home is, wherever I with you



sneak peak


Lite senare kommer hela outfiten jag hade idag. Älskar verkligen mönstret på kjolen!! 

fredag 31 maj

Superfin dag idag, gillas! Skolan gick rätt snabbt, hade sexuallkunskap hela dan haha.. När jag kom hem tog jag fram en bytta med polkaglass, så gooott, och åt upp hela.. Känner mig lite tjock hehe. 
Tänkte ta lite kort ute, men måste vänta på att mamma ska komma hem så hon kan vakta Milou. Ha en fin fredag!

tandborste

mina bästa
Godmorgon mina godingar! Just nu sitter jag här framför datan med tandbortsen i munnen. Har godaste tandkrämen, som egentligen är till för 6: åringar hahah.. Men den är så gooood och den är rosa, fett gull! 
Hade iaf sovmorgon idag till 9, sen har vi nån temadag i skolan. Tänkte till och med kö med kjol idag, vågat för lilla Köping. Nu måste jag spotta hihih

torsdag 30 maj

Hej sweeties. Fick skippa svenska för att kolla på när 9:orna körde nån klasskamp typ. Sen hade vi idrott, jag och Felle badade, första för iår haha.. Kom hem ganska nyss och ska snart kolla om de finns nåt att äta, känns som om jag inte gör nåt annat än att äta.. Vill hitta på nåt ikväll för att fira att betygen är satta och att vi inte har någon mer lektion, men får väl se om nån hänger på.

grattis pappa

Hejhej. Imorse när jag vakna var jag så trött att jag rulla ned för sängen till golvet och typ kröp till köket haha. Hade so som första lektion, ganska onödig lektion menmen. Gick hem efter den för jag har rast till klockan 1 haha.. Sen svenska, om vi inte ska kolla på nån kampsak, och sen idrott. 
Idag fyller min bästaste pappa år också! Älskar dig mest!

onödig skoldag

Hej finaste läsare! Började dagen med fysik, sen hade vi inställd svenska och matte. Hade rast till 12, jag och några till tjockade oss med en familjpizza haha. Sen hade vi idrott, men dom som hade klarat E i simning behövde inte simma, så vi skulle sola istället. Men själva solen visade sig inte.. Kom tillbaka till skolan och hade Spanska, där fick vi godis och läsk för våran bästa spanskalärare ska sluta :-( 
Klarade sista moppetestet när jag kom hem, då åkte jag och pappa till moppeskolan och beställde tid för provet, åå hoppas verkligen jag klarar de!! Ska strax till Alva för att ha ett "Malta-möte" med föräldrar och så. Fick reda på vilket hotell vi skulle bo på, om man ens kan kalla de hotell... Så jävla vidrigt. Jaja, blir förhoppningsvis bra! 
 
Fick C på mitt SO prov igår, då kommer jag få C i historia! Haaaappygirl

kladdkaka

Skoldagen gick helt okej och provet gick faktiskt mycket bättre än förväntat! Jag får antingen D eller C på de så de känns ju inte lite bra! Nu ska jag inte ha nå mer prov på den lilla stunden vi har kvar i skolan. Hade inställd sista lektion, de satt fint! 
Nu tänkte jag gå och baka kladdkaka för jag är så grymt sugen på de. Om de blir fint tar jag kort på de annars får ni nöja er med googlebilder hehe. Ha de bra!

yesterday

tidsinställt

skolan

Godmorgon! Gick upp lite tidigare imorse så jag skulle hinna plugga. Ska strax börja göra de och sen beger jag mig till skolan. Provet är direkt på morgonen vilket är postitvit men också negativt eftersom man inte kan plugga nånting på dan. 
Jaja, har Justin tröjan på mig. Får väl hoppas att han ger mig lite tur haha.. Men vi höööörs

upp&ned

Mina systrar kom hem till oss denna kväll. Åt lite god mat och så. Jag och Kenny åkte med på en liten roadtrip i Köping. Kom hem för ett tag sen, då duschade och nu ligger jag i min säng och försöker få kläm på första världskriget. Toppen vill jag verkligen inte påstå att de går... Pratar lite med några på facebook och så, bra plugg teknik Melinda! 
Spöregnar utanför mitt fönster också, hejhej sommar!! Nej, men de regnljudet kommer sätta sig fast i min öron snart och så kommer jag bara höra de.. Låter så jävla högt.. Går väl snart och bäddar i hallen haha.. nejdå, men nu måste jag återgå till historian.. 

jordgubbar är gott

hahahha, så ful... 

plugget

Åkte till tandläkaren imorse, gick finfint! Missade fysiken och ungefär halva musiken, gjorde typ inget. Hade matte och där gjorde jag inte ett skit, övade på gångertabellen haha.. Sen elevkontakt och där pratade vi bara som vanligt, hade lunch, de stank i matsalen av maten mumsigt osv... Sen skulle jag ha engelska, men beslutade mig att gå hem istället för vi skulle kolla på film. Hämtade Milou hos pappa och nu ska eller måååste jag plugga. Har ju prov imorgon och jag fattar typ ingenting, bra Melinda bra.. 

summer

Hej på er! Ligger och solar på balkongen just nu, älskar denna värme!! Har till och med fått en linje och har legat här i typ en halvtimme, ohyes! Vid 3 ska jag till mormor och sen farmor och så. De är ju morsdag, grattis finaste mamma! Nu ska jag vända mig mot solen igen och försöka plugga lite på första världskriget. 
Att jag alltid måste vara så "fin" på alla bilder... 

nattblogg

Hejhej nattbloggen! Kvällen var väl helt okej, inte den roligaste dårå men funkade. Kom hem för en stund sen, ska moffa godis och kolla på nån film om jag orkar, sen blir de godnatt till lilla Melinda. 

justin-linne

Hej på er! Vaknade vid halv 9, gick upp och lekte med Milou och så. Sen vid 11 gick jag, mamma, pappa, Kenny och Milou till skinngubben för att byta några byxor typ. Efter de gick vi på stan och åt. Jag, pappa och Milou tog en rundtur på stan, fick med mig ett Justin-linne. Var ju tvungen att köpa de :-D Ikväll ska jag nog ut med mina kompisar och göra nåt. Hörs senare!

Nickie

Idag fyller min allra finaste Nickie år! Älskar dig bästavän!
Hej snyggingar! Började dagen med att hasa mig upp ur sängen, hade 1 lektion och sen rast i några timmar och sen 1 till lektion och slutade vid halv 1 eller nåt. Väntade lite på skolan och sen ner på stan. Jag och Nickie åkte till Västerås och shoppade lite. Köpte 2 kjolar, en hade jag på mig ikväll. Nu ska jag försöka sova, mina fönster ba darrar av ljuden från tivolit haha... 

klarade uppkörningen

Blev krångel med min moppe imorse, fick låna Hannas som tur var!! Men nu funkar min moppe igen :-D Uppkörning gick bra, klarade deeeen! Nu är Felle här, vi ska köpa kebab eller pizza och sen göra nåt på datorn som vi måste göra för att göra provet, åå.. Jaja, byyye

alva&nickie

Började med att Alva och Nickie kom hem till mig. Vi skrattade en del och sen bestämde sig Alva för att locka mitt hår. Hon sminkade mig också, då slog de mig att "fyfan va dålig jag är på smink" hahah, kan ingenting.. jaja, Alva är superduktig på att sminka sig själv och andra så resutlatet blev finfiiiint! 
Vi tog några kort, men ni får "alla" bilder imorgon eller nåt. Nu ska jag sussa så jag är pigg imorgon när jag köra uppppp, ååååå!! Vet att jag tjatar, men jag bryr mig ärligt talat inte :)))

magont

Hejsan. Min syrra sov här går natt och imorse vaknade jag av att hon stack fram Milou som slickade på mig, gull. Första och andra lektion sov jag typ på för vi kollade på film på fysiken och sen på svenskan fick man sova för vi hade avslappning haha. Gick hem efter de för min mage kaosade.. Hoppas verkligen att den mår bra imorgon för då ska jag köra upp (!!!) Sjukt nervöst! 

tidig morgon

Mamma kom in med Milou vid kvart i 5 eller nåt. Vaknade då, men var så trött så jag somnade om på 3sek. Men klockan 5 stod Milou vid sängkanten och lät så jag skulle vakna. Gick ut med han då och sen försökte jag få honom att sova, snacka om morgon pigg... Jag var så jävla trött också haha. Tillslut somnade han vid kvart i 6 eller nåt och då somnade jag. Sen vid halv 7 väckte han mig igen så då skulle jag få honom att somna, men precis när han somnade så skulle jag gå upp. Hände inget speciellt i skolan. 
Ska snart ner och träna med Ebba, men till dess ska jag nog bara chilla eftersom Milou somnade i mitt knä nyss. 

summerfeelings del2

del 2 eller vad man ska säga haha
tidsinställt

max med alva

Kom precis hem. Var på Max med Alva och tog en lyxshake #fuckbeach2013 
Ska strax gå och försöka somna, inte ett dugg trött så får väl se om jag slår på någon film. Men ha de bra!

summerfeelings

Kände för lite kort i de fina vädret. Bilderna på Milou och Kenny kommer någon annan dag så de inte blir så mycket kort just nu. Sen några till bilder som jag tog kommer in någon annan time:-)
Jaja, alla mina familjemedlemmar lämnade just mig helt ensam. Vill hitta på nåt med folk, men alla har ju fotbollsträning.. Får väl se om någon gullig själ vill köpa lite jordgubbar och sånt med mig för jag är jävligt sugen på de just nu. 

bieber-fever

Fick nå utbrott och höll på att börja gråta när jag såg Justin på en affisch på stan... Håller på att kolla på hans andra film, All Around The World. Han är så gryyym! 
Jaja, ska fortsätta kolla på den och njuta av en ledig dag från pluggandet. 
klicka HÄR så kommer du till filmen

bästa

Är alldeles strax klar med engelskan, så skönt! Gjorde iaf klar bokrecensionen och svenska redovisningen idag, så de känns skönt. Alva ringde förut så vi pratade i någon timme, bästi. Hoppade över träningen för att göra engelskan och osv. Kollar på hockey med med pappa och skriver med några folk just nu. Ska strax gå och sova för mina ögon är helt hängiga typ haha.

plugg

Vaknade vid 10 nånting och sen dess har jag typ försökt skriva engelska redovisning, suger verkligen på engelska = google översättning = min bästavän just nu! Nejdå, just kiding. Men ska iaf få den klar idag och sen måste jag göra bokrecention också. När jag är klar med de så blir de film och mys med mig själv. 

min kväll

instagram bilder
Kom hem typ nyss. Jag kom iaf hem till Alva vid halv 8 ungefär och där var de andra flickorna också. Dom åt lite och sen gick vi ner på stan eller vi gick runt i Köping och så till typ 12 då vi gick hem till Alva igen. På vägen hade alla tjejer åkt hem, så de blev vara jag, Alva, Hanna och Vickan kvar till sist. Vi myste med filtar, kuddar, chips och sånt på Alvas trädgård eller vad man ska säga haha. Sen skjutsade Alvas mamma hem mig så jag slapp cykla. Nu ska jag nog gå och sova för mina ögonlock kan knappt hållas öppna.. Godnatt

todays

Klänning - B Young - 299:- / Skor - Dinsko - 399:- / Eyeliner - Lindex - 99:-
Detta hade jag på mig idag. Köpte klänningen, eyelinern och skorna idag också hehe. Varit ute ungefär 98% av dagen. När jag vaknade åt jag bara lite frukost och sen fixade mig och sen vidare ut på stan. Var ute och kollade på bilarna och så. Hade Milou med mig också så då var de, jag lovar, 100 personer som kom fram till mig, haha I'm popular! Käkade lite glass och sen hem för att vila i typ 5 minuter. Gick vidare och besökte mormor på sjukhuset och sen tilll "balen" för att kolla på klänningarna och så. 
Ska snart äta med några som kommer till oss snart och sen ska jag till Alva för att umgås med mina tjejer. Blir väl en rundtur nångång ikväll och så. Nu ska jag nog avrunda, hejdå!

vita jeans

Ska strax ut på stan med mamma för att kolla på skor och vita jeans. Åå, vill ha vita jeans... så jäkla snyggt! 
Aja, ikväll ska jag hitta på nåt med mina flickor, om vi har någonstans att vara dårååå. Men nu måste jag draaa. Hör av mig lateeer.

alva&ebba

Kom hem för typ en halvtimme sen. Hade väldigt trevligt med mina finaste tjejer. Ebbis bestämde sig för att följa med föresten:-) Skrattade så jag höll på att kissa på mig, åå bästa flickor! Alvas pappa skjutsade hem mig och då hoppade jag in i duschen. Nu ligger jag i min säng och ska kolla på nån film hade jag tänkt. Imorgon är de lördag, fy tjutton va skönt!

pw

Hej du! Blev inget gym med Ebba idag för hon hann inte, så jag drar ut på en pw med Alva istället. Känns skönt efter att jag har tryckt i mig alla m&m som jag såg i en skål haha.. Nu ska jag gå hejdåååå

vädret

Normal skoldag. Hände inget speciellt. När jag cyklade hem i min långkjol så var de ju tippat att kjolen skulle fasta i kedjan.. Stod och väntade på mamma så hon kunde hjälpa mig, slutade med att den är lite förstörd.. 
Jaja, bytte till shorts eftersom vädret är extremt varmt! Så härligt!! Ska snart iväg till Liam för han fyller 6 år! 
Senare ikväll får vi se om jag tränar med Ebba, om inte hon tränar tidigare. Annars kanske någon vill hitta på nåt i vädret. 
Jätteroligt att ni kommenterar så mycket! Tack bästa ni!

min prins

Efter skolan åkte jag till slottspraktiken för att kolla mitt knä och sedan vidare hem till mig med Felicia och Alva och så huggde vi in på varsin b&j. Åt upp hela också #tjockis. När vi hade tryckt i oss dom åkte Alva hem, då gick jag och Felle ut på en promenad med Milou i de fina vädret. Tog med kameran som ni såg på bilderna. Tog över 100 bilder, men alla gick inte in i datan :-( Men ska minsann försöka få in dom, hihi. 
Nu ska jag snart gå och duscha hade jag tänkt och sedan gå ut med Milou igen. De ser ut som om vädret blir fint imorgon också, så kanske slår till med att ha klänningen eller kjol i skolan. Men vet inte om jag "vågar" för alla är så konstiga här i Köping haha.. rykten går hit och dit hela tiden osv. Men om de är någon gullig själ som tänkte också ha de så skriv gääärna till mig :-D Försöker få mina kompisar att ha de.. Går inte toppen ska ni veta. 

underbara onsdag, summerfeelings

Jag och mamma tog ut Milou på en promenad, då passade jag på att ta med mig kameran. Blev faktiskt jättenöjd med andra bilden :-) Ser ni hur pluttig han är? världens sötaste.
Ska duscha nu och sen plugga lite mer på fysiken. Ha de bra!

tävling

Tävlar om en impackning till håret! Behöver verkligen på mitt hår hehe. Den verkar super, så hoppas jag vinner :-D
Här tävlar jag om den -->GRANBOMS FRISÖRBLOGG<--

skoltrött

Skoldagen gick rätt så fort fast vi gick till halv 4. Nu ska jag nog gå ut med Milou för jag tror han behöver göra sina behov. Sen måste jag plugga för har ett prov imorgon, så skoltrött just nu.. 

längtar till skolavslutningen

Har ni tänkt hur kort tid de är till skolavslutningen?? helt sjukt!! Längtar så myyyyycket!!
 
Blev inte så mycket plugg iaf.. Kan ni tänka er att film är mycket roligare?! Måste väl plugga arslet av mig imorgon istället, av nån anledning får jag alltid göra de... hmm undrar varför Melinda.... 
Jaja, har precis "nattat" Milou som har sovit hela daaaan och nu på kvällen är han helt hyper.. Så mamma och pappa får nog ingen sömn inatt, mohahaha. Nej då, men jag måste gå och sova nu, seeent juuu! :P
Raderade föresten typ 300 bilder idag på datan så nu jävlar ska bilder på Milou gå in!! :-D
 

hemkunskap

Hej, precis kommit hem från skolan. Hände inget speciellt utom att vi bakade pizza på hemkunskapen, den var inge god haha.. Men nu ska jag börja plugga för har fysik prov i övermorgon och jag kan typ inte ett smack. 

lista

VÄNNER/FAMILJ/DIN KLASS

Är du vän med någon nu som du egentligen vill bryta kontakten med? - nix

Har du snackat skit bakom ryggen på en vän? - nja, tror jag väl inte

Har någon i din familj gjort något riktigt kriminellt? - haha, nej då

Vem i din klass umgås du helst med hemma? - felicia, alva, ebba, lisa, emma, vickan 

Har du snott en väns pojk/flickvän? - hah typ i 2:an..

Hade du kunnat göra det? - nej, inte nuuu

Vem av dina vänner litar du mest på? - My girls

Är dina föräldrar skilda? - nepp

Väljer du dina vänner framför din pojk/flickvän? - jodå, inte i början när man är nykär ;-)

Trivs du i din klass? - Jodå

Vem är bäst, mamma eller pappa? - båda!!

Litar du på dina närmaste vänner? - Såååklart

KÄRLEK/SEX

Har du haft sex med mer än 5 personer? - nope

Är det viktigt att ha känslor för den man har sex med? - Japp

Har du haft ett seriöst förhållande? - nej, haha

Vill du vara singel? - typ inte, skulle vara mys med en pojkvän

När kysste du någon sist? - -

Vem var den med? - -

När hade du senast sex? - Oskuld

Vad tycker du om romantik? - mys juuuu

Hade du kunnat ha sex med en kändis? - om namnet var Justin Bieber eller någon i one direction så viiiisst

Hade du kunnat ha trekant? -  haha, no idea 

Har du varit otrogen? - Nej

Har någon varit otrogen mot dig? - nej

Vad anser du att otrohet innebär? - puss

Gillar du någon just nu? Vem? - nej, eller typ inte 

Vad för typ av killar faller du för? - killar som har kepsen bak och fram, asså jag döööör

DIN MOBIL

Vad står det i det senaste skickade smset? - "Jag är snart vid dig :)"

Vad står det i det senaste mottagna smset? - "Bra!"

Vilka finns i din inkorg? - inte nåt intressant så

Vilka finns på din "mottagna samtal" lista? - mamma, pappa, kenny, madde, mikis, nickie, alva osv

Vad har du för bakgrundsbild? - weheartit bild på låst skärm och en bild på mig och papi när jag var liten 

Vem smsar du oftast med? - Ebba, alva och vickan

Ringer du hellre än att smsa? - nja

Vem är den 12:e kontakten? - David

Vad tycker du om den personen? - snäll och så;)

Vilket nummer raderade du senast? - don't remember

Brukar du trycka upptaget/ignorera samtal när någon ringer endast för att du inte orkar prata med den personen? - hahha, absolut

Vad har du för ringsignal? - Marimba :P


finaste julia

finaste Julia!
Hej finis. Slutade klockan 12 idag, men var tvungen att vänta till klockan 1 på skolan för jag skulle ha hälsosamtal. Gick till gymet då och hämtade Milou. Just nu borde jag ha pluggat, men icke sa nicke. Farmor och farfar är här och snart kommer Felle och dom. 

bästa emma

Hej, vaknat än? Mamma kom in med Milou för ett tag sen, men han har somnat på min matta nu så jag väntar bara på att han ska vakna så ska jag gå ut med honom. Ser ut som om vädret blir en aning finare än igår, så de är ju glatt :-D 
bild tagen från Hannas blogg --HÄR--

lördag

Hej, vaknade vid 9 imorse och då busade jag och Kennny lite med Milou. Lite senare åkte vi till farmor och farfar så fick han hälsa på dom och sen hem till mammas kompis. Mikis kom på eftermiddan för vi har varit "hundvakter" för mamma, pappa och Kenny skulle bort på mat. Skulle egentligen också med, men ville vara hemma med Mikis och Milou istället :-) 
Jag har varit ute typ femtielva gånger idag med Milou för att han ska bli rumsren hehe. Han har kissat på mattan några gånger kan jag ju säga, men de gör ju valpar så de är ju inget konstigt. Imorgon ska några av mammas och pappas kompisar åka och kolla på Milous syster, som också är till salu, tror dom ska köpa den. Skulle ju vara kul om Milou hade sin syster att leka med :-) 
Jaja, ska nog avrunda med att säga att jag ska gå och lägga mig och kanske slå på någon film. Hörs mer imorgon.

miss this

miss this
Hade de supermys hos Lisafisa med mina flickor. Kom hem för ungefär tjugo minuter sen, så skönt att ligga i sin säng och lyssna på sov-låtar. Ska iaf snart sova för jag sov ju bara typ 4 timmar inatt så jag är ganska trött. Hörs imorgon :-)

arken zoo

Sov nästan ingenting inatt, så kommer vara ganska trött idag och ikväll. Vaknade även vid 7 imorse av att jag hörde mamma prata utanför min dörr. Sen kom hon in med Milou som var nyduschad, han ba skakade haha. 
Jag och Kenny har lekt med han hela morgonen medans mamma och pappa var på gymet. Just nu väntar vi bara på att mamma ska komma hem så ska vi åka till arken zoo i västerås för att köpa saker. 
Han ligger i mitt knä just nu och jag tror att han har somnat, så jäkla söt!! Tog lite bilder på han imorse med kameran, men min dator är helt cp så bilderna går inte in... ska försöka senare igen. Ha en bra fredag :-)

hundägare


Jaha, nu var man hundägare till världens sötaste hund! De var ni inte beredda på vaaa? ;-)
Nej, men mamma såg en annons på blocket om mini malteser (de är en sån vi ville ha) så pappa ringde och pratade med hon som sålde valparna. När han kom tillbaka sa han att vi skulle åka och kolla på dom nu. Så vi far upp mot Uppsala och när jag såg dom små valparna springa omkring blev jag helt kär hihi. Och de slutade med att vi fick med en hem. En liten kille. Vi döpte honom till Milou, gullig va? :-) 
När vi kom hem till Köping så var mina systrar hemma hos oss. Men även Alva, Tova, Nickie och Moa hade hittat dit haha.. 
fick inte in bilderna från mobilen till datan just nu, men här har ni en instabild 

träna

Hej finaste du! Bakade kladdkakemuffins idag för jag har inget att göra hehe, åt några stycken och sen gick jag ner och tränade. Behövdes efter dessa muffins.. Har iaf precis duschat och nu ska jag bara vänta på att Alva ska svara.
Ikväll ska jag nog göra nåt med Alva. Hon ville träffa några så får väl hänga med på de :-) Byyyye

torsdag

Hej på er! Vaknade vid halv 11, riktigt skönt att vara ledig idag! Har inget planerat så får väl se vad som händer.

1D

Kom precis hem från konserten. Asså guuuud va bra de var!!! Mina fötter dunkar liksom och hör inte ens mina egna tankar eftersom musiken är i full gång i huvudet haha. Ångrar inte en sekund att jag gick :-D 
På vägen hem sov jag inte nånting, så de var ganska tråkigt. Hade även en liten Alva som sov på min axel så jag satt helt still hela vägen från Stockholm till Munktorp hehe.. Nu ska jag iaf sova, puss
bilden är från mina instagram. De är Niall som har gul tröja och som har händerna rakt ut, hihi gulle

värme

Slutade klockan kvart i 3 ungefär och då skyndade jag mig hem. På med shorts och bikinitopp och sedan ut på balkongen. Satt där i en timme för nu har solen försvunnit bakom huset :-( 
Känner att jag bara vill typ sätta på mig shorts och gå ut och hitta på nååååt! Inte bara sitta inne och sura. Ska väl höra med mamma vad hon hade tänkt göra. 
bild från instagram -> melindaagustavsson <-

statestik

Rätt skönt att sluta nu på en måndag. Hade bild och musik på förrmiddan. Provet gick väl sådär, tror jag kommer på godkänt iaf. Hoppashoppashoppas.. Vet inte vad jag ska göra nu, kanske städa på mitt rum? hahahha, vilket skämt... de orkar jag ju inteee
Vill också tacka för att statestiken är på toooopp! Hoppade nästan av stolen nyss när jag såg att statestiken var asbra igår :-D #bästa

avokado och smoothie

Detta mumsar jag på just nu efter träning. 
Vaknade vid halv 11 idag hos Mikis. Vi åt frukost på balkongen och sen la vi oss i sängen och kollade på serier haha.. slöa eller vad.. Åkte hem vid 3 nånting och då försökte jag plugga medans min mun var full av morotskaka hehe. 
Tränade som sagt nu ikväll, har ont i knät så tränade bara överkroppen. Imorgon har jag musik prov, tagga F!! och sen är de nåt orgentering som jag skippar pga mitt knä. Men ska nog ner till gymet och träna överkroppen igen så jag gör nån nytta hihi.

syster

Nu sticker jag till min syster och har lite mys där. Kommer nog inte blogga för en imorgon, ni får klara er! pusspuss

inga planer

Vaknade vid halv 11 idag, riktigt skönt att sova länge. Har inte några speciella planer idag, förutom att jag ska till min syrra ikväll och sova där och sen måste jag plugga också. Har inget roligt att berätta, så ska kolla med mamma vad vi ska äta.

ebba

Hade jätteroligt hos Ebba ikväll, mina bästa tjejer!Tyvärr hade inte jag med någon kamera, men Ebba tog några kort som hon kanske vill skicka imorgon eller nåt. 
Nu ska jag typ sova för jag är ganska trött. Pusspuss

lockigt, lockigt, lockigt

Ska snart bege mig till Ebba och ha lite mys där. Lockade nyss håret, hur blev deee? Själv tycker jag att jag var ganska duktigt :-D Kommentera gääärna

10.20

Kom hem nyss. Hade spanska och bild idag på morgonen, sen skulle vi haft hk men då var de nåt så jag och Felle hade de inte. Så vi satt i typ 2 timmar och kollade på One Tree Hill. Hade teknik som sista lektion och när den började sa han att vi som var klara med saken man skulle lämna in fick gå hem. Jag var klar med den, man ba kul.. Kunde liksom ha slutat 10.20 
Jaja, var ju iaf inte jobbigt haha. Ska välja kläder tills ikväll och sen plugga lite. 

blogresponse

tycker de var ett tag sen någon frågade mig i blogresponse, så fråååååga allt ni vill veta :-D

tryck på bilden eller klicka till vänster

bubbles

 
Hej du! Badadet gick väl sådär, skulle simma så många längder man kunde på 20 minuter, jo tjena... Här kommer klump-Melinda tänkte nog alla. Alla varvade mig två minst 2 gånger, fatta pinsamt. 
När jag kom hem räddade min lillebror dagen genom att säga: "ska vi fika?" Tryckte i min en glassbytta och läste skvallertidning på balkongen. Längtar så till sommaren!! 
Gick ut och tog lite kort också, skulle ta med bubblor ni vet?! Gick förjävligt.. för de första så kan man inte koncentrera sig på ansiktet, så man ser ut som en gris typ och sen var de så jävla svårt att trycka på den här "ta-kort-grejen" samtidigt som man ska blåsa för fullt i den där lilla saken. Blåste ju som tusen också, så fick typ alla bubbler på mig haha.

torsdag

Sitter i skolan just nu och väntar på att ha svenska. Ska argumentera för klassen, tur att de är halvklass iaf hehe. Efter svenskan har jag bara bad kvar och sen slutar jag. Då ska jag hem och kanske ta lite kort om vädret håller sig fint, annars ska jag börja plugga på musikprovet och äta upp mitt naturgodis från i tisdags. 

köping levererar

Kaosade runt lite med Alva, Nickie och Frida efter vi ätit. Kom hem för en liten stund sen och har precis ätit lite mat. Jag måste verkligen plugga på fysiken, men min ork är 0% Egentligen skulle jag ha pluggat hela dan, men de sket ju sig. Jaja, pusspuss

gårkvällen

Igårkväll åkte jag till Emma med en massa tjejer. Vi gick och handlade mat och onyttigheter för över 700kr, opsi. Men de var suuupergott, allt vi lagade och mysigt var de också. 
Kom precis hem, ska väl fräscha till mig lite. Känner mig som en skunk hehe. Vid 1 ska jag äta med några flickor på en kina resturang. 
Ska försöka plugga lite moppesak nu. Vill bara ha de förbannade kortet. Hoppas på att klara testet nu då.. Tredje gången gillt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!