white is the new black

 

yesterday.

 
yesterday.
 
Åkte upp till stugan igår förmiddag och sov där tills idag. Nu måste jag plugga lite moppe så jag klarar testet, andra gången gillt! Ha de bra!

comino

Några bilder på mig från Malta när vi besökte Comino, så himla fint! 
Bilderna är tagna av Victoria

28 juni 2013

Kom nyss hem från la sommarjobbet. Läste för småungar idag, lääääbbigt. De var två ungar som började bråka, så jäkla rolig syn ska jag säga er hahah... Men annars är de väl helt okej att få betalt för att spela kort, kolla på tv, fika, spela kubb osvosv. 
Ska strax välja kläder som jag ska ta på mig för jag orkar inte vara "ful-kläd" längre idag haha.. Ska till Västerås ikväll med min famillj. Vi ska typ fira att jag är hemma från Malta, woopwoop

min fina

Min fina Maja! Saknar dig så!
 
Sommarjobbet var roligare idag, förutom att jag är typ uppäten av mygg eftersom jag fick sitta i skogen och vänta på att barn skulle komma haha. Fick sluta en timme tidigare också, satt inte helt fel! 
Laddade precis in alla bilder från Malta. Åå, vad jag saknar alla :-( Får ju iaf träffa alla i höst, längtar! Nu ska jag gå och göra kladdkaka och sen plugga. 

26 juni 2013

Gick upp klockan 8 imorse och sen vidare till sommarjobbet vid 9, fyfarao vad tråkigt de var. Men jaja, får ju money så de är ju helt okej! Efter "jobbet" åkte jag och mamma till Felle och hälsade på dom. Vid 7 gick jag till stan för att möta några kompisar, vad jag saknat dom! 
Imorgon ska jag till sommarjobbet igen och leka pirat typ haha och sen kanske jag drar till Västerås med några. Ha de braaa

hemma

Hemma nuuuu! 
Har haft de jättebra in la Malta med många fina vänner! Bilder osv kommer upp nån annan dag för orkar verkligen inte nu. Vårt bagage kom iaf inte med till Stockholm, utan stannade i Tyskland där vi mellanlandade... haha, de är så tippat. De kommer iaf inatt eller imorgon. Tänkte ju att jag skulle ta en låååång sovmorgon idag eftersom jag knappt har sovit nåt på 2 veckor, men då kom jag ju på att jag måste sommarjobba... då kände jag bara att allt kan dra åt helsike.. Men nu måste jag sleepa, byyye

kontakt

Följ mig på instagram för mer bilder - melindaagustavsson
 
Om ni vill ha "kontakt" med mig så kika eller snapchata mig:
Kik - melindaagustavsson
Snapchat: melindaag

Språkresa Malta

Är på hotellet just nu, jag och Alva var hemma från skolan idag, mådde lite illa osv.
Hoppas ni har de gott där hemma, kommer snart hem till er:-*
 

alva&maja

tidsinställt
Om inte jag bloggar nåt på resan, så kanske mina kompisar gör de! Tyvärr är de bara 2 av dom som har blogg, men chansen finns ju att nån av dom bloggar hehe. 
ALVA
MAJA

maltaaa

Hej fina du! Som ni ser på bilden åker jag till Malta idag, helt utan föräldrar!! Läskigt värre.. Tur att jag har några kompisar som ska med! Ska inte göra nåt speciellt idag förutom att packa och kanske följa med min syster till nåt ställe. Tänkte göra lite tidsinställda inlägg, men jag vet inte vad jag ska skriva haha. 
Jag kommer säkert blogga ikväll eller nåt så det här är inte mitt sista inlägg hihi

bästa känslan

åå bästa känslan!! 
Håller på att rensa min dator och lägger in allt jag vill spara på ett USB-minne. Måste ju ha plats för bilderna jag tar på Malta. Har packat lite mer idag, men inte allt. Får bli en packningsdag imorgon med lite hjälp av mami. 
Nu tänkte jag kolla på en film och ha lite mys. 

10 juni 2013

Somnade vid 1 igår och vaknade vid 8 imorse av Milou's tunga hahah.. orkar inte. Nej, men var tvungen att gå upp för jag hade tid på slottspraktiken med mitt knä halv 10. Var nyss där och jag bara gick in och tillbaka typ haha.. Men nu ska jag kolla på nån film och plugga till moppeprovet då och då. Ni får hålla tummarna för mig!! 

natti

Jag och min brorsa bestämde oss för att göra plättar, som gick åt helsike hahah.. dom blev godare än vad dom såg ut iaf! Sen kom min syrra och vi gick ut med Milou och mötte Mikis kompis som hade två hundar. Sen har jag pluggat till moppeprovet osv. Skulle ha tränat ikväll, men nån var ju tvungen att vara hemma med Milou så jag erbjöd mig. 
Mamma och pappa kom hem för en liten stund sen. Bästa är ju att man får presenter, hihi. Fick iaf en bikini, en pyjamas, ballerinaskor och marsipan hihi. Tack bästa föräldrarna! 
Har börjat packa till Malta nyss också, kan inte fatta att vi åker snart! Men nu ska jag slå på nån film och somna till den, pusspuss.

9 juni 2013

Vaknade vid 8 imorse av att Milou ville gå ut, gick ut med han och sen lekte jag lite med han. Just nu håller jag på att plugga till moppeprovet, som är imorgon!! Har en känsla av att jag icke kommer klara de.. får väl sitta inne och plugga hela dan, lite tur har jag ju att vädret inte är på topp så längtar man inte ut iaf hihi. 

10 saker om mig

 
 
-jag har ingen aning vad peeps betyder haha
-jag hatar när nåt man planerat inte blir av
-min hårfärg är helt naturlig
-jag älskar serien Vänner
-jag ska på språkresa på onsdag, men skulle hellre vilja stanna hemma hehe
-jag har ganska svårt att sova borta, jag visar de bara inte
-älskar killar med kepsar, såå snyyyggt
-jag är rädd att de ska stå en gubbe vid toalettdörren när jag tar bort sminket, så jag tar bort sminket på ena ögat först, sen andra hahah så ful
-jag har världens dåligaste kondition, hehe
-en pojkvän skulle sitta fint nu 

8 juni 2013

Heeej! Har inte haft nå internet på morgonen så kunde inte blogga. Vid klockan halv 2 åkte jag och mina systrar till Slagsta glass och sen åkte vi och köpte godis och så. Nu ska jag kolla på tv med Mikis och kolla olika bloggisar.

malmön

Vid lunch åkte jag till Malmön med några tjejer. Skrattade mycket och åt mycket, fyfan.. Men badade gjorde jag, 3 gånger för att skryta lite extra! Kom hem vid 5, då duschade jag och åt med Kenny. Just nu ligger en sovande hund i mitt knä så jag kan inte röra mig haha. Tänkte kolla på Vänner eftersom jag inte har nå bättre för mig. 

7 juni 2013

Godmoooorgon! Vaknade av att mamma kom in och frågade om jag hade hennes skinnjacka sådär 8 på morgonen... Inte bästa sättet att vakna på, men men.. Somnade om i nån timme, satte på vänner på datan och planerade att åka till malmön med några. Ska dit lite senare och tar förhoppningsvis ett dopp, om de inte är för kallt hihi. 

flowerpower

Åkte upp till min stuga med familjen och där tog jag några kort, eller ganska många kort haha. Funderar på att byta profilbild till någon av dom på facebook, får se hur jag gör. Ska snart grilla lite och sen känner jag för att bada, men får väl se om jag får med mig någon. Annars känner jag för att sova, är så sjukt trött. Ha de bra!

6 juni 2013

Hej på er! Vaknade vid 8 imorse och har inte gjort nåt speciellt fram till nu. Ska snart gå med Milou till några där mamma och Kenny är. Sen tror jag att jag följer med till stugan och solar lite och tänkte ta med kameran så får ni lite kort. 

finaste malin

Hej babes! Åkte hem till Jonte denna kväll, var så tråkigt där så jag och Felle beslutade oss för att gå hem haha, sorry alla personer som var där hehe. Nu ska jag kolla på en film med lillebror och sen sleepa. 

skolavslutning!!

Shiiit, nu har vi sommarlov! Kan fortfarande inte fatta att jag inte behöver gå tillbaka till skolan på 2 måndader!! 
Efter vi hade tagit 1000 kort och fått våra betyg så gick jag och Emma hem till mig och hämtade lite saker och sen gick vi och fikade. Hon åkte nyss för hon skulle kolla på sin syster som tar studenten. 
Mamma kommer snart hem så då går vi väl ut och kollar på min kusin eller nå. Ikväll ska jag hem till Jonte med en massa. Får se om jag stannar över natten eller om jag åker hem istället. 

skolavslutnings kläder

tidsinställt
Den här klänningen har jag på mig idag när de är skolavslutning (!!) Ha de bra och så hörs vi när jag har sommarlov! :-D

ben&jerry

Hejsaaaan! Hade ju krillandan idag, var ganska kallt och blåsigt så de var tråkigt där. Men jag badade iaf, woop woop! Alva och Nickie följde med mig hem och vi njöt av varsin Ben&Jerry. Har nyss plattat håret till imorgon och sen lagt fram kläderna osv. Kanske ska till Alva på morgonen så hon ska sminka mig, men vet inte om jag orkar så jag kanske sover en timme extra istället hihi. Nu ska jag slå på någon film och försöka fatta att vi har sommarlov imorgon!!

dagens

dagens
Har sovmorgon till 10 idag, rätt okej. Är redan klar så jag väntar bara på att Vickan ska komma om någon halvtimme typ. Sen drar vi iväg till krillan där typ hela skolan är (?) Sista skoldagen, helt siiiiick!

3 juni

Kom nyss hem från Västerås. Fick med mig några saker hem iaf. Imorgon är de krillandan, så ska väl välja bikini och osv. Men nu ska jag nog krypa ner i sängen och mysa till en film. Börjar ju 10 imorgon så har sooovmorgon igen, klagar icke!

dagens


SNART SOMMARLOV!! Asså jag kan inte fatta att de bara är imorgon kvar i "skolan" och sen har vi ett långt skönt sommarlov. Jaja, åkte till skolan vid tio över tio. De ända vi gjorde idag var att städa skåpen och äta glass haha. Fick sluta vid 1 och då gick jag och hämtade Milou på gymet. 
Vid 4 ska jag till västerås och shoppa lite inför Malta och sommaren. Är så himla sugen att bada att jag snart kommer sätta mig i nån fontän på stan eller nå. 

2 juni

Hade en jätterolig dag igår, först badade vi, fast jag badade aldrig men de var skönt att sola ändå. Sen på kvällen åkte jag hem till Nickie för att fira henne. Åt grillat och så. Kom hem vid halv 1 och somnade vid halv 2 ungefär. Vaknade imorse vid 10 och har inte orkat gå upp ur sängen, så ligger fortfarande här. Ska strax gå upp och kolla om någon i min familj är hemma. Ha de bra!

lördag 1 juni


Fick lov och gå ut klockan 8 då min familj skulle åka till Gröna Lund och Milou var vaken. Vid 11 ska jag iväg med några och bada och sen ikväll ska jag till Nickiepickie och fira henne. Ha en bra dag!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!