31 juli 2013

Hej babeeees! Kvällen tillbringade jag tillsammans med mina fina vän och den bestod av god mat, myyycket skratt, lyxshake på max (standard) och en åktur på min lilla cupcake. Du är världsbäst Alvis!
Resten av kvällen blir de musik, film, läsa stjärntecken och kanske haffa någon. Hahahah, nej gud, är så blyg så håller mig till att stalka dom på instagram och facebook jaaao. Puuuuuss och kraaam

gosiströja

Hej gosisar! Idag drog jag till Västerås med familjen, fick med mig ett stort dotfljus och en myströja (ovan på bilden). När vi kom hem gick jag på stan med mamma och pappa och hittade även en tröja där, så här skön stickad. Känner mig så cooozy idag! 
Lite senare ska jag träffa Alva och äta tillsammans med henne och sen får jag väl se om vi hittar på något. Annars slänger jag nog in nåt inlägg här, puss

Hawaiian Tropic

Hawaiian Tropic är nog ett namn som alla känner igen. Men vill ändå rekommendera de till er som inte har testat de ännu. Tycker verkligen de är jättebra och de luktar ju gott så de är ju ett plus. 
På bilden ser ni Solskydd och Olja. Använde inte oljan så mycket i Spanien, men den är bra att ha hemma i Sverige för att skynda på brännan lite.

weheartit

Drömprinsen kan ju gärna stiga fram...

30 juli 2013

Vaknade vid halv 12 hos Alva och åkte hem kvart över 12. Har inget planerat idag, så ska jag nog bara vara inne och ha en mysdag eftersom vädret suger. Ha en bra tisdag!

Hollister, Malibu Beach

Köpte denna goding i Spanien. Luktar verkligen underbart!! Vet inte hur länge jag stod och valde mellan tio tusen olika dofter och alla lukta lika bra, men min näsa valde Malibu Beach och jag är verkligen nöjd över valet! :-)

29 juli 2013

Hej allihooooppa! Idag vaknade jag vid 10 av att mamma ringde, trodde jag skulle få sova hur länge jag ville men icke sa nicke.. Låg kvar i sängen till halv 1 då Felle sa att hon skulle komma till mig. 
Drog sedan till donken och tog varsin glass och sen åkte vi och mötte några och körde vidare och badade. Sen åkte vi lite i Kööööping och sen hem till Viktor. Var där tills typ nyss och nu ska jag bara packa väskan, äta och sen drar jag och hämtar Alva och fortsätter hem till henne där jag även sover inatt. Ha de braaa!

I love...

...coconut & cream
 
Tipsar verkligen om de den här prudukten! Jag köpte den i spanien, men den finns även hemma, och jag blev helt kär i doften. Ska verkligen köpa fler såna och en massa olika dofter!! 

catch my breath, no one can hold me back, i ain't got time for that

KLÄNNING - VERA&LUCY // BÄLTE - VERA&LUCY // SKOR - SKOPUNKTEN

smily

Smily
 
Godmorgon solstrålar! Har inget planerat idag förutom ett kalas på eftermiddagen. Fram tills dess blir de nog lite mys om ingen vill hitta på nåt. Ha de bra!

beach.

 

close ups

tidsinställt

jag svär på mitt liv och på allt jag har

TRÖJA - SPANIEN // SHORTS - VINYL // RING - MALTA
 

Kom hem vid halv 1 (?) igår och somnade nästan direkt eftersom jag räknade ut att jag hade varit vaken i ungefär 20 timmar haha.. Blev väckt av mamma vid kvart i 10, skulle tydligen följa med till min kusin som har fyllt 25 år. 
Nu är jag iaf bara hemma och lyssnar på lite skön musik. Får se om jag går ut och träffar några, men lutar att jag inte hinner de :-( Ska nämnligen på "poolparty" ikväll hos några av mammas och pappas kompisar. Gör nåt tidsinställt inlägg åt er till kvällen. Ha en bra fredag!

top of the world

 

waited and waited so long, for someone to never come home

 

sneak peak

Var ute och tog lite bilder som kommer upp senare ikväll i ett tidsinsällt inlägg. 

Spanien 2013

Nu är jag heeeeemma! Vet inte riktigt hur bilderna blev, men dom är inte iordning om man säger så haha..
Gick iaf upp vid 4 inatt och planet gick vid 7. Kom till Köping vid ungefär 11, halv 12 stack då direkt och hämta min saknade Milou som jag inte har sett på hur länge som helst!! Efter de gick jag och åt med familjen och sen har jag och mamma gjort lite ärenden. 
Ska träffa några ikväll, vilka vet jag inte än men de får vi la se! Nu ska jag nog göra några tidsinställda inlägg och sen kanske sova lite, haha så trött just nu.

truths

Jag är beroende av Instagram och jag menar verkligen b e r o e n d e
 
Killar som åker crossmoppe är sjukt snyyyggt.
 
Jag tänker på en kille hela tiden, men vet inte varför egentligen.
 
Jag vill bli VS-modell.
 
Skriver in allt i min kalender i mobilen, hehe.
 
Killar med blont hår på sommaren är braaa, hihi.
 
Läser typ aldrig böcker, håller mig till instagram och skvallertidningar haha.
 
Packa upp resväskan efter att ha varit på resa kan vara de värsta.
 
Jag tycker om att trassla ut sladdar osv.
 
Människor som inte kan stava vill jag nästan strypa.
 
Städa med disktrasa är så förbannat tråkigt och jobbigt
 

favorit appar

 
 
 
Instagram
Verkligen beroende framkallat! Uppdaterar mer än ofta, kanske ni märker om ni följer mig hehe. (melindaagustavsson)
 
Facebook
Ett måste känner jag om man vill ha kontakt med yttre världen haha. Nej men alla har väl facebooook.
 
Snapchat
Kan ju vara den roligaste appen någonsin! Bara känslan av att ta en ful bild och sen kan ingen spara den, eller kan kan man väl men inte helt säkert att man hinner printscreena! (melindaag)
 
Kik
Superbra ställe att skriva till kompisar istället för vanligt sms. Detta kostar inget och man kan därimot se om någon kollar på meddelandet och sen dissar, hihi.
 
PhotoCollage
Jättebra app för dom som vill ha collage med foton. Kan även ha olika filter och sånt på så blir de ju tiptop!
 
Spotify
Världens mest älskade app!! Helt sjukt vad jag använder denna app mycket! Till dig som funderar på om man ska ta premie, GÖRT säger jag bara. Är så värt pengarna!
 
 
 

modellerar i Malta

Några bilder från Malta när vi "modellerar" hehe

truths

Jag älskar att åka moppe.
 
Mina pengar går mest åt till att äta mat eller onyttigheter.
 
Jag saknar alla från Malta extremt mycket.
 
Jag har insett vilka som jag kan lita på bland mina vänner.
 
Bikbok är min favorit affär.
 
När folk börjar prata om "känslor" osv med mig vet jag aldrig vad jag ska svara hehe, men jag lyssnar bra iaf!
 
Jag har svårt att säga "Jag älskar dig" irl, men övar på de.
 
Jag har förändrats jättemycket på sista tiden.

malta del 3

Dag tio var de midsommar i Sverige och klart vi firade de i Malta med! ;)
I skolan gjorde vi ett test i skolan för att se vilken nivå man låg på osv. Blev rätt så nöjd med reslutatet faktiskt! På kvällen var de Megaparty som gällde. Innan vi drog dit firade vi Sara och Simon som fyllde eller skulle fylla år. Partyt låg på ett ganska konstigt, men mysigt ställe vid namn Popeye Village. Dansade inte så mycket, utan umgicks mest med både nya och gamla vänner. Fick en ny vän vid namn Therese, guuud vilken go tjej de var!! 
Denna dag fick vi faktiskt sovmorgon, woop woop! Efter frukosten tog vi båten till ön Comino. De var verkligen de finaste stället jag sett under mina 15 år!! Vattnet var alldeles turkost och underbart!! Vill verkligen tillbaka och om man ska till Malta är de ett måste att åka dit! Kommer inte ihåg vad vi gjorde på kvällen, men antingen var de disco eller chill på rummet!
Idag var de Graduations dags med skolan! Eller först på förmiddan tror jag att vi gick ner på stan och shoppade lite och sen packade vi klart våra väskor, iaf nästan klara. Sen var de ju skola och graduation som sagt, riktigt roligt var de. Speciellt när vi fick hattarna hihi. 
När vi kom hem shoppade vi lite på stan och sen packade vi de sista för imorgon skulle vi ju åka hem, skulle både bli superskönt men ändå så himla tråkigt att lämna alla vänner man fått! 
Idag var de dags att lämna finaste Malta och säga hejdå till alla fina vänner man fick! Riktigt känslosamt blev de. Jag satt brevid Alva på vägen till Tyskland, där vi mellanlandade, vi hade de väldigt mysigt och roligt! På vägen från Tyskland till Sverige satt jag brevid Lisa och Sara.
Saknar alla så himla mycket!! Längtar ihjäl mig till reunion party i höst!! :-D 

15 juli 2013

 Hej fina ni! Lånar lite internet från våran snälla granne vi har här nere :) Idag har vi varit vid stranden hela dagen lång och en liten rand har man väl fått! Ska snart ner till någon affär och köpa lite grejs, sen ska vi äta på någon mysig resturang. 
bilden jag skulle ladda upp funkar inte, verkligen jättesegt att ladda upp bilder..

13 juli 2013

 Hade en sjukt rolig dag med min finaste Felicia! Åkte moppe en hel del, solade, badade och skrattade kan jag sammanfatta dagen. Nu på kvällen drog jag till malmön med Nickie, Ebba och Victoria. Har precis kommit hem och ska snart lägga mig och slå på någon film, måste bara packa lite för åker till Spanien imorgon! Ska försöka göra några inlägg där nere från, men hoppas inte för mycket! Min instagram kommer uppdateras en del, så ni kan följa mig där --> melindaagustavsson (glöm inte två a) Ska göra några tidsinställda så har ni nåt att läsa :-)

12 juli 2013

Började dagen med att vakna runt 10, låg kvar i sängen och kollade på serier till halv 12 och då gick jag upp och åt lunch. Sen skulle jag ha varit med Nickie, men de blev krångel så följde med mamma och Mikis till hundbadet med Milou. Efter de satt jag och mamma på balkongen och fikade lite och hade de allmänt bra. 
Var precis hos min syster för att fira henne som fyller 24 nästa vecka. Åt så att jag tror jag kommer ligga i matkoma i en vecka... Nu kommer snart Mikis hit och hämtar mig och kanske Kenny. Ska nämnligen sova hos henne ikväll. 
Imorgon ska jag träffa min efterlängtade Felicia som har varit i Halmstad i en vecka. Vet inte riktigt vad vi ska göra, åka och bada tror jag de får bli! 

new in

Är väldigt stolt över mina inköp i Stockholm igår! Skulle inte vilja lämna tillbaka ett ända plagg, de må va bra ska jag säga! 

ullared shopping

 
De här var inköpen jag fick från Ullared :-)

dagens outfit i stockholm

Detta har jag på mig när jag sticker mot huvudstaden. 

--

Efter lunchen tog jag min lilla rosa moppe till Nickie och hade en slödag där eftersom vädret inte var de bästa. Men de var la skönt! Ska strax sova, ska upp tidigt imorgon för en dag i Stockholm med Nickie. Ska bli mys! 
 
Tänkte om jag skulle göra ett videoinlägg där jag visar alla saker jag köpte på Ullared, men måste bara låna någons kamera som man kan spela in video på, på min system kan man tyvärr inte de. 

love you all

 
 

10 juli 2013

kommer sakna dig såååå mycket min underbaraste!
Kom nyss hem från en helt okej kväll med dom bästaste. Gick bara runt och pratade och hade de allmänt bra. På vägen hem till mig gick jag och pratade med Alva om allt mellan himmel och jord, världsbäst är du! Sa även hejdå till henne för hon åker till Turkiet inatt, gooood va jag kommer sakna henne :-( 
Nu ska jag nog kolla på nån film och sedan sooova. Natti natti världen!

9 juli 2013

saknar mina finaste
Hej fina du! Gårkvällen blev ju inte riktigt som planerat... skulle ta en spontanare till Alva igårkväll på moppen, men när jag skulle köra iväg så glömde jag ta bort hänglåset där bak och efter ungefär 1 timmes slitning kom jag på att låset var kvar.. orkar inte!! 
Vaknade vid halv 9 idag, kolla lite serier på datan till kvart över och sen gick jag ut med Milou som vaknade och var ute med han ett tag. Gick upp och kollade lite mer på serier till 10, åt frukost och fixade till mig. 
Åt ute med pappa och kenny, sen släppade jag (pappa) moppen till en verkstad och dom fixade hjulet som hade gått lite sönder hehe. Efter de åkte jag till Alva och hämtade upp henne och så åkte vi till malmön, var där i typ en kvart innan vi stack igen haha. Åkte till netto med Nickie där bak på moppen och Emma skjutsade Alva.  Sen åkte vi hem till Alva och de är där jag befinner mig just nu, lyssnar när Alva sjunger så fint i duschen och kollar på Nickie när hon smaskar i sig en sallad. Ikväll ska jag ut med några tjejer och killar. Ha de bra!

Malta del 2

Malta del 2
Dag fem fick vi gå upp tidigt för att åka till en ö som heter Gozo. Hade den aktiviten i vårt pack, men måste säga att jag blev lite besviken på den. Vi åkte dit med sightseeingbuss och båt. När vi kom till ön hoppade vi på en buss som tog oss till nån klippa och där stannade vi i 10 minuter för att ta kort, lite smått onödigt men kul att se. 
Vi stannade även på en marknad på vägen till "stranden". När vi äntligen kom till havet så fick vi 45 minuter på oss att sola och bada haha... Stranden var inte alls fin, var jättemycket stenar och ingen sand, förutom i vattnet då. Fick iaf stunden att prata lite med två jättegulliga tjejer som heter Sofia och Caroline, skulle verkligen velat lära känna dom lite bättre! 
När vi kom hem hade vi en liten stund på oss att fixa oss för partyt som var på kvällen. Temat var hawaii! Verkligen superkul var de! En av dom roligaste kvällarna! 
Den här dagen var de skola på morgonen och inte på eftermiddan som de brukade vara. Efter skolan hade vi lite fritid, kommer inte rikigt ihåg vad vi gjorde men har för mig att vi shoppade eller bara typ slappa på rummet. 
På kvällen hade vi iaf BBQ. Var lite besviken på maten, hade ju förväntat mig till grillspett eller nåt sånt. Men nejdå... Vi fick hamburgare, precis som alla andra dagar också haha.. Men annars var de väl helt okej, nån tjej gjorde nån föreställning med eld, var väl kul första 5 minuterna men räckte de haha. 
Skola på morgonen och på eftermiddan åkte vi till beachcluben för lite sol och bad. 
På kvällen var vi på någon arena och hade typ 5-kamp mot andra grupper. Inte den bästa kvällen kan jag ju lugnt säga. Hände ett och annat hahah.. 
Sista bilden är från Sofias blogg som ni hittar HÄÄÄR! :)
Helt vanlig skoldag, avslutade våra project. Skäms ju över våran film haha.. 
Men efter skolan hade vi "ledigt" från aktiviter och sånt. Så vi passade på att gå och shoppa. Alva var sjuk denna dag, så hon var kvar på rummet. Hittade ganska mycket faktiskt, så de var ju tiptop! 
På kvällen var de beachparty. Inte alls roligt om jag får säga de själv haha. Ville bara hem, men jaja. Ända som var kul var på bussen dit och hem haha. 
Idag var både jag och Alva sjuka. Så vi var hemma från skolan och skumpartyt på kvällen. Hade varit jättekul att gå på de, men orkade verkligen inte. Så har inte så jättemycket att säga om den här dagen. 

8 juli 2013

Blev väckt halv 10 av min syrra som ringde. Ska bara invänta henne och sen ska vi åka någonstans och bada. 

7 juli 2013

min finaste alva, loveu
Beslutade mig för att dra till malmön och möta upp lite folk som var där. Satt mig på moppen och tog min första tur, så jävla roligt!! När jag anlämnde på malmön såg jag att typ halva köping var där och jag hade förväntat mig att de bara skulle vara några tjejer haha. Kom där helt ofixad och allt, jaja behöver ändå inte vara fin för någon som var där :))) 
När alla drog stannade jag kvar med Lisa och badade och pratade lite med henne. Riktig go tjej de där! Skulle ha åkt till donken nu, men alla skulle typ hem så orkade inte följa med dom som skulle dit hehe. Sitter på mitt rum och ska strax sätta på mig pyjamas och bädda rent i min säng❤❤ ska även ta fram jordgubbar och grädde och mumsa lite på. 

Gekås Ullared

Har precis kommit hem. Var som sagt på Ullared igår och min familj lyckades handla för 6000, haha inte dåligt. Sen åkte vi till en stuga vi hyrt och solade lite. Vi sov över där också, som ni säkert förstod. Vaknade imorse vid 9, halv 10 (?) och vi gav oss av mot Ullared igen vid 11. Hann in där idag igen och fyndade lite stuff. Min familj är nere och tränar och jag ska snart gå och hämta Milou. Tar kort på alla saker jag köpte sen :-)

gårdagens outfit

 
Gårdagens outfit

lyckad kväll

 
Kvällen blev verkligen lyckad hos min fina My! 
Började med att vi spelade kubb och såklart vann ju mitt lag, twice! Sen gick vi hem till henne igen och åt suuupergod mat och efterrätt på de. Snacka om att magen stod 4 meter ut i luften efter... Vi gick upp på hennes rum och myste. Jag och Nickie spelade Wii, Alva och Lisa låg i sängen och gjorde nåt och My och Sofie tog kort med min kamera så nu har jag tusen fina bilder på dom hihi. Nu ska jag gå och sussa för ska upp 5 imorgon bitti, eller idag bitti (?) haha.. Ska nämnligen till Ullared med min familj och sen sova på camping i en stuga vi hyrt till söndag. Kommer göra nåt inlägg tills imorgon och så kanske jag bloggar från mobilen om jag har tid :-)

5 juli 2013

Sommarjobbet är klart, ska på grillmys hos en vän ikväll, Ullared imorgon, Spanien nästa söndag och 6 veckor kvar av lovet! Livet är bra just nu! 
 
Hade de jättekul sista dag på sommarjobbet. Lite Estlänsk brännboll på förmiddan, spelat kort en hel del och 5 kamp mot alla andra grupper på eftermiddan, som vi såklart vann! Bästa särgruppen!! 
Nu ska jag fixa lite grejs och sen vidare till Arboga mot kvällen för lite grillmys, ha de bra!

Godkänt

Hej på er! Dagen började faktiskt inte alls bra, försov mig till 8 och skulle vara i Örebro halv 9, bra däääär! Men vi ringde och fick tid klockan 10 idag istället. Hjärtattacken jag fick! Men de viktigaste är ju iaf att jag KLARADE DEEEEE!! Så jävla glad!! Gjorde säkert nåt glädjeskutt där inne bland alla människor, men who cares!! 
När jag kom tillbaka till Köping tog jag cykeln och började trampa mot Hotel Scheele för att äta tillsammans med sommarjobbs-gruppen. Sen "jobbade" jag till halv 4 och när jag kom hem slängde jag mig på sängen och kolla på en film, så trött. Mamma gjorde pannkakor med glass, sylt, grädde och jordgubbar, bääästa mami! 
Ska nog träffa några girls ikväll, ha de bra!

Malta del 1

Malta Del 1
Kom till Arlanda vid 3-4 (?) på natten och såg ungefär 30 helt okända ansikten från helt olika platser i Sverige. 
Allt jag kommer ihåg är att jag bara ville hem osv. Men de gick ju bra tillslut! 
Vi mellanlandade i Frankfurt, Tyskland. Där gick allt ganska snabbt och vi kom på planet igen efter bara en liten stund. När vi kom till Malta hade vi inbilat oss att vi skulle få ett slag av värmen, men de var tvärtom. När vi klev ur Lufthansas flygplan blåste de som aldrig förr och vi blev typ ledsna haha. 
När vi kom till hotellet gick vi på en rundtur för att hitta McDonald haha. Vi fick inte våra rumsnycklar fören på eftermiddan så jag gick runt där med svarta jeans och stickad kofta och svettades som en gris. 
När vi fick vårat rum, då brakade allt sönder. Rummet var bara två våningssängar och sen hade man 1 meter på varje sida. Vi fick liksom inte in våra resväskor... Vi fick tillslut efter en natt byta rum med några ledare som inte var så glada ska jag säga hehe. 
 
Andra dagen var vi på en "strand" och badade. Var jättekul och vattnet är ju sjukt fint!! Kommer inte ihåg så mycket om den dagen heller hehe. Träffade några italienska babes också, rätt snyygggaa!
Har för mig att vi åkte till en "strand" och var där i nån timme och sen vidare till första skoldan. Man lärde sig nästan ingenting av skolan, haha vääärt. Kom i samma klass som en massa goa tjejer från min grupp som jag önskar jag hade lärt känna lite extra. 
Dag fyra åkte vi till Maltas huvudstad Valletta. Var jättemysigt och fint där! Höjdpunkten var ju iaf att man fick nån timme och shoppa. Vi som hade Malta Pack gick även på 5D bio, så läskigt haha. Sen på kvällen hade dom som hade Sun and Fun pack körde gokart och vi andra var kvar på hotellet (?). Jag har för mig att de var den här kvällen som jag och Ebba hade lite mys med jordgubbar och nutella medans Alva och Vickan följde med italienarna på disco. 

3 juli 2013

Heeeeej! Kom till sommarjobbet imorse och märkte att min lilla vän där var sjuk, fick spendera dagen med the boys istället. Dagen bestod av aktiviteter med barn på förmiddan och kortspel på eftermiddan på krillan. Vill inte ens veta hur många gånger jag förlorade... 
Kom hem vid 4, tog lite glass då och kolla på tv. Lyssnar lite på musik just nu och ska snart börja plugga tills jag ska till Felle lite senare för att fira hennes syster som fyller år idag. Grattis Fanny! 

2 juli 2013

saknar malta och alla underbara filurer jag träffa där!
 
Hej babes! Pappa väckte mig vid 8, som vanligt, imorse och sen vid tjugo i 9 var vi på väg till sommarjobbet. Lika "tuff" dag som alltid, haha. Efter sommarjobbet hade jag 0 lust på att plugga till moppeprovet så jag åkte med mamma och pappa och åt någonstans vid nån hamn, mysigt värre! 
Sen var de plugg som gällde, läste ut hela moppeboken och de tog 1 och en halv timme... Nu tänkte jag slå på någon film och ha lite mys. Hörs mer imorgon :-)

svartvitt

Dagen började bra och sommarjobbet flöt på. Dagen sket sig när jag gjorde moppeprovet och fick 1 fel ifrån godkänt... asså jag ska typ gå och dö........ nej, men jag får göra de på torsdag igen så de är ju tur. 
Ikväll ska jag och min familj äta någonstans och ha de mysigt. Har ganska ont i huvudet nu så tänkte bara slå på någon film och kanske sova lite. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!