STOCKHOLM


TIDSINSTÄLLT INLÄGG

-bild på min saknade Alva!!
Åå, bilden är från i somras och fy satan va brun jag var!! Blir nästan tårögd när jag tänker på hur vit jag är just nu.. När Alva kommer hem från Thailand så kommer de vara jag som är snögubbe och hon som är pepparkaka.. 
Jaja, nu är jag väl framme i Stockholm och antingen går jag på stan och kanske får med mig några påsar, eller så ligger jag väl på hotellrummet och slöar. 
Ni får ha en superbra nyårsafton!

HUVUDSTADEN

Hej gullegrisar! Var tvungen att gå upp tidigt idag för vi ska snart hoppa på tåget som tar hos till huvudstaden. Jag ska icke ha med datan dit, så jag gör några tidsinställda inlägg så ni har nåt att läsa. 
Jag är inte riktigt klar med packningen för jag orkade inte packa allt igår, hihi. Så jag borde egentligen inte sitta här och blogga... Men nu måste jag fixa mig lite, pusspuss!

KOMMENTAR

 
Jag har köpt dom på Vinyl. Men dom finns även likadana på Carlings :-) 

121230

-snygg osv..
Hejsan! Har precis kommit hem typ. Först var jag i västerås hela dagen lång med mamma, Maggan och Malin. Vi gick på Ikea och kikade runt och sen gick jag och Malin till några affärer på Erikslund, måste ju passa på när man ändå är där, hihi. När jag hade kommit hem från västerås så skulle jag bort igen så jag bytte om och åkte. Nu ska jag bara packa klart de sista till Stockholm och sen ska jag nog försöka sova. 

SOMETIMES THE HARDEST THING AND THE RIGHT THING ARE THE SAME

dagens outfit: 
svarta jeans (som jag lever i tyyyp)
grön och vit randig tröja (som jag fick av mami nyss)

DAY EIGHT ♥

FELICIA

DEN PERSON SOM KÄNNER DIG BÄST


IKEA

-sakna!!
Hej älsklingar! Vaknade klockan 10 idag fastän jag la mig ganska sent. Idag ska jag och mamma hänga med mina kusiner till Ikea, vet ej när vi ska åka men de blir väl snart?! Just nu sitter jag och lyssnar på musik och sjunger lite falsk sådär :PppPppP 
Jag vet att jag inte har tagit kort på mina kläder jag köpte i typ fredags än (opsiii) men de kommer ut snart, hihi! 

MARIO KART

Nickie och Hanna gick precis hem. Vi gjorde inte så mycket, spelade wii, pratade och kollade på film. Eller ja.. vi började kolla på film men vi hann icke se klart den.. intressant osv. 
Nu ska jag nog hitta på nåt med min familj eller så får jag hitta på nåt med myself. Imorgon har jag inte nå planer heller, så får väl se vad jag hittar på. Hoppas ni har haft en fin lördag!

NICKIECLAESSON.BLOGG.SE

-shiiit va brun jag var
Hej fina ni! Om nån timme kommer Nickie, Hanna och kanske Lisa hit och myser lite. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men nåt skojsigt blir de väl. Nu måste jag gå in och duscha för jag känner att de är ett måste, haha. 
Föresten min finaste har skaffat en blogg nu: TRYCK HÄR NUUU!   :-D
 
Föresten så jag och Lisa hittar biljetter till Justins konsert, men vi måste bara mejla och försöka sänka priset, hihi.

DAY SEVEN ♥

NÅGOT DU ÄLSKAR ATT GÖRA

LIGHT A CANDLE

-myyyyys

KOMMENTAR

-Blir så glad när jag får såna här kommentarer, men jag vill gärna att man skriver namn för annars blir jag så nyfiken vem de är, hihih.
 
Japp hejsan! Precis efter jag hade gjort inlägget imorse så var de bara att traska upp ur sängen och fixa sig för då skulle vi ut och äta. Nu har jag inget speciellt för mig så de blir bara att mysa hela kvällen tror jag. Måste iaf ut på stan lite senare och köpa gooodis, lördag för tjuttongubbar! 

DRÖMFÅNGARE

Godmorgon (?) Har sovit tills nu, så skönt att sova ut! Har inga planer för dagen som sagt så jag får se vad jag hittar på :-) Nu ska jag gå och kolla vad min familj gör.

FÅGELMAT

Kom hem för en halvtimme sen ungefär. Efter jag hade varit hos Linda och bytt paket med små ungarna så åkte jag direkt till Nickie. Efter ett tag kom Lisa och Alva också. Vi gick ner till en pizzeria och sen iväg och köpte lite godis efter de stack vi hem till Nickie och busade lite. Jag fick skjuts av Lisa hem och nu har jag inget att göra.. Har klickat in på lite olika bloggar, men nu är dom slut.. eller nåt, haha. Kanske slår på nån film så här om kvällen, standard. Känner att jag bara vill hitta på nåt med alla (på samma gång???) nu när vi äntligen har lov. 
Juste ni får se vad jag köpte i Västerås idag nån gång, kanske imorgon eftersom jag inte har något inplanerat imorgon. Jag fick föresten ett presentkort på bion på 250:- och en hundralapp av Linda och dom, taaaack! :-D

KOMMENTAR

 
Hej! Nickie har inte en blogg nu för tillfället, men hon ska skaffa en tror jag :-) Jag kan absolut länka den här när hon har skaffat den så kan du gå in på den!

600KR FATTIGARE

-bild på månen igårkväll
Nu är man 600kr fattigare då, men de känns bra för de var bara nödvändiga (?) saker. Och med nödvändiga saker menar jag en tjocktröja, måste man ju ha om de är kallt och ett par skor, måste ju ha skor på fötterna, haha... orkar inte mig själv just nu.
Jag är så sjukt trött så de finns inte, men de finns ingen tid att vila. Ska alldeles strax till några och byta julklappar och sen ikväll ska jag hitta på nåt med några, vet inte riktigt vilka de blir men de får man väl se:-) 

VÄSTERÅS


AT'S NICKIES PLACE

 
hihihihi, vi gick och la oss vid 4 inatt och vaknade ungefär vid 10 idag. Lisa och Hanna var uppe klockan 2 på natten och sprang runt kvarteret, nåt är feeel?
Stannade hos Nickie idag till typ halv 10, då kom pappa och hämtade mig och mina 1000 väskor, haha. Nu ska jag kolla på film med min bror, bästa saltkråkan (!!) och sen ta och sova.

FIIINA

natthumor...

DAY SIX ♥

EN BILD FRÅN DITT LIV SOM LYCKLIGAST


WINTERLAND

Gick ut och tog lite kort i de underbara vädret. 
Ska snart åka till min mormor och morfar och fika lite. Ikväll far jag till Nickie och sover över där med några andra flickor också. De kommer säkert ett inlägg till idag, så håll utkik:-)

GRÖT

-bästa mamma och bror, loveyou!
Hejsan! Vaknade av att mamma väckte mig vid 11 och sedan dess har jag bara legat i soffan och slöat. Men klockan 5 ändrades de för då åkte jag iväg till farmor och farfar och åt farmors gröt, världen godaste!! Nu ska jag nog slå på Victoria Secret ett tag. 
Statestiken är på topp! Loveyou

JULKLAPPAR

 
+200kr mer och nån sak med choklad i
 
Är så glad för alla julklappar!! Mest glad är jag för objektiven!! Världens bästa present :-D
Nu ska jag ha skype med Nickie och kanske kolla på de avsnitten jag missat av julkalendern. Imorgon kanske de blir en fotodag med nya objektiven eller en slödag med sims, haha... töntvarning?! Liiiite kanske;-)
Pusspuss och hoppas ni har fått många bra presenter!
 

JULEN 2012

 
Bilder från igår:


 
 
bilder från idag:

 
Har haft en jättebra julafton, både igår och idag! Ska snart lägga upp ett till inlägg och där får ni se allt jag fick. Ska även snart iväg till mina gamla grannar och fira lite där, mysigt. Hoppas ni har haft en lika bra julafton som jag:-)

MERRY CHRISMAS

bild från igår

LILLA JULAFTON

Hej alla glaaada! Skulle egentligen till Nickie idag efter lunch en stund, men min mage ville inte de.. Så jag blev hemma och vilade den istället. Senare på kvällen kom Mikis och Madde hem till oss för att fira julafton, vi brukar alltid fira dan före. Fick super många bra presenter, de kommer bilder på de imorgon för då får jag mer julklappar från släkten. 
Ska nog sova hos min syrra ikväll, mys. Hon har badkar så jag passar på att bada, hihi. 

CANDY

Hej snyggingar! Idag vaknade jag vid halv 10 och då flyttade jag mig från sängen till soffan istället och mitt täcke hängde efter. Låg och kollade på Polar Expressen som gick på tv:n. Efter lunchen åkte jag med min familj till Åsby för lite fika. När vi kom hem därifrån gick jag och mamma till en affär på stan och kikade lite, hittade en supersnygg klänningen med nitar på axlarna. Önskar mig den i present istället för julklapp för jag fyller ju ändå snart:-) 
Har inga planer mot kvällen, blir nog bara att sitta hemma med la familla och äta alla onyttheter som vanligt. Juste, de påminde mig om att jag måste gå ut och köpa godis, hihihi. 

GRATTIS BÄSTA JULIA! :-D

läs hennes blogg ---> JULIA PERSSON

SO ME

stämmer inte lite bra in på mig

FREDAGSMYS

-miss the time
Hej alla fina flickor och pojkar! Blev inget med att laga mat eller baka idag, problemet var nog att vi är ganska slöa... haha, men vi hade de lite allmänt mysigt med musik, lussebullar och en massa skratt. Ebba skulle bort på kvällen, så då flyttade jag och Nickie oss typ 1 meter till Nickies hus, haha. Kom hem för typ 45 minuter sen eller nåt. Just nu sitter jag och har lite fredagsmys med mina föräldrar med lite godis. 
Hoppas ni har en bra fredag :-)

DAY FIVE ♥

NÅGON DU SAKNAR

TROUBLEMAKER - OLLY MURS

-take me back!!
Hejsan. Vaknade vid 8 imorse och tog en alvedon mot lilla magen och sen somnade jag om och vaknade igen vid typ halv 11, då började jag kolla på en film som jag inte hann se klart för jag och min familj skulle ut och äta. Ska snart iväg till Ebbis med Nickie, vi ska laga mat. Men eftersom jag redan har ätit så gör vi efterrätt också, hihi. Får se när jag kommer hem, men nåt till inlägg blir de idag iaf. Puuuuuuuss

PAAAARTY

Lyckad kväll blev de tillslut iaf! Hade superkul hela kvällen, förutom när min mage dödade mig.. har dansat hela kvällen med pojkar och flickor, kan fortfarande inte stå still typ, haha. Jag kommer säkert få träningsvärk imorgon, men såna konsekvenser får man väl ta. 
Nu ska jag kolla på film med bror och hoppas att inte världen går under inatt. Tror inte riktigt på de, men är ändå nervös... haha? Vi hörs imorgon:-)

TJUGONDE DECEMBER

Hejsan! Hade jättekul igår med mina fina flickor. Efter vi hade ätit stack vi hem till Felicia och satt på en film, mys. Kom hem vid 11 tiden och somnade vid typ 12. 
Idag vaknade jag vid halv 10 ungefär och en timme efter de följde jag med pappa på lite ärenden. Har också hunnit äta lunch på stan med pappa och syster. Har ganska ont i magen just nu, eller har haft de hela dan, så nu ligger jag i min säng och slöar. Ikväll ska jag först hem till Nickie och sen iväg någonstans med några andra pojkar och flickor. Vet inte än om jag ska sova där eller om jag åker hem eftersom jag nu har fått veta att inte Ebba ska sova... åå, panik! Ska höra vilka som ska sova och sen får jag se hur de blir. Vet inte om jag kan sova där heller pga av magonten. 

LOVEU

mina finaste och bästaste flickor!

LIKE A PRINCESS

 
Kommentera :-)
 

DAGENS OUTFIT

-mys kläder
 
Hände inget speciellt i skolan idag, kollade på film på typ alla lektioner. Efter skolan började jag fixa mig till avslutningen och efter ett tag kom Felicia också. Vi är typ klara nu och jag ska försöka få liv i min kamera som dog nyss, roligt osv. 

KLASSKAMPEN

-gullungar
Just nu sitter jag själv i studiehallen, alla andra har lektion och då kollar på film så... Inte så kul att sitta här själv dock, men ska snart slå på nån film. De är våran sista lektion idag innan vi ska kolla på när 9:orna tävlar i olika grenar typ. Efter de ska jag hem och hitta på nåt. Ha de bra!

DAY FOUR ♥

EN BILD DU LER ÅT

ORKA

Hejsan! Kom hem från skolan för ett tag sen, är så sjukt trött idag och jag vet inte varför.. Åå, orkaaaa. Nu tänkte jag att jag skulle bli på lite bättre humör genom att sätta på tv:n och ta lite kladdkaka. Orkar inte ta kort på kläderna jag köpte i helgen heller, så dom får ni se någon annan gång. 

REKORD

-älskar dig min finaste!
Hej gullisar! Rekord igår på statestiken, 200 läsare och typ 383 sidvisningar! Taaaack :-D 
Just nu lyssnar jag på musik och försöker pigga upp mig, sen blir de att traska iväg till skolan i snöslask.. 

PLAYFULL

-svårt att ha ögonen öppna i vatten, så ursäkta dom-
 
Har precis kommit upp från gymmet och just nu kollar jag på nåt krockodil program på tv som min bror ville se. Ska snart ta nåt att äta också och sen blir de nog godnatt melinda! 
Inget inplanerat imorgon, så jag kanske tar lite kort på mina nya tröjor :-)

DAY THREE ♥

HIT VILL JAG ÅKA
 
har varit i Thailand och hollywood, men vill dit igeeeeen!

MELINDAAGUSTAVSSON

-bild från nångång
Kom hem för en stund sen med typ tusen påsar, hihi. Mamma och pappa köpte julklappar och jag handlade lite till mig själv. Handlade 2 tröjor, en pyjamas och en ny plånbok. 
Ska iväg och träna på gymmet strax, (behövs efter gårdagen... ni som följer mig på instagram vet haha, ni som inte följer mig: Följ mig! melindaagustavsson).
Ska även försöka övertala min bror att ta lite häftiga kort på mig, håll tummarna att han säger ja för då kommer dom naturligtvis upp hääär. 

VÄSTERÅS

-två av mina fina syskon
Lyckad dag i västerås med mina fina idag! Eller ja, vi skulle ta tåget som gick 10:16, men Nickie var såklart lite seg, som vanligt, så vi missade de.. haha. Jag och Madde fick sitta på tågstationen i en timme, (EN TIMME), tills nästa tåg var. haha, orkar icke! Jaja, men fick en massa bra saker köpta iaf. Köpte julklappar till mina syskon och en avslutningsklänning till mig. Hade tänkt att jag skulle ta kort på den ikväll, så ni får se den... Men när jag visade mamma den så snappade hon upp den på en sekund.. Hon ska typ på julbord med sitt jobb ikväll och den passade perfekt till de tyckte hon. Så nu har jag alltså köpt en klänning för 349:- som min mamma har. Haha, hoppas på att jag får tillbaka den iaf ;-) 
Nu ska jag mysa med godis, glass, ostbågar och allt annat onyttigt de finns här i världen. Imorgon ska jag följa med mina föräldrar till västerås, haha ja jag var där idag också, men de är ju alltid kul att köpa lite mer saker, hihi! 

-liten bild, I know
Hej gullungar! Som ni ser är jag uppe klockan 8 på en lördagsmorgon, nåt fel? Ställde klockan på 9 men min kropp ville inte sova längre. Idag ska jag iväg med Nickie och Madde till v-ås för lite shopping. Åker runt 10 så nu har jag lååång tid att fixa mig. 
Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och slöa lite till hihi.

DAY TWO ♥

EN BILD AV EN PERSON DU KAN :BERÄTTA ALLT FÖR

DAY ONE ♥

En bild på mig själv

14-12-12

Hello sweetie! Kom precis hem från skolan. Skulle egentligen hem till Nickie, men hon mådde dåligt och orkade inte va, too bad! Så nu har jag absolut ingenting att göra, åå va tråkigt livet kan va ibland.. 
Ikväll händer inget speciellt heller, nu när xfactor har slutat finns de typ 0 program att se. 

DAYS

DAY ONE ♥ EN BILD PÅ MIG SJÄLV

 

DAY TWO ♥ EN BILD AV EN PERSON DU KAN :BERÄTTA ALLT FÖR

 

DAY THREE ♥ HIT VILL JAG ÅKA

 

DAY FOUR ♥ EN BILD DU LER ÅT

 

DAY FIVE ♥ NÅGON DU SAKNAR

 

DAY SIX ♥ EN BILD FÅR DITT LIV SOM LYCKLIGAST 

 

DAY SEVEN ♥ NÅGOT DU ÄLSKAR ATT GÖRA

 

DAY EIGHT ♥ DEN PERSON SOM KÄNNER DIG BÄST

 

DAY TEN ♥ DIN PROFILBILD PÅ FACEBOOK MED FLEST LIKES

 

DAY ELVEN ♥ VAD JAG VILL GÖRA NÄSTA SOMMAR

 

DAY TWELVE ♥ TIO SANNINGAR OM DIG

 

DAY THIRTEEN ♥  NÅGON DU TRÄFFADE NYLIGEN

 

DAY FOURTEEN  ♥ EN VÄN DU ALDRIG VILL FÖRLORA

 

DAY FIFTEEN ♥ EN BILD SOM DU ÄLSKAR

 

DAY SIXTEEN  ♥  EN BILD PÅ DITT RUM

 

Tagen från http://moaelisabetth.blogg.se/


"DE BÄSTA ÄR ATT VETA VAD MAN LETAR EFTER INNAN MAN BÖRJA LETA EFTER DE"

-nalle puh citat
Hej på er! Orkade ej gå ut och ta kort i iskalla vädret. Men tog lite kort här inne istället. Hhihihihi, har typ inget att skriva om annars:-)

MAN KAN INTE ALLTID VARA FIN

-hahahha, för ful!! Jag nyste föresten på bilden, hahaha
Hemma nu! haha, lång dag va? Började 08.40 och slutade typ 10.30. Nu ska jag nog ta och baka lite och ha skype med min lilla sjukling. När Felicia har slutat ska jag följa med henne och ta hål i naveln. Kommer kanske en bild på hur de blev senare :-) Hoppas ni får en bra torsdag!

LUCIA

Godmorgon! Har precis fixat mig klart och ska snart dra till skolan och kolla på lite lucia. Efter de får jag se om jag stannar i skolan eller går hem eftersom vi ändå ska kolla på film på alla lektioner, åå vaaaarför?? Aja, då tänkte jag kanske gå ut och ta lite kort :-) 
Nu måste jag packa väskan och sen börja gå. 

DAGENS OUTFIT

-slitna jeans från JC, tröja från BikBok, armband från spanien och ring från Åhlens (syns inte på bilderna)-
 
Hejsan sötisar, haft en bra dag? De har jag, typ eller en ganska bra dag iaf. Fick reda på att jag får A i slutbetyg i spanska, grym eller gryyyyym??? Haha, nej men jag är sjukt stolt iaf om någon var intresserad att veta de. 
Nu ska jag strax lägga mig och njuta av känslan att inte ha några prov, redovisningar, läxor eller nåt annat skit på typ en månad eller nåt, häääärligt! Ska även njuta av att jag har lite sovmorgon imorgon, eftersom de är lucia. Inte helt fel! Får se om jag kanske går hem eller nåt under dan för vi ska typ kolla på film på alla lektioner, kul? Inte ett dugg...

KOMMER SAKNA DIG

Åå, min finaste Alva åker till Thailand imorgon och kommer tillbaka i Januari!! Jag kommer sakna henne så sjukt mycket!! 5 veckor utan dig, usch och fy.. Tur att du har internet iaf så kan man hålla kontakten :-D 
Pusspuss, loveyou!
 
Följ hennes blogg för där kommer hon lägga upp bilder från Thailland ---> ALVA

ANSWER TO THEA

 
-På min kamera, har en canon, så längst fram på kameran så är de typ en rund ring eller nåt och den skruvar jag lite på så blir de så. Men man måste även byta från AF till MF. 
Hoppas de var till någon hjälp :-)

KORRIDOREN

-älskar dig finaste bror
Hejsan! Är i skolan just nu, sitter helt själv i korridoren för att de andra har svenska och vi kollar på nån film som jag inte ville se, som vanligt då.. Så jag kollar på nån annan film. Efter skolan ska jag börja plugga till no provet och sen hem till Felicia. Föresten gjorde ju so provet idag och jag fick C, är så stolt att jag tror jag spricker!! haha, aa men jag trodde jag skulle typ få D eller E, så nu är jag superglad! Efter svenskan har vi elevens val och sedan slutar vi för dagen. 

COMMUNIS

-bild från i helgeeeeen
Hejsan cutiest! Hoppas ni har en roligare kväll än jag... Sitter och pluggar till so provet som jag har imorgon, kommun och landsting. Är ju inte världens tråkigaste, but still a prov.. Har inte så där skit mycket att säga, men nu vet ni att jag kommer plugga resten av kvällen och hoppas på att jag får lägga mig snart innan jag typ dör av trötthet... hihi, ska fråga ebbis (även kallad "smartast", haha) lite frågor som jag inte förstår och hoppas att hon kan hjälpa mig liiiite! 
Imorgon ska jag göra de här förbannade provet och sedan är de bara att börja plugga till no provet som är på onsdag, kul.. Men på onsdag sätts betygen också, spännandeeee! Efter onsdag känns de som om de är onödigt att gå i skolan, haha. 

ALVA OCH FELICIA

Hejsan! Skola idag som vanligt, har prov imorgon på kommunen... åå, känns som om jag kan allt, men jag vet att jag inte kan allt. Alva och Felicia följde med mig hem efter skolan, vi har pluggat lite och tog en liten rast nu, haha.. ska nog snart börja igen. Ikväll ska jag till min syster på ljusparty, annars typ inget annat.

THE END IS ALWAYS THE END

Hej sötisar. Just nu sitter jag och skypar med Nickie, skön tjej dedär asså hihi! Ska ta nåt att äta typ nu och sedan blir de ner på gymmet och kö ett pass, behövs efter denna ljuva helg! 

JULBORD

Fint de blev med snön på sista bilderna, eller huuuur? :-D

WINTER

-härligt vinter!
Nu har jag fixat mig och ska iväg på julbord om nån timme med familj och några andra människooor.  

ANSWER

Tack så mycket! :-) Dom är köpta på Dinsko för 500:-

12:15

-hello spain, I miss you!
Hejsan! Slutade kvart över 12 idag, inte helt fel! Hade inställd sista lektion, idrott, och sen på svenskan hade jag inget att göra, alltså jag hade redan gjort allt som skulle lämna in. Så jag behövde inte gå på den heller, toppen! 
Var kvar typ 45 minuter på skolan eftersom jag skulle göra klart min bild, men nu är jag iaf hemma. Ska packa klart i väskan, städa ur en garderob och sova.. haha, nej men kanske vila för jag är så förbannat trött. 
Jag har med datan till Säfsen så jag kommer blogga där med, hihi. 

SERIÖST INLÄGG, HIHIHI

Hej alla happy peopleee! Är jättetörstig just nu men orkar inte resa på mig och gå och dricka.. tufft liv! Orkar inte plugga, orkar inte packa, orkar ingenting just nu.. Vet inte direkt varför, jag är jätteglad av någon anledning men jag orkar inget, haha. Ibland är jag allt för konstig.. Har 2 prov nästa vecka som jag booorde plugga till, men börjar nog med de imorgon. Borde även packa tills imorgon, har jag inte nämnt vad jag ska göra imorgon? Jag ska till min stuga i Säfsen för lite mys med min familj och 2 andra familjer. Jag ska åka efter skolan imorgon och har typ packat hittills en klänning och onepiece, bra melinda bra
Aja, nu får jag väl krypa eller nåt till vardagsrummet och kolla lite på tv. Men justeee, nu kom jag ju på att jag skulle platta håret idag........ åå, men om jag inte gör de nu så kommer jag ångra mig, så ny plan: får krypa till platttången istället. Aja, seriöst inlägg blev de här, hejdååååå!

DAGENS OUTFIT

 
Hejsaaaan! Idag är de värsta snöstormen ute, gick ju såklart till skolan också.. höll på att typ. Men de var ännu värre när vi hade slutat för dagen, men som tur va kom mamma och pappa med bil och hämtade mig så åkte vi och handla. 
Har precis ätit taccos med familjen och syster kom hit också, mys! 

FINALLY HOME!


27 DRESSES

-oldiiie
Hejsan. Kom hem för typ 5 minuter sen och nu sitter jag och kollar på någon film på datan och väntar på att Alva ska komma hit. Har typ inget att skriva så vi hörs och ses nånting, antingen idag eller imorgon!

FINASTE SYSTER

-imoooorgon!!
Hej sötisar. Efter skolan följde Alva med mig hem och sedan drog vi iväg till innebandyn. När jag kom hem från träningen duschade jag, åt och sen har jag gjort en massa meningar och frågor till Kenny så han kan plugga till spanska provet han har imorgon. Duktigt syster han har! 
Just nu kollar jag på tv med mami och papi. Imorgon kommer min finaste syster hem också! Åå, har saknat dig så mycket! :-)

MUSIC

-old piiiiiic
Hejsan. Har musik just nu och håller på att spela en jääättesvår låt på piano, usch suger på piano... Skriver lite med en på fb samtidigt också. Aja, hörs lite senare! 

CANADA

Hej sötisar! Har varit ner på gymmet och kört ett pass, känner mig duktigt och sen har jag degat framför tv:n med familjen. Ska läsa igenom lite om Canada innan jag somnar, ska skriva nån uppsats imorgon på engelskan om de. 
Duschade håret efter träningen och då passade jag på att göra några småflätor i håret. Så imorgon blir de afrooo, nej men de blir vågigt :-D 
Statestiken är på topp, tack för de bästa läsare! 

DAGENS OUTFIT

gick ut och tog lite kort i de sviiiinkalla vädret!

PHOTO

-finaste bror
Hejsan. Jag vaknade ungefär vid 10 idag och såg att solen lyste, blev så glad hihi! Först tänkte jag gå ut och ta kort, men sen orkade jag inte och satt på mig one piecen. Fast jag tror nog att jag ska gå ut och ta lite kort ändå, men de skulle vara roligt att ta kort någon annanstans än på min gård... Ska höra med Nickie om hon har lust att dra iväg någonstans och ta lite vinter/höst bilder :-D 
Aja, nu ska jag försöka få tag i henne, om inte så får de bli tråkiga gårdbilder.

JUST DANCE

Har precis kommit hem från Philip. Hade faktiskt jättekul där, god mat och en massa skratt och dansande. Haha, vi dansade "just dance" och jag vill inte veta hur ful jag såg ut. Tog lite bilder och videoklipp med min mobil, men orkar inte koppla in den i datan right nooow. Nu ska jag nog slå på en film eller tv:n och ta min saknade godispåse!

CANDY LAND

bjuder på lite godis bilder, blev ni sugna eller vaaaad?
Just nu sitter jag och skypar lite med nickiepicki, hjälper henne lite med en musiksak. Ikväll ska jag till några som har bjudit in oss till nån glögg-kväll eller nåt. Tur att Felicia kommer också, annars hade jag aldrig hängt med! Om jag ska vara ärlig så är jag hellre hemma och myser med godis och sånt än att följa med dit... Men jag vet inte vad jag ska hitta på här hemma.. vill egentligen hitta på något roligt med nån eller några kompisar, men dom ska på match och sånt, så ingen kommer väl orka.. åå!!

JUL MARKNAD


FÖRSTA DECEMBER

snart juuuuul, iiiih!!

JUL MARKNAD

Godmorgon! Pappa väckte mig vid 9 idag, fråga mig inte varför? Jag hade ju tänkt sova till 10, men men. Ska möta upp Ebba typ kvart i 11 och sedan beger vi oss till marknaden för att sälja slut på alla kakor och kransar! 
Just nu lyssnar jag lite på musik och fixar lite saker. Ska snart gå ut och sätta på tv:n hade jag tänkt. Vad ska ni göra idag?:-)
 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!