new stuff



Här är klänningen som jag fick i söndags, fin vaaa?
Köpte alltså 2 tröjor och ett par shorts igår. Den rosa tröjan och shortsen är från Vinyl och den vita tröjan är från B young. Klänningen kommer från Nelly.com. 
Kom hem för ett tag sen, ska börja packa lite tills ikväll och sen fråga ebbis om jag kan åka med henne :-) Vädret är ju inte dirket fint, började regna när jag cyklade hem och slutade när jag kom in haha.. Gud älskar mig verkligen :)))
Får se om de blir nåt mer inlägg idag, kanske slänger upp ett hos Emma, ha en bra Valborg!

tjejkväll

Kom precis hem från tjejkvällen på stan. Gjorde av med 500kr + en tröja som mamma betalade, thank you! Hjälpte till inne i B young typ hela kvällen. Jag ska visa er vad jag köpte + klänningen jag fick igår någondag när jag har tid. Kanske blir på onsdag eftersom man är ledig då :-) 
Nu ska jag gå och sova så jag orkar upp imorgon, pusspuss

valborg

Förra valborg
Ganska chill skoldag, hände inget speciellt utom att alla på skolan nog tycker att vi är störda haha. Kom hem för typ en halvtimme sen. Följde med Felle in på leksaks affären för hon skulle köpa nåt. Sen åkte jag hem och duschade håret, hatar att ha smutsigt hår.. Vill bara ha en rånarluva eller nåt. Ska göra lite småflätor så jag får vågigt håååår :-D Tar nog lite bilder på de senare eller imorgon om jag hinner. 
Imorgon är de ju valborg så jag har bestämt lite grejer med mina flickor. Nu ska jag försöka plugga lite på fysiken och sen gå på stan för de är ju tjejkväll. Hörs senare

three little wards

Fick en ny sommar klänning igår. Ska visa den någon dag, men på bilden ser ni vilken färg den är iaf ;-)

söndag

Heeeej! Vaknade vid halv 11 imorse, men är ändå skit trött.. Vid 2 kom mina systrar hit för att fira mamma, då fikade jag lite annars har jag typ bara slappat hela dan. Om nån timme ska jag ner till gymet iaf, kommer typ svimma. 
Gjorde ett körkortstest på datan för andra gången och precis som förra gången fick jag underkänt, åå orkar inte.. Tur att de bara var ett test iaf! Men nu vet jag ju hur de kommer gå på provet... Jag är så sur på allt och alla. Orkar ingenting. Byyye

3 snyggisar

Rätt så snygga bikinisar man hittar mitt i natten. Alla är från Victoria Secret och kostar säkert en förmögenhet.. 
Här är länkarna till dom iaf: NUMMER 1 - NUMMER 2 - NUMMER 3 
 

min dag


Åkte till Tuna park och åt och hann med och gick i några affärer gjorde vi såklart också. Sen vidare till Slagsta Glass och åt mig mätt på en Kolasnäcka. Världens godaste! Följde med Mikis hem en stund och sen när jag kom hem kom Elias och Jack. Vi kollar på Emil i Lönneberga. Får se om jag hittar på nåt med några senare ikväll. 

somebody to love


Godmorgoooon! Gick upp vid halv 9 av någon anledning, käkade frukost då och sen skulle jag vara lite duktig och bara börja fixa mig. Borstade tänderna och satte på mig jeans, sen orkade jag inte mer haha. Då blev jag fast vid datan med bästa Justin på spotify. Ska väl snart återvända till mitt "arbete". 
Vid halv 11 kommer Mikis hit och hämtar mig och Kenny, sen åker vi och hämtar Madde och sen iväg någonstans och äta. Sen lite senare blir de Slagsta Glass. Asså världens goooodaste! Tänkte nog ta med kameran så ni får lite fina kort, hihi. Sen senare ikväll kommer Elias hit så ska jag vara barnvakt åt han till 8 ikväll eller nåt :-)

min kväll

min godis-glass jag åt tidigare idag, så gott! 
Hej på er! Åkte över till Nickie för att lämna en blomma för en grej till hennes mamma och där fick jag mig allt ett skratt. Skrattade så jag höll på att kissa på mig.. åå, bästa nickie gör alltid mina dagar!♥♥♥
När jag kom hem började jag kolla på The Vow, så sjukt bra film! Sen duschade jag, kolla klart på filmen, kollade lite på tv med familjen och nu ligger jag här i min underbara säng. Så skön! Tänkte om jag skulle kolla på någon film på datan eller gå och sova, tufft val haha. Annars då? Snapchatar med Adde, men typ inget annat. 
Imorgon ska jag ha en "syskondag" och sen vara barnvakt till min kusin på kvällen. Nu ska jag avrunda detta inlägg med att säga god natt!

todays

tidsinställt

sneak peak

Från grått och regnigt till solsken och klarblå himmel på 1 sekund. Lovar. Kollade ut och de var helt grått, sen kollade jag upp igen och då var de hur fint väder som helst. Så bestämde mig för att gå och ta lite kort på "dagens outfit". Bilderna kommer nog upp ikväll :-)

skola

Friday! Så skönt att de är helg nu, ni fattar inte hur trött jag har varit hela veckan efter Justin. Jaja, hade prov i spanska imorse och fick reda på resultatet samma dag, bästa läraren! Jag fick iaf över C, tror jag fick A :-D Hade inställt hemkunskap och då hade vi rast i typ 3 timmar haha, orka. Så vi gick till Latifa och åt och sedan hem till mig för att fördröja tiden. När vi kom tillbaka till skolan hade vi teknik och sedan slutade vi. 
Är hemma nu och ska bara vänta på mamma och pappa och sedan får jag min efterlängtade glass. Har varit så sugen på glass ska ni veta. Resten av kvällen tillbringar jag nog i soffan om ingen vill hitta på nåt med lilla mig.

mamma

Idag fyller min kära mamma år, hela 44 faktiskt! Kan man verkligen inte tro :-) 
Hade bad i skolan idag, fyfan asså. Efter skolan gick jag och Kenny till stan för att köpa present till mami, blev 2 vinglas och en bok som hette "Älskade mamma". 
Har precis ätit lite med familjen, morfar, farmor och farfar. Vi fick några till gäster nu, ska väl gå och hälsa. 

konsert

BÄSTA KVÄLLEN I HELA MITT LIV!!! Guuud va kul de var igår, vill bara tillbaka ikväll igen!! Först stod vi i nån timme utanför hans hotell och jag och ebba såg han!! Han var 2 meter ifrån oss, när han satt sig i bilen log han mot oss som stod där!! Asså han är så sööt!! Konserten var också helt sjuk och jag skrek nog halsen av mig.. 
Kom hem vid 1 inatt och somnade runt 2, så så sjukt trött.. Somnar typ snart. Såklart att man går till halv 4 och har prov, kul. Jaja, har so nu så ska snart göra provet... Tagga F! 

justin

Bilderna är tagna av Ebba typ nyss. 
Vi hade en lektion i skolan och de var so. Hade redovisning, fyfan. Darrade som sjutton... Men fick ett C iaf :-D Hoppas bara att de går bra på provet nu också.
Jaja, vi gick hem till mig för att fixa oss och vänta på tåget. Dunkar Justin också, såklaaaart! 
Får se om jag får nåt tillfälle så bloggar jag från Stockholm :-)

fråga

Fick en fråga här på morgonen:
Nej, de ska jag inte :-) Jag ska åka upp med 3 kompisar och "leta" efter han, haha. Och sen ska vi åka till globen till dom jag ska stå med för att äta med dom. Jag ska alltså inte åka själv :-)

justin bieber

Hejsan! Ska egentligen plugga, men tror dom helt seriöst att man kan plugga när man ska på JUSTIN BIEBER IMORGON!!! Asså jag vet inte vem jag ska åka med eller nåt.. har panik. Börjar snart gråta...
aja, ska väl försöka plugga lite och komma på andra tankar. 

lista

1. Ditt fullständiga namn? - Melinda Linnea Mary Gustavsson
2. Korrekt ålder? - 15
3. Längd? - 1.65 ungefär
4. Vikt? - typ 52
5. Smeknamn? - Melle, Mellis, Mello, Mel
6. Vart bor du? - Köping
7. Vad gör du på fritiden? - Kopmisar, pluggar, gymar, fotar osv
8. Beskriv ditt utseende!: Långt brunt hår, blåa ögon
9. Vad är du mest missnöjd med din kropp? - Lår, tänder
10. Vad är du mest nöjd med? - Håret, magen
11. Vad har du för uppfattning om dig själv? - Snäll, envis, lyssnar bra och omtänksam
12. Vad vill du jobba som äldre? - Modell eller inredare
13. Hårfärg? - Brun
14. Ögonfärg? - Blå
15. Någonting du vill berätta om dig själv, som vi inte vet? - Att jag ska på Justin imorgon!!!
16. Kan du själv säga att du ser bra ut? - Jadå
17. Hur mycket bryr du dig om ditt utseende? - Lagom mycket 
18. Är det någonting du inte kan strunta i att göra dig i ordning med? - Tänderna haha 
19. Någon vana? - Slår mig själv 3 gånger om jag går på en A-brunn
20. Lyckotal? - 25


Specielltvänner/folk:

21. Vad heter din bästa vän? - nickie och felle är mina närmaste, men sen är de alva, ebba, emma, lisa, vickan
22. Hur många nära vänner har du? - lagom många
23. Anser du dig själv vara "känd" i ditt område? - haha, nja
24. Vet många personer vem du är? - kanske de
25. Hör man ditt namn på skolan, vet alla vem du är? - eftersom de bara jag som heter Melinda på min skola, så ja, de tror jag väl
26. När var du senast med någon kompis? - idag 
27. Känner du dig tvingad att umgås med vissa kompisar? - nix
28. Vem sov du senast hos av dina kompisar? - nickie tror jag
29. Vem sov senast hos dig? - vet fan inte, felle tror jag haha


Tankar & sånt:
30. Har du någon fobi? - torra händer/fötter, hajar
31. Har du någon allergi? - nej
32. Vad tänker du på innan du somnar? - olika saker
33. Vad är de första du tänker på när du ser en person? kläderna, ansiktet


Skulle du?
34. Kunna byta liv med någon? - jadå, men bara för en dag
35. Isåfall vem då? - någon som känner Justin skulle vara helt okej!!
36. Vad skulle du göra om du fick byta liv med de motsatta könet för en dag? - spana in andra killar i omklädningsrummet 
37. Kunna flytta till ett annat land, vilket isånafall? - jodå, usa eller spanien kanske
38. Kunna slösa ditt liv på ciggaretter & droger för att du mår dåligt? - absolut inte!


Klädstil:
39. Anser du dig själv vara en speciell stil? - nej 
40. Vad klär du dig i oftast? - Svarta jeans och nån tröja
41. Tänker du alltid på vad du tar på dig? - ja? haha
42. Klär du dig dyrt? - nepp
43. Vilken är den fulaste klädstilen? - mjukisbyxor och klarskor, värsta som finns!!
 

SISTA FRÅGAN!
44. Hur lång tid tog detta? - vet ej

tidsinställt

tidsinställt inlägg
Sitter förmodlingen på matten just nu och jobbar som ett as, eller nåt hehe. Ska iaf hem till Alva efter skolan och plugga och sen ta en pw. Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så skriver antagligen hos Alva sen :-)

kik

Blev ingen tjejkväll igår, allt bestämdes så sent och sen fick jag ont i magen igen så då ville jag inte ta en pw runt hela Köping hehe. 
Vaknade vid 10 av att min mobil dampa sönder. Fick kik från ebba, alva, vickan, maja och ida.. haha, aja skriver lite med dom om Justin och så :-) Ska snart sätta på tonårsbossen som jag missade i torsdags och äta lite på gårdagens godis! 
Senare idag ska jag fira felles mamma och sen träna på kvällen. Puss puss

tjejkväll

Hejsan! Har bestämt lite med tjejerna nu, de blir en pw till maxi först för dom andra skulle köpa godsaker och sånt och sedan vidare till Alva för en tjejkväll :-D Har dragit på mig mjukiskläderna och ska snart packa väskan med lite ipren och sånt. Min magvärk håller på att komma tillbaka och de vill jag verkligen inte! Så ska väl droga ner mig med alvedon och ipren tills dom andra kommer. Ha de bra!

white dream

Klänningen är från Ginatricot för 199:-
Halsbandet är från Bik Bok. Vet dock inte vad de kostade för vi fick med de gratis, nå rabatt sak.

tuna park

Vill tillbaka nu, tack
Vaknade vid halv 10 idag med världens magvärk, så frukosten skippade jag. Vid halv 11 åkte jag med mamma och pappa till Tuna park för att äta och kolla lite i affärer. Fick med mig en långklänning från ginatricot (som jag tänkte ta lite kort med snart), ett par shorts med matchande top, ett halsband från Bik bok, lite toffsar och lite nagelack. Lyckad dag blev de iaf! 
Vädret är ju på topp också, så mitt humör är toppen! Ikväll kanske jag ska hitta på nåt med några flickor annars blir de en hemmakväll. 

tjo

Tjo! Alva hamnade tyvärr inte 1, 2 eller 3:a. Men de tar hon igen nästa år!! :-D Nu ska jag gå och lägga mig för jag blev så sjukt trött helt plötsligt. Natti!

grattis

Medans dom andra i min klass hade sovmorgon gick jag upp i vanlig tid för att möta Ebba, Vickan och Alva på skolan. Kollade på Alva när hon sjöng för 6:or och 7:or, egentligen fick vi nog inte vara där inne men vi smet in #badass 
Hon var gryyym! De var jättemånga som var duktiga, men jag tycker Alva sa vinna hihi. Har sett talangjakten två gånger nu och snart blir de en tredje gång... Ska tillbaka till skolan vid 6 ikväll för att se vem som vinner. Skriver när jag kommer hem! :-)
Föresten fyller min bästa Ebba år idag, grattis sötis!

...

but I do...

artonde april


Sorry för att jag inte bloggningen har varit på topp dom senaste dagarna. Men internetet har ju varit borta (som jag nämnde?) men nu är de tillbaaaaka, superskönt! 
Skolan gick ganska snabbt fram och var inte med på idrotten så fick ju sluta lite tidigare, helt okej! Hade bad så jag vill ändå inte vara med hehe. Men jag och Ebba hann kolla lite på när Alva sjöng. Imorgon är de ju talangjakt och min bästaste Alva ska ju vara meeeed! Hon är så sjuuukt duktigt :-D 
Nu ska jag kolla alla bloggar jag läser och kanske plugga om jag orkar :-)

choklad

Sååå sugen på choklad!! Ge mig nuuuuuu
_____________________________________________________________________________________________
 
Skoldagen var helt okej förutom att min mage dödade mig dom 2 sista lektionerna, så ursäkta om jag var otrevlig mot någon hehe. Efter de kröp jag typ till sjukhuset för att ta en spruta och sen åkte jag hem med mamma. När jag kom hem hade jag fortfarande ont så jag orkade inte plugga utan satt på tv:n istället, sååå mycket roligare! 
Men nu har jag tagit tag i engelska verben iaf, hatar engelska.. Men men, ska öva på dom så att jag kan dom iaf. Får väl se om jag kan gå till skolan imorgon om jag inte har för ont i magen. 

fantasizing about a summer romance

Hejsan! Skolan var väl helt okej, efter skolan följde jag med Felle hem för att göra en moppesak på datan. Sen cyklade jag hem och gick direkt och klippte mig med mamma. Klippte bara topparna så ser likadant ut haha. 
Vårt internet är helt konstigt och funkar typ inte. Man måste ta en sladd och sätta in i datan, men så klart går inte den sladden in på min data utan bara på Kennys.. Så nu lånar jag hans data, men han ska väl snart ha tillbaka den... Är ovanligt sur på allt och alla idag, vet inte vad de är med mig. Intressant att veta. Nu ska jag gå och kolla lite på tv eftersom jag insåg hur mycket klockan var hehe. 

shopaholic

Linne från Spanien
Tröja från Spanien
Hollister tröja från Spanien
Tröja från Bik Bok. Köpte den i helgen
Byxor/tights från Spanien
Levis byxor från mamma, fick dom igår
Skinnjacka från Spanien
 
Detta var allt från spanien och lite annat :-)

recept

Hej finaste ni! Träning gick bra förutom att jag dog lite haha. Tagga träningsvärk i magen. Kom iaf hem då och fick lite "presenter" av mamma. En jättefin silver klocka och en tränings/mys "dress", asså de är ett linne och ett par lösa knäbyxor :-) Dom + en handduk på huvudet springer jag runt med här i lägenheten. Har precis ätit och sen har jag kollat lite på en matblogg, hittade 3 recept som verkar goooda! Funderar om jag ska prova nåt ikväll, om jag gör de får ni bilder och åsikter. Puss puss

come closer

Gled runt sådär todaaay!

i miss you

 I miss you
Hejsan! Kom hem för ungefär 30 minuter sen. Ska egentligen kolla på en film till engelskan, men de orkar jag inte just nu. Tänkte ta lite kort och vänta på Ebba. När hon har kommit sticker vi ner till gymet, vet icke hur de kommer gå eftersom jag har träningsvärk i axlarna och armarna från igår. Jaja, ska läsa några bloggar, om mitt sega internet vill de, innan jag tar kort.

träning

bild från instagram
Gick ner till gymet vid tjugo i 7 och körde cirkelträningen. Riktigt skönt att träna! Kom hem, duschade, gick in till mamma och pratade och nu sitter jag i mitt rum och ska precis smöra in benen och sedan lägga mig. Måste ju gå upp till älskade skolan. 

oldie

oldiiiiie
Vaknade vid 11 idag, riktigt skönt att sova ut! Gick ju och la mig tiiidigt igår, vid 11 tiden faktiskt woop woop! Föresten vad hände med vädret? Bara jag som trodde de skulle bli typ 19 grader idag? Jaja, om vädret spricker upp går jag nog ut och tar lite kort. Har ganska ont i huvudet just nu och de hjälper ju inte direkt att mamma står i dörröppningen och dammsuger så att de låter till Kina.. Ska gå och ta en huvudvärkstablett och sen kanske slå på någon film. Hörs senare!

10 sanningar

10 sanningar 
 
Jag tycker de är pinsamt att be om pengar. Vet inte varför för jag får ingen månadspeng eller nåt så de borde vara lätt.
Jag hatar att ha många kompisar hemma. För då blir att stökigt och jag är lite av en perfektionist så jag vill ha allt på mitt sätt.
Jag vill ha en pojkvän till sommaren. För de skulle vara mysigt och sen kan man ta en massa fina bilder hihi.
Jag har aldrig kysst någon. För jag har ju ingen pojkvän och jag vill liksom inte bara ta nån helt random, haha.
Jag tycker synd om dom som sminkar sig jättemycket. För dom måste ju må så dåligt av sitt utseende att dom sminkar över de. 
Jag har inte sett Twillight. För jag gillar inte vampyrer och sånt äckligt så jag kommer nog aldrig se den.
Jag är nöjd över mitt utseende. Vilket jag tycker är superskönt, kan liksom gå osminkad som visste "inte kan" utan att skämmas.
Jag älskar att shoppa. Men inte för mina egna pengar, då blir jag snål haha.
Jag är otroligt glad att jag har mina syskon. För utan dom skulle jag nog inte klara mig.
Jag faller för killar med kepsen bak-och-fram. Tycker de är så snyyyggt, men inte på alla. Han ska liksom ha lite hår på sidorna som syns och kanske lite hår där bak som sticker fram också.

västerås

Hej! Som ni vet åkte jag och Nickie till Västerås imorse och gick på Erikslund, riktigt trevligt var de! Fick dock bara med mig 1 tröja och de andra pengarna gick åt till mat... gud va tjock jag kände mig när jag skrev de där :-O Men tröjan kommer upp nångång, maybe to night or tomorrow och då lägger jag upp sakerna jag shoppade i Spanien på samma gång. 
Nu ska jag bara lyssna på musik och slöa. Blir nog inget ikväll för vi kunde inte vara någonstans, men jag orkar typ ändå inte så de var ganska bra haha. 
Bild från Nickies blogg som ni hittar HÄR!

miss this

miss this
Hejsan! Nickie ringde och väckte mig vid 8 imorse för vi skulle egentligen följa med vårt gamla innebandy lag till Örebro för att kolla på dom när dom spelar och sen gå på Marieberg. Men de ändrades så vi drar till Västerås istället, bara jag och Nickie. Myyys. Och sen ikväll ska jag kanske till en och va med några. Ni kommer inte få så mycket bloggning under dan, men kanske gör ett mobilinlägg någon gång. Men nu måste jag skynda mig för vi ska åka halv 10, bråttom bråttom!! 

bestfriend


Hej nattmänniskooooor! Åt ju som sagt med Nickie och Alva och efter de följde jag med Nickie hem och jag var typ helt sjuk... Tog en massa fula ego bilder, som jag kom på nu att jag glömde radera (!!!), fan också.. Aja, jag och Nickie stack iaf till Maxi med hennes mamma och köpte lite saker och sen har vi typ bara vart crazy, bästa!! 
Jag gick hem vid halv 10 eller nåt och när jag kom hem satt jag mig och kollade på tv med mamma och nu är jag hääär. I mitt rum om någon ville veta de hehe... Ska väl antingen sova eller kolla på nån film, annars går de ju bra att ni är sociala med moá!! Stavas de ens så? skit samma :)))

fredag

Idag är de freeeedag! Trodde på allvar att de var typ måndag så ni fattar inte min lycka just nu!! Tränade iaf efter skolan med Ebba och Vickan och nu ska jag snart möta Alva och Nickie och gå och äta pizza...... fy fan asså, vidrigt as hell.. Tycker såklart om pizza och kebab men inte just nu, inte efter träning!! Då kommer jag känna mig fet :-( Om någon kommer till mig ikväll kommer dom se en svettig Melinda på golvet som gör sit ups hahaha, skoja bara.. Tränar typ aldrig hemma. Oj, intressant Melinda... du kommer säkert bli författare.. Nej, nu ska jag avrunda detta innan de blir för piiiinsamt.. 
Bilden är från instagram imorse: melindaagustavsson

fler bilder

Glömde några bilder från sista kvällen, så här kommer dom :-)
 

bilder från spanien



Så där ja.. de tog sin lilla stund att ladda in alla bilder och så, men nu är de gjort! 
Kommentera gärna eller skriv i blogresponse som du hittar här till vänster <---

hemmaaaa


Nu är jag hemma i kalla, tråkiga Sverige. Vill bara tillbaka nu på direkten!! Flygresan gick iaf bra och jag läste i min bok hela tiden, haha.. Om man läser i 4 timmar så kommer man lite stans i boken hehe. 
Är supertrött just nu så ska väl gå och lägga mig i soffan och slå på tv:n. Känns skönt att inte behöva gå tillbaka till skolan iaf. Bara imorgon sen är de helg igen! Alla bilder som ni inte har sett än kommer i ett annat inlägg :-)
Föresten vill jag bara dela med mig av att de är 11 dagar kvar till Justin, 11 DAGAR!! De är inte ju inte ens 2 veckor liksom!!!!! Döööör en smula!!

vill inte hem


Hej fina ni! Idag har jag pressat i solen hela dagen lång och lite brun har man ju blivit! :-D Vid 7 nu på kvällen gick vi till Ebba och dom och sedan mot en resturang och åt mat, suuupergott! Hörde föresten att de hade snöat idag, vill inte hem!!!!! Fml asså.. Jaja, ska upp klockn 4 inatt så kanske bäst att gå och sova. God natt!

sol

Bilden är från igår när en apa tog Kennys kaka, haha. Ni ser ju hur han rotar i fickan efter ett till hahahha. 
jaja, idag är vädret på toooopp så de blir sola hela dagen lång :-D Ska sätta på mig bikini nu, om vi inte ska åka någonstans och äta. Sen ut i solen och blir brun! 
Ikväll ska vi äta med Ebba och dom. De är de jag vet om denna dag, haha. Hoppas ni har de bra i skolan eller praoplatsen eller vart ni nu är :-)

tävling

Tääääävling hos fina Amanda Forzlöw! :-)

monkeys

 
Hej på er! Idag var vi i Gibraltar och kollade på vilda apor. Jag och Kenny köpte kakor som vi skulle ge till dom, men när jag såg apan kom i mot mig slängde jag kakorna på den haha.. Har tagit ganska många bilder men blogg.se cp:ar ju som vanligt så dom går inte in. Lägger in dom när jag kommer hem istället, dvs på torsdag.
Imorgon är de sista dagen :-( och då ska vi pressapressa i solen. Vill ju komma hem till kompisarna som säger: "Guuuud va brun du är!!" haha, kan ju alltid drömma... 
Just nu sitter jag på altanen med la familla. Är ganska skönt faktiskt, inte alls kallt fast jag sitter i bara tröja. Ska prata med Nickie och kolla om hon kan vara gullig och sätta in en header :-*

andys beach


Var superskönt på stranden! Solen stekte som tusan och jag tror jag har blivit en aning brunare!! Är iaf hemma nu. Sitter på altanen med pappa och lyssnar på Elvis, såklart! Högtalare och allt. Folk tror ju att de är paaaarty!! haha, nej men ska gå ut på gräsmattan och lägga mig med mamma och sola lite. 
Vid 5 ska vi åka med Ebba, Lisa och Lotta och shoppa! Vet att jag skrev de igår med, men då var de stängt.. Stacka om att vi var tjuriga haha. Men idag, då jävlar! Shoppa hela köpcentret, yes! Ska försöka fixa mig en header också, skriva lite på den och såååå :-) puss hejdå! 
 
fråga i blogresponse: tryck häär!
fråga i ask.fm också: tryck häär! 

3

Här får ni 3 bilder från lite olika dagar haha. 
tidsinställt

beach

Hej fina ni! Idag ska vi till stranden, hoppas de inte blåser så mycket bara och hoppas man blir lite brunare hehe. Tar med kameran så får mamma ta lite bilder på mig som kanske blir en ny header?! Börjar tröttna lite på den jag har nu och de skulle ju vara superfint att ha en på stranden! :-D 
Nu måste jag välja bikini och kläder, hejdå!

god natt


-

Heeeeeej! Idag vaknade jag vid halv 10 som vanligt och vid halv 12 åkte vi till La Cala, en liten mysig stad här i närheten och åt. Sen när vi kom tillbaka slängde jag på mig bikinin och ut i solen. Idag är de ungefär 18 grader i skuggan. Varmaste dagen idag. 
Vid 5 ska jag, mamma, Ebba, Lisa och Lotta till köpcentret och shooooppa!! Kanske slänger in nåt inlägg lite senare ikväll, men nu måste jag dra innan min bror halshugger mig. 

torget



Imorse skulle jag ha följt med mamma och pappa till gymet för ett litet träningspass, men vaknade vid halv 10 och fattade nada. Dom väckte mig alltså inte för att "jag sov för tungt" haha orkar inte.. Men får väl vara lite hurtig någon annan dag i veckan istället. 
När jag vaknade såg jag iaf att vädret var på topp! Inga moln eller nånting, hääärligt! Gick och vilade brevid mamma och pappa och råkade somna, slö eller något. Vaknade av att pappas mobil ringde och då var de lunchdags. Vi åkte till torget och åt (där är bilderna tagna) och sedan på med bikinisen och ut till poolen. Badade dock inte för vattnet var svinkallt. 
Jag och mamma tog en liten promis, men fick inte in bilderna här på blogg.se.. någon som vet hur man bär sig åt?? Jaja, ikväll ska jag träffa Ebba och hennes familj och äta sen får vi väl se om jag bloggar nåt mer. 
Följ mig på instagram för där kommer några bilder upp som inte kommer upp här: melindaagustavsson

hello from spain

3 bilder från idag.
Ändrade planer! Blev inte att äta med Ebba och dom, är ändå inte alls hungrig efter att ha tryckt i stooor glass. Ska in och duscha nu och sedan mysa lite med familjen :-)

hej

Hejsan! Igår kom vi till Spanien vid 4-5 och de var inte så fint väder. De har regnat igår och idag, men de kanske blir bättre väder imorgon förhoppningsvis! Idag har vi iaf kollat på film och sedan shoppat lite. Ska snart iväg och äta med Ebba och hennes familj. 
Imorgon hoppas jag att jag och Ebba får åka till köpcentret och shoppa själva, så tråkigt med en lillebror och en pappa som gnäller 24/7. Har tagit några bilder, men dom gick inte in i här på bloggen av någon anledning... Men nu måste jag dra :-) 

tidsinställt

Nu draaaaar vi! Drar från äckel Sverige och landar i sköna Spanien :-D Tar med datan så ni kommer kanske få lite inlägg då och då om jag lånar grannens internet :-) Ha de bra!
tidsinställt

packing

Min dag: när jag kom hem till Ebba beslutade vi att gå ner till donken och ta någonting gott. Efter att ha suttit där ett tag cyklade jag hemåt för att gå på bio med Amelia, Linda och mamma. Vi såg Röjar Ralf, helt okej film. Sen åkte vi till donken, andra gången idag, och åt och tog varsin glass. Just nu står min mage rakt ut ska ni veta. Har iaf duschat och nästan packat klart. Drar ju iväg till Spanien imorgon med familjen och Ebbas familj kommer vara där så vi kommer umgås :-) Är sjuuukt taggad!! Bara min hosta kan försvinna så skulle allt vara tip topp. Stakars Ebba som kommer få sitta brevid en snorig person som hostar 24/7 på planet haha.. Nu ska jag avrunda detta inlägg med att säga godnatt!

.

Somnade vid 1 igår och vaknade vid halv 11 idag. Fick sovsällskap av min bror igår, taaaack! Ville inte sova själv, hihi. Måste gå och göra mat nu för om ungefär en halvtimme drar jag iväg till Ebba. Måste packa idag också, har inte packat nånting.. haha bra Melinda. 
När mamma har slutat ska jag gå på bio med henne, Linda och Amelia. Amelia har fyllt och de ska bli hennes födelsedagspresent. Mamma frågade vad hon önskade sig då sa hon: "En dag med tjejerna! Du, jag, Melinda och mamma". Sööööt unge asså! Så vi tar med henne på bio och sen kanske svänger förbi donken. 
Nu måste jag försöka tvinga med Kenny till köket och hjälpa mig med maten, lycka till Melinda! 

money

Köpt nya jeans och halstabletter. Köpte hostmedicin också, men i tabletter!! Visste ni att de fanns? Ni anar inte hur glad jag blev :-D Såg 2 superfina tröjor på vinyl också, men hade inte råd just nu.. någon som vill ge mig ungefär 600kr? :))) 
Nej men när vi kom hem igen så lämnade vi påsarna och hämtade Kenny för att gå ut och äta på Chili Nam Nam. Fick äta ute både till lunch och middag, lyxigt på hög nivå! Just nu snapchatar jag lite med Nickie och kikar med Adde. Ska kanske slå på någon film och mysa, har någon nåt förslag på bra film? Vill se "The last song" men jag vill inte gråta själv haha.. 

i don't wanna hold you if you wanna go


Gick suuuper på moppetestet, fick 2 fel av 46, gryyyym! Egentligen 1 fel för han sa att båda var rätt, men han gav oss fel? GE OSS RÄTT FÖR TUSAN DÅÅÅÅ! Jaja, gick hem till Felle efter och där hann vi inte med så mycket, kollade på tv och Felle åt och sen var hon tvungen till doktorn för nåt allergitest så då traskade jag hemåt. 
Ska vänta på mamma och sen ska vi gå ner på stan och köpa svarta jeans och halstabletter. Mina svarta jeans sprack ju, då gick typ min värld under haha.. nej men jag har typ panik för de var min bästis juuu.. gud de där lät som om jag inte har några vänner alls haha.. och sen har jag ont i halsen och hostar hela tiden. Låter helt hes också, åå vill inte bli sjuk. 

mina finaste

Vaknade av ett telefonsamtal av pappa halv 12. Då gick jag upp och började fixa mig och vid 12 var jag ute och mötte pappa. Vi åkte och böt bil med mamma och sen hämtade vi Kenny som hade kommit hem från Kolsva. Vi åkte till Mc Donalds för lite maaat och sedan hem igen. 
Håller på att plugga moppe och smsar lite med Felle. Ska möta henne vid trafikskolan om ungefär en kvart för att göra två papper som typ ska visa hur vi ligger till.. Önska mig lycka till

kvällen

Hade de supertrevligt hos Nickie. Våran "myskväll" krossades haha. Vi tog en sväng med babyn Alva i barnvagnen, hahaha. Vi gick till stan och tillbaka till Nickie. Efter ett tag kom Sudden och Kalle också och sen gick jag och Frida till Coop för att möta hennes pappa som skjutsade hem mig, fett skönt att slippa gå hihi. 
Kanske ska träna med Ebba imorgon på morgonen, men vet inte om jag orkar haha.. Sen ska jag och Felle gå och göra några papper på trafikskolan. Kanske ska hitta på nåt imorgonkväll med några men vi suger ju på att planera så de skiter sig säkert..
Hanna som tar bilderna föresten ;-)

tjejkväll

 
Vaknade vid 9 tiden (?) idag, då gick jag upp och åt frukost. Vid lunch gick jag ut till mamma på balkongen och där var de typ 40 grader, skojar inte. Så satt mig där och pluggade lite moppe. 
Jag och mamma tog en tripp till hennes kompis och fikade. När vi kom hem åkte jag lite moppe med pappa, gick suuuuper! Ikväll ska jag som sagt till Nickie och mysa med mina flickor. Nu ska jag fortsätta kolla på Bitchkram och försöka komma på nåt bus för de är ju 1 April idag, hihi. Får se hur de går eftersom jag suger på att ljuga haha.. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!