att lägga ut dom nu, men bättre sent än aldrig! 
här i slutet fick ni ju se våra mjukisdrässar, hur sköna som helst! Finns på B young.
 

Nu släpper vi modevisningen och går över till hur livet är just nu. Jag ska snart sätta i lite musik i hörlurarna och sedan ta och plugga till till hemkunskapsprovet som jag har imorgon, åå..
Smsar med några också, men måste fokusera på att plugga nu. Aja, godnatt!

FELICIA

Hej alla glada!
Hade styrketräning idag på idrotten och jävlar va jobbigt de var.. Men klarade ganska många tyckte jag iaf :-) Efter skolan följde felicia med mig hem och just nu sitter vi på mitt rum med varsin kopp kall choklad.. skulle ha vart varm, men vi glömde värma dom, haha. Fast nu ska felicia gå också, så nu blir jag själv.. 
Ikväll ska jag ner på stan med mamma och en av mammas kompisar. Intresseklubben antecknar, eller???!!!
Aja, pusspuss hejdå alla

PISS INTERNET

Åå, är så sur just nu.. och trött men de var inte de jag ville säga. Mitt jävla skit internet tar kål på mig!! De stängs av hela tiden och sen sätts de på... och man kan inte använda mobilen heller för den håller på och gör någon jävla skit uppdatering! Ska ändå snart sova och försöka bli glad tills morgondagen, ska få våra första betyg i Biologi imorgon, sååå nervös!! Jag tror jag får ett E eller D, kanske om jag har riktigt tur ett C.. men vågar inte chansa hihi. 

JULIA PERSSON

Var med och tävla på finaste Julias blogg! :-)
klicka på bilden

.

Har ingen lust att blogga just nu, men jag lever iaf så ni vet de. 

DAGENS OUTFIT

var ute och fota lite på balkongen, sviiin kallt!!
orkar inte lägga ihop dom i ett collage, så ni får stå ut, hihihihihi

I DON'T CARE, I LOVE IT

-sötaste
Hej alla fina! Hade inställd sista lektionen, inte alls fel! Skulle egentligen ha slutat tjugo över tre, men ibland har man ju allt tur så slutade kvart i 2 istället. Hade svenska sista lektion och där ska vi jobba med bilder och så och jag har värsta idén vad jag ska ta kort på, åå de är så bra!! Men jag kommer inte säga till er för då kanske någon snor min idé, hihi. Men när jag har tagit bilderna kommer dom såklart upp här :-)
Nu ska jag plugga lite, måste göra klart typ 3 sidor matte, plugga engelska, plugga på no redovisningen och allt de där ska vara klart imorgon... sen måste jag skriva lite på so-saken också.. fml just noooow. 
Men om en halvtimme eller nåt ska jag följa med pappa ner på stan och kolla liiite. 
Ikväll ska hem till några på tacobuffé, mumsigt! Om man kommer ihåg tar jag självklart med kameran. 

COLD AND TIRED

-bildbrist
Godmorgon på er! Jag är supertrött och fryser så jag snart stelnar.. Bara jag som tycker de så sjukt kallt här i underbara sverige? usch, vill utomlands nuuuuu!! 
Men den drömmen går ju inte i uppfyllelse, nejnej.. Nu ska jag nog packa väskan och sen ta någon filt och värma mig lite innan jag tar och cyklar till skolan. 
 

FIRST DAY OF SCHOOL

-i fredaaaags
Första skoldagen avklarad! Hade ju musikprov imorse, fy tusan vad nervös jag var.. men de gick faktiskt bättre än jag trodde, de var inte så jättesvårt :-)
Fick inte göra mitt engelska test idag för våran lärare, ska göra de på onsdag... kul... Aja, om typ en halvtimme sticker jag ner till kb och tränar lite innebandy och efter de ska jag till felicias mormor på ljusparty, skojsig hihi! Men nu ska jag chilla lite och byta om, pusspuss!
Föresten, statestiken äger!! Fortsätt så!

HOW I SEE IT

-tuffing eller nåt..
Hej snyggingar! Hann med lite träning på gymmet nu ikväll, såg på solsidan och hellenius hörna. Nu ska jag plugga lite på musikprovet som jag har imorgon, hur taskigt som helst att ha de direkt efter lovet, men men.. vi har skickat ett mail till vår lärare men han vill ju såklart inte flytta på de förbaskande provet.. Vi har liksom hur mycket som helst, har engelska imorgon också... sen på fredag har vi hemkunskaps prov, inte så svårt men ändå. Still a prov.. fml
Men nu ska jag lyssna på lite gamla låtar från 50, 60 och 70-talet, vissa är ju helt okej men vissa undrar man ju över?! Ett t.ex på de är ju In kommer Gösta - Philemon Arthur & The Dung.. liksom vafan är de för låt?? 
Hörs imorgon!

FOTO TÄVLING

Jag är med och tävlar med den här bilden som jag tog i somras. Om du också vill vara med gå in på Vilmas blogg HÄÄÄR! :-)

PLUGGA

-yesterday
Hejsan! Min bror har kalas idag för han fyller typ snart. Han ska ha paintboll, fett ont.. Aja, jag ska inte med iaf. Måste verkligen plugga på både musiken och engelskan. Så blir hemma själv, men de kan ju vara ganska skönt att bara vara själv och att ingen stör en när man ska plugga. 
Ni får ha en bra dag!

HALLOWEEN

fick besök..
haha. mardrömmar? ;-)
Bella och min syrra är ju normala

NEW IN

tröja - turkos - åhlens - 249:-
tröja - vinröd - ginatricot - 199:-
ring - kors - åhlens - 99:-
 
kommentera gärna! :-)

JUST ME

-bild från igår
Hade de jättemysigt igår i Karlstad med la familla. När vi kom dit vilade vi lite och sen gick vi ner på en shoppinggata, jag köpte två tröja och en ring, bilder kommer senare. Bilden där uppe är från ett café som ett Carli, dom gjorde hemgjord glass och choklad, paradiset typ? haha.
 
Nu är jag hemma igen och har absolut ingenting att göra, åå.. Mammas kompis är här med sin kille så då kan man ju stryka "göra något med mamma" och kennys kompis kommer snart så man kan inte hitta på nåt med han heller... Pappa är och handlar på typ Maxi eller nåt, helt själv är jag. Får väl ta och slå på tv:n eller nåt, kul liv.
Ikväll skulle jag och några till egentligen hitta på nåt, men de verkar inte som om de blir nåt :-( Får väl ha en mys kväll med mig själv. 

NY HEADER

Gjorde en ny header för tillfället, den gamla var ju inte sådär superfin?! Hihi, men tack bästa Frida för att du hjälpte mig att sätta in den! :-D 
Så, vad tycker ni om den? 
 

föresten så ska jag fixa en ny design också, tröttnat på den här.. Om någon kan göra en till mig så skriv någonstans så kan jag förklara hur jag vill ha den! :-)

FÄNGELSE HOTELL

-bild för typ en vecka sen med pappas kamera
Sitter i sängen nu på hotellet, kom fram typ nyss så nu ska vi bara typ ta de lugnt här på spökhotellet, haha. Juste har ju inte berättat att de här hotellet var ett fängelse på typ 1800-talet som dom nu har byggt om till ett hotell, tänk om de gamla fångarna spökar här för att dom blev dödade här på gården.. läskigt.
Lite senare eller snart ska vi gå ner på shoppinggatan och kanske shoppa lite?! hihi. 
catch you up later

ONE DIRECTION - 8 MAJ

Aaaaaa, fick biljetter till one directions konsert 2013!! Glaaaaad!! Nu gäller de bara att få biljetter till Justin Biebers konsert också, men de fixar vi nog! :-D 
 
Annars? Jo, jag ska väl snart ta och fixa mig och packa kanske?! Hehe, jag och min familj ska ju åka till Karlstad och sova där en natt, mys. Har inte packat men vad behöver man liksom på en natt? De är väl bara att packa ner lite saker, hihi. 
Kanske mobilbloggar på vägen upp eller nåt, pusspuss

CYKLAT RUNT

-gammal bild
Kom precis hem, var ju med Nickie på Ikea hela dagen och när vi kom hem var de bara att sticka igen till kb-hallen för att se finalen av höstsparken, dock så förlorade dom mot scheele... men men, de var bra spelat! Efter de så var jag på väg hem när jag mötte Nickie, Alva och Madde så jag följde med dom till donken för lite glaaass! :-D Efter de ville ingen hem så vi cyklade runt lite och träffade på Lucas och Eric, vi cyklade runt lite med dom till en lekpark men sen så började de regna så aa... då fick alla panik typ och då cyklade vi till mat öppet och ställde oss under taket. När alla skulle hem så skulle jag få gå helt själv hem i mörkret, men då följde snälla Alva med mig hem, vi ringde till Lucas på vägen också. Tänkte om de händer nåt så har vi ju ett vittne typ.. Aja, nu ska jag nog bara lyssna lite på musik och snart gosa ner mig i min säng, hihi. 
Hörs imorgon, föresten så är statestiken på topp så fortsätt så. Pusspuss älskar er!

SPANIEN DEL 2

Bilderna är från min syrras mobil :-)


GOOD MORNING

-finaste
Idag ska jag följa med nickie till västerås, ska köpa ett skrivbord till henne. Hon har ju gjort om sitt rum och de är typ värsta drömrummet!! Jag lovar när de är helt klart så kommer de vara med i nån av dom här tidningarna, drömhus eller va dom nu heter.. 
Aja, nog snackat om hennes rum. Ska börja fixa mig nu, så på med musiken och dags att välja kläder... Åå, de är så jobbigt!! xoxo

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!