Malta del 2

Malta del 2
Dag fem fick vi gå upp tidigt för att åka till en ö som heter Gozo. Hade den aktiviten i vårt pack, men måste säga att jag blev lite besviken på den. Vi åkte dit med sightseeingbuss och båt. När vi kom till ön hoppade vi på en buss som tog oss till nån klippa och där stannade vi i 10 minuter för att ta kort, lite smått onödigt men kul att se. 
Vi stannade även på en marknad på vägen till "stranden". När vi äntligen kom till havet så fick vi 45 minuter på oss att sola och bada haha... Stranden var inte alls fin, var jättemycket stenar och ingen sand, förutom i vattnet då. Fick iaf stunden att prata lite med två jättegulliga tjejer som heter Sofia och Caroline, skulle verkligen velat lära känna dom lite bättre! 
När vi kom hem hade vi en liten stund på oss att fixa oss för partyt som var på kvällen. Temat var hawaii! Verkligen superkul var de! En av dom roligaste kvällarna! 
Den här dagen var de skola på morgonen och inte på eftermiddan som de brukade vara. Efter skolan hade vi lite fritid, kommer inte rikigt ihåg vad vi gjorde men har för mig att vi shoppade eller bara typ slappa på rummet. 
På kvällen hade vi iaf BBQ. Var lite besviken på maten, hade ju förväntat mig till grillspett eller nåt sånt. Men nejdå... Vi fick hamburgare, precis som alla andra dagar också haha.. Men annars var de väl helt okej, nån tjej gjorde nån föreställning med eld, var väl kul första 5 minuterna men räckte de haha. 
Skola på morgonen och på eftermiddan åkte vi till beachcluben för lite sol och bad. 
På kvällen var vi på någon arena och hade typ 5-kamp mot andra grupper. Inte den bästa kvällen kan jag ju lugnt säga. Hände ett och annat hahah.. 
Sista bilden är från Sofias blogg som ni hittar HÄÄÄR! :)
Helt vanlig skoldag, avslutade våra project. Skäms ju över våran film haha.. 
Men efter skolan hade vi "ledigt" från aktiviter och sånt. Så vi passade på att gå och shoppa. Alva var sjuk denna dag, så hon var kvar på rummet. Hittade ganska mycket faktiskt, så de var ju tiptop! 
På kvällen var de beachparty. Inte alls roligt om jag får säga de själv haha. Ville bara hem, men jaja. Ända som var kul var på bussen dit och hem haha. 
Idag var både jag och Alva sjuka. Så vi var hemma från skolan och skumpartyt på kvällen. Hade varit jättekul att gå på de, men orkade verkligen inte. Så har inte så jättemycket att säga om den här dagen. 

Kommentarer
Postat av: Sofia Eriksson ♥

Åh finaste Melinda! Hade velat lära känna dig mer också! ♥

Svar: ♥ ♥ ♥
Melinda

2013-07-11 @ 09:59:03
URL: http://sofiaaerikssonn.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0