MELINDA ANSWER

VAD HETER DU ?  Melinda Linnea Mary Gustavsson

 

VAD SKULLE DU HETA OM DU SJÄLV FICK VÄLJA ? Finns många, men tycker Frida, Charlie, Alex, Mollie är några av jättefina namn

 

VILKA ANDRA NAMN HADE DINA FÖRÄLDRAR TÄNKT GE DIG ? Tjej: Amanda, Belina Kille: Kenny, Oliver

 

ÄR DU TILLSAMMANS MED NÅGON ? Nej

 

VILKET STJÄRNTECKEN ÄR DU ? Stenbock

 

VILKEN ÅRGÅNG ÄR DU ? 1998

 

VART FÖDDES DU ? Västerås BB

 

VART BOR DU ? Köping

 

BOTT UTOMLANDS ? Nix

 

FLYTTAT ANTAL GÅNGER ? Två gånger, men kommer inte ihåg första för då var jag typ bara några veckor gammal

 

VART SKULLE DU VILJA BO ? Vet inte riktigt

 

VILKEN SKOLKLASS ? 8D

 

 

 

VAD VILL DU GÖRA NÄR DU BLIR ÄLDRE ? Modell, frisör, fotograf eller inredare av rum och hus

 

 

LÄNDER DU VARIT I ? Spanien, Finland, Norge, Thailand, Rhodos, England, Turkiet, Österrike, Cypern, USA.. de är fler, men kommer inte på någon mer just nu

DITT RUM, 

STORT LITET ELLER MITTEMELLAN ? Stort

VILKEN FÄRG PÅ TAPETERNA ? Två vita väggar och de andra två är vita fondväggar, med typ genomskinliga blommor (ser i bakgrunden på bilden)

 

VILKA FÄRGER GÅR RUMMET I I ÖVRIGT ? Vitt, Rosa, Lila

 

VAD VILL DU ÄNDRA DÄR INNE ?, Walk in closet, helt vit alltihop

 

VAD SER DU OM DU TITTAR UT GENOM DITT FÖNSTER ? Lägenheter.. och några affärer

 

VAD GÖR DU OFTAST I DITT RUM ? Sover, sitter vid datorn, tar egobilder, pluggar, tv, springer runt och är galen

 

FAVORITPRYL I RUMMET ? Sängen och garderoben

 

UTSEENDE,

HUR LÅNG ÄR DU ? 164 cm ungefär, vet inte riktigt

HÅRFÄRG OCH FRISYR ? Brunhårig, oftast utsläppt. Håret räcker ner till naveln framifrån och bakifrån ungefär till rumpan

MEST NÖJD MED ? ögonen, mage och hår.

MINST NÖJD MED ? lår, tänder

SKOSTORLEK ? oftast 37

 

GLASÖGON ? nej

 

HAR DU NÅGRA PIERCINGAR ELLER TATUERINGAR ? nej 

FAVORITER,

FILMER ? Vet inte

LÅTAR ? Finns tusentals

ÅRSTIDER ? Tycker alla är mysiga på varsitt sätt

DRYCK ? Dricker typ allt, men dricker helst inte vatten bara

DJUR ? Hund, tiger

FÄRG ? svart, vit, rosa och lila. Men gillar även gul och orange

ÄMNE I SKOLAN ?  spanska och hemkunskap

 

SYSSELSÄTTNING ? innebandy, musik, vänner, familj och plugget


SKYPE

Skypar med den här sötnosen som är i spanien, lyx... 
Annars då? Jodå, livet rullar på. Fast har lite ont i magen just nu, men de går väl snart över. Mammas chef kommer snart så nu är hela lägenheten städat! 
Gå in och checka min bästas blogg --> TRYCK HÄR SÖTNOS! 

PROFILBILD

ny facebook profilbild, vad tycks?
Godmorgon!
Ska fixa mig lite till och sedan drar jag till höstsparken för lite fotboll med mina bästa tjejer. Nu måste jag fixa mig lite meeeeer, så hejdå! 

PHOTOTIME

-tog lite kort med brorsan denna ljuvliga kväll, vi tog typ 20 kort och 13 försvann... kul.
Aa, 13 kort försvann så de blev 7 kvar... fml typ. 
Just nu spelar jag och kenny lite wii, hihi. 

UPDATE

-sneeeeee
Hejsan sötisar! Har inte hunnit blogga idag, men jag kan ju alltid berätta vad jag har haft för mig. Jag sov ju hos ebba inatt och vi vaknade runt 11 tiden och "vi" eller snarare jag fick laga mat åt alla, haha. Sen efter de åkte vi iväg till höstsparken och kollade på typ 2-3 matcher. Efter de orkade vi inte vara kvar så vi stack till café latte och tog en fika. Aa, då hade tiden hunnit bli typ runt 4 nångång? Då gick vi hem till ebba och kollade på en film, mys. Kom precis hem och nu har jag inget att göra.. 
Imorgon ska jag kolla på höstsparken med ebba och alva och kanske nån mer, vet icke. 
Kanske tar och bloggar lite senare ikväll eller inatt, så håll utkik! :-)
 

BEN&JERRY

Myser med Ebba och snart kommer Alva också. Ben&jerry glass har vi också, finns inget bättre sett att börja höstlovet på!👍


DAGENS OUTFIT

tröja - ZARA - 200:- 
köpt i spanien, vet inte riktigt vad den kostade, men ungefär runt 200
-tröjan köpt i spanien när jag var där, vad tycker ni om den?
 
Statestik tillbaka försten!!
Aa, så ser jag ut idag. Ikväll ska jag sova hos ebba med henne och alva, mys! Vet inte riktigt vad vi ska göra och så, men de blir väl film och godis eller nåt :-)
Nu ska jag städa lite på mitt rum för de ser förjävligt ut, hehe. Sen ska jag och kenny till några och hämta jultidningar, kul.. xoxo

STATESTIK FUNKAR INTE

-old pic
Hejsan eller godmorgon, vaknade nyss. Ganska skönt att sova länge, så nu är jag utvilad och redo för bus!! :-D Ebba smsade mig typ kvart i 11 och frågade om jag ville hitta på nåt, så ja.. jag ska hitta på nåt med henne och kanske alva idag. Nickie kunde inte idag, men de får vi väl ta en annan dag! 
 
Juste, min statestik är helt fuckt up igen.... De står att jag har 0 besökare varje dag och de är inte sant eftersom jag kollade igår och då hade jag jättemycket :-( Blir så sur... Är de någon som vet hur man fixar de så hjäääälp mig!! 

GOOD NIGHT SWEETHEARTS

-världens finaste får bjuda på bilden
Ska nog snart gå och lägga mig, sätta i lite musik i hörlurarna och lägga mig i sängen, åå de ska jag göra!! Men en annan sak, är de någon som kanske kan hjälpa mig med att göra en design till min blogg? De ska vara stor rubrik, haha... de är typ allt jag vet. Men om någon är intresserad så skriv någonstans till mig, pusspuss

HEART IN PANCAKE


HÅRKNUT OCH EYELINER

Hade lite tråkigt för som sagt jag är ju ensam. 
 

ALONE

-gammal bild
Hejsan! Vad gör ni? Själv kollar jag på vänner och har tråkigt. Min familj lämnade mig just ensam, kul.. så nu är jag helt ensam i en läskig spöklägenhet. Tur att de inte var på kvällen. Jag har inget att blogga om och är inte särskildt sugen på de heller.. Hörs senare!
 

KVÄLLSHUMOR

Såhär kul kan man ha på en lördag

SATURDAY

Hejsaaaaan! Just nu sitter jag och fikar hos dom vi är. 
Vi ska snart hem för mamma och pappa ska på nån fest ikväll. Jag och Kenny blir hemma själva. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på men nåt blir de väl! 
Den här texten kanske blir lite konstig för den ändras hela tiden, orka.. 
Pusspuss

XFACTOR

-några kort från igår, hihi nöjd med sista bilden :-)
Godmorgon! Vaknade typ klockan 9 att mamma väckte mig, ska åka till några vid 10. Så nu måste jag skynda lite att fixa till mig lite för nu ser jag ut som ett vrak.. Lyssnar lite på musik och dansar helt för mig själv. Får se om jag har nå internet där ute i tomma intet eller nåt, vet inte riktigt vart jag ska.. bara till vilka, haha.. Men om jag har internet så mobilbloggar jag kanske. 
Nu till igår, de var jättekul att vara på xfactor! Isak, Awa och JEM var bäst!! Men hejdå, nu måste jag äta äckelfrukost!

MODEVISNING

bilderna tagna av: pappa
canon, objektiv 18-200
 
 
 

VATTENFALLS FLÄTA

-alva gjorde en vattenfalls fläta på mig idag, såå fin! Här får ni ju se en av tröjorna jag köpte i spanien också
Helt okej skoldag, hade temadag så aa.. Var så sjukt trött i morse och är de nu med, men de är ju inte så konstigt eftersom jag hade gått upp 4 på morgonen igår och sen åkte jag flygplan, jetlag, efter de gick jag modell från halv 4 till typ 11 och sen upp 8 imorse.. bilderna kommer upp snart, pappa tog lite kort och sen ska jag fråga mikis om hon kan skicka bilderna hon tog :-) 
Idag ska jag till stockholm med alva, ebba och vickan för vi ska gå på Xfactor! Skulle ju ha gått när 1D kom dit men nejnej, här bokar man fel och allt.. så gissa vem som ska komma? Jo, eric saade.... fyfaro säger jag bara. 

PHOTOS

förlåt i förskott för några mongobilder
 

HOME

Hejsaaaaan, tillbaka!
Kul att Madde hade gästbloggat på min blogg 1 inlägg iaf! ;-) 
Aja, hade suuuuuper i spanien!! Vill tillbaka nuuuuuuu :-(   Bilderna kommer upp när som helst, men de är inte alla bilder, min syrra och pappa har tagit med sina mobiler så dom kommer väl sen. 
Nu ska jag duscha håret så att man känner sig lite fräsch efter flygresan sen ska jag platta eller krusa håret, vad tycker ni? Ni kanske undrar varför jag ska göra mig så fin just idag?, jo jag ska gå modell ikväll, på catwalk... spänd!! Så jag måste ju se någorlunda bra ut! 
Pusspuss

GÄSTBLOGG

Melinda har ju nu åkt till spanien, så hon bad mig o gästblogga lite så då får jag väll ta o göra de! :D Jag sitter iallafall just nu och lyssnar på musik&kollar facebook. Tänkte snart ta o sätta på nån film ellernå och tänka på hur varmt o skönt hon har det där borta medans vi nästan har vinter här :( Men aja, gör kanske något inlägg imorgon också ifall jag får tid! Föresten tryck HÄR för att komma till min blogg och få reda på vem jag är! :*
 

VI DRAR DIT PALMERNA BOR

-nu drar vi pappa!!
Godmorgon, några vakna?! :-)
Aja, jag är iaf klar med packningen och allt, har ju såklart såna här tankar om att jag har glömt nåt.. men om jag har de så är de ju lugnt eftersom jag har kläder och skit där nere redan! 
Ska åka till flygplatsen i västerås, eller om 22 minuter faktiskt, hihi. Nu ska jag fräscha till mig lite och sedan lyssna på lite svensk musik innan jag åker haha.. 
Ni får ha de så bra!
 
Juste, Madde skulle gästblogga lite på min blogg om hon kommer ihåg.. Ska fråga nickie nu också, hon visste inte ens att jag skulle dit.. lilla sego :-* 

20 OKTOBER 2012

-bild på mig och bästavän igår
Jahapp.. Kom hem från körkampen för ett tag sen, såklart vann ju bästa skolan, Kabbe! Ebba och alva följde med mig hem och var kvar i typ en halvtimme för sen skulle dom på bio och jag skulle packa. Har inte riktigt packat klart än men de gör jag väl snart. Ni får ha så bra här i regniga sverige så kan ni väl bara tänka att jag ligger i en solstol och lever livet?! :-) Ska försöka få nån att gästblogga lite så att inte bloggen är helt död. Men jag kommer ju hem på torsdag så de är ju inte så länge jag är borta. Kanske bloggar lite imorgon innan jag åker om jag hinner, men de gör jag säkert. 
Pusspuss mina fina läsare!

BREAKFAST

-varm choklad med grädde och strössel + en macka
Härligt med lördag eller vad säger ni?! Aja, vaknade vid 8 och åt frukost nyss för jag väntade på att mamma skulle komma upp från gymmet, vill ju inte sitta helt själv och äta? 
Vad jag skulle göra idag har jag ju redan sagt så ni kan väl bara gå ner lite om ni missa de. 
Nu ska jag kolla lite på vänner om de går annars blir de musik och klädval för dagen.
 

DE ÄR INSIDAN SOM RÄKNAS, MEN UTSIDAN GER INSIDAN EN CHANS

-bild från igår
Hejsan sötisar! Sitter i min säng och kollar på vänner just nu, så bra hihi! Ska kolla när xfactor börjar igen, heja awa och isak!! :-D Finns ju andra bra också, men hejar mest på dom! 
Imorgon ska jag sooova så länge jag kan och sen kanske jag ska följa med ebbo och kolla på en match, sen ska jag ner till B young med mamma också. Sen måste jag ju packa till spanien, åker ju i övermorgon, haha har inte ens hämtat resväskan på vinden än. Nu ska jag fortsätta mysa helt forever alone haha...

CITAT

-lite kort som jag tog nyss
 
Rätt skön skoldag idag, hände inte så mycket men kul ändå. Jag fick iaf ett D på no provet och sen gjorde jag mitt spanska prov idag och där fick jag 97 rätt av 100 och betyget A, är så jävla stolt!! Hade inte pluggat nåt heller, haha.. Bara läst igenom de imorse :-D 
Efter skolan gick jag, felicia, fanny och kenny och fikade lite på stan och nu ska jag inte göra nånting. Ikväll ska jag skypa med syrran som är i spanien och på söndag träffar jag henne där, ska bli så skönt! 
Pusspuss
 
 

DON'T YOU WORRY CHILD

-min!!!
Hej mina fina! Har kommit hem ungefär för en kvart sen från modellsaken alltså vi tränade på hur vi ska gå på catwalken på torsdag. Nu ska jag iaf sova och imorgon är de fredag!! Åå vad jag har längtat. 
Åker ju till spanien på söndag för er som inte visste de, de ska bli så skönt att bara slippa skolan och allt här. Roligt att träffa syrran som bor där nere just nu också :-) 

WHAT MAKES YOU BEAUTIFUL?

drar iväg till skolan nu, ska bara kolla på nån video om parken zoo... asså fyfan!!
catch you up later

YOU'RE BEAUTIFUL TO ME

-bild från i somras på mig och finaste hannah
Hejsan!
Kom typ precis hem, har varit och kollat på hockey med alva. Eller efter skolan så gick jag och alva hem till mig för att jag skulle lämna min väska och så, sen kom hennes mamma och hämtade oss och då åkte vi hem till henne en stund. Vi har kollat på hennes lillasysters innebandy träning också, så gullig! 
Nu ska jag sova för jag är ganska trött. Imorgon kan jag inte gå på innebandyn för jag ska på nån modell sak, eller jag ska vara modell om nån vecka och visa upp kläder så imorgon ska jag lära mig nå danssteg eller nåt som jag ska gå. 
Pusspuss

SPANSKA

Heeej!
Sitter i skolan med och pluggar lite spanska med lisa och emma. Har bara so kvar sen sen slutar jag. 
Efter skolan ska jag ner på stan med alva och ebba tror jag och sen ikväll vet jag inte om jag ska följa med på zumban med ebba och vickan, de verkar inge kul så jag kanske följer med alva på hockey istället, hihi roligare! 
Nu ska vi sluta, så hejdåååå

NÅGON SOM HÅLLER MED MIG??

Är äntligen klar med alla frågorna till no:n, så skönt!! Men nu måste jag läsa in dom och börja kolla på hennes keynotar....................
 
 
Är de bara jag som har den här tanken att dom säger att vi går i skolan på dagarna och sen har vi vår fritid, vilken fritid?? Alla läxor och prov tar bort vår fritid! I skolan borde man göra allt de här och sen ha sin fritid... Då om man t.ex går från 8 till kanske 3 så har man varit i skolan i 7 timmar och jobbat och de räcker inte eller?? Nej, då ska vi ta ungefär kanske 4-5 timmar (beror på vem är också, några kanske sitter 2 och några kanske 1) på ens fritid, så de blir ungefär 12 timmar, ett halv dygn, hur kul är de när man tänker på de?? Och sen tjatar dom att man måste göra någon aktivit på fritiden, de hinner man ju fan knappt med! Någon som håller med mig?

CHOCOLATE

-bra bild och allt..
Heeeej!
Har kommit hem från skolan nu. Ska börja plugga lite till no:n, har gjort en kopp choklad med grädde och allt också, mumsigt. Aja, har inget planerat mot kvällningen, men de ser ut att bli pluggning... Lika bra att börja på direkten då, pusspuss

VÄNNER

-dagens outfit
Hejhej.
Sitter i skolan med bästa felicia nu, vi har snart syslöjd och den här lektion måste vi jobba som tusan. Aja, nu ska jag kolla lite på vänner, hihi. 
catch you up later

PLUGGA. DÖ. HEJDÅ.

-min sötaste
Hejsan.
Efter skolan följde jag med felicia hem och så hjälpte jag henne med matten. Efter de åkte vi till innebandyn och tränade. När jag kom hem duschade jag, skönt, och sen åt jag lite. Just nu pluggar jag som tusan, håller på med nå frågor till no provet. Skriver lite med nickie och hör regnet slå mot fönstret, härliga sverige... 
Aja, nu ska jag återgå till pluggandet.. om jag dör nu så skyll på skolan för vi har 10000000 prov och läxor just nu..
 

ONE DIRECTION!!!

 
 
ÄR SÅ SJUKT GLAAAAAD!!!!! HAR BILJETTER TILL ONE DIRECTION!! SUPERGLAD TJEJ HÄR!!!!!!!!!!! 
aa, ni märker att jag är lite hyper de är inte så konstigt!! Tycker synd om dom som inte fick :( 
Pusspusssss

WATER PICTURES

tagna av: mig
 

PLUGGA

-ögaaaa
Godmorgon!
Har precis vaknat och nu ska jag plugga lite till provet hade jag tänkt. Men de är mycket mysigare och roligare att plugga i en skön säng med täcke och kudde och allt än att sitta på en hård stol. Annars idag ska jag inte göra nånting, kan vara ganska skönt. Fast vi kanske ska på fika hos mina kusiner hörde jag mamma säga i telefonen nyss. Vad ska ni göra idag då? :) 

INSTAGRAM: MELINDAAGUSTAVSSON

-bjuder på lite halvskumma bilder
Heeeeeejsan!
Just nu kollar jag på nån film på tv:n, fast har avstängt ljud så jag vet inte rikitigt om man kan kalla de "kolla på tv", aja intressant.. har min nya pyjamas på mig och ligger i min säng, nej nu får jag sluta va så tråkig.. 
Jag ska nog kolla om de är någon rolig inne som man kanske kan snacka lite med så att man inte är helt själv på en lördag... så gör jag! Pusspuss, ses imorgon!
föresten de skulle vara superkul om du ville följa mig på instagram, så får du lära känna mig lite mer och se vad jag har för mig, hihihi! Men om du ville de så heter jag: melindaagustavsson

NEW IN

olika storlekar på bilderna.. orkar inte fixa
 
jeans - gina tricot - 599:-
tröja - gina tricot - 299:-
torrschampo - nån affär - 116:-
Justin biebers bok - nilssons bokhandel - (fick den av mamma&pappa igår)
pyjamas - cubus - 299:-

HAPPY BIRTHDAY JULIA!

bilderna tagna av: mig, julia, hannah och thea


-söta bilder
 
Idag har jag varit på tuna park med familjen, köpte en hel del saker som de kommer bilder på när jag har tid och ork. Tänkte kanske måla naglarna och sminka mig lite i olika sminkstilar, haha kul liv.. Ikväll har jag inget planerat men blir väl att äta godis och mysa som vanligt. Aja, nu ska jag läsa lite i Justin Biebers bok som jag fick igår, blev så sjukt glad!! Tack världens bästa föräldrar!!
 

GRYM KVÄLL

Har haft en grym kväll med mina fina flickor. Åt god mat,  kollade på xfactor, skrattade, lekte lekar, cp:at, dansat.. ja, de är typ de vi har gjort med betoning på skrattat, haha. Gud va jag älskar er!! 
Aja, nu ska jag sätta på mig pyjmas och bara mysa resten av kvällen med familjen. Hoppas ni har haft en lika bra kväll som mig, puss på er!
bilderna från kvällen kommer nog imorgon för just nu är jag för trött för att lägga upp dom, hihi. 

GLITTER

-hihi, kul att leka lite med bilder

PS. I LIKE YOU

Hejsan alla. 
Var en ganska kul dag idag i skolan. Hade ju inga lektioner förutom hemkunskap, skönt! Vi såg en teater nu de sista vi gjorde och ja.. den var väl ganska rolig ;) 
Ikväll ska jag på kalas, tar med kameran så ni får lite bilder. 
Vad jag ska göra nu? Jag ska nog hjälpa mamma med kladdkakan och sen bestämma vad jag ska ha på mig ikväll, puss puss. 
 
ps. fick en kommentar för jättelänge sen om jag kunde typ filma mitt rum och så och de ska jag absolut göra, men har inte orkat än så förlåt för all den tid. 

CHRISTMAS FEELING

-julkänsla
Heeeeeejsaaaaaaan!
Håller på att fixa både mig just nu, blir ett kort inlägg nu. Tänkte bara visa lite dagens outfit som blev en liten typ jul känsla, haha. 
Nu måste jag fixa lite, xoxo

WANT TO SAY "HI, I LIKE YOU"

-seriösa bilder
Ligger i soffan och kollar lite på tv just nu. Mamma och pappa är på någon gala eller nåt så jag och brorsan är hemma själva, mys. Var sugen på att träna innebandy idag, men kunde inte för mamma och pappa skulle bort. Men tränar på måndag istället! :)
Imorgon blir de skola som vanligt och sen kanske jag ska träffa några flickor på kvällen. 
xoxo

YALLA KOMPIS

Hej alla.
Måste tipsa om en grym låt, Yalla kompis med Ma-Tinz och Medina
Skoladan idag har varit ganska okej tills sista "saken" vi skulle göra. Vi skulle lyssna på nån gubbe som berättade om våld och hur de kan se ut och då var han ju tvungen att visa bilder på hur de kan se ut när man har blivit knivstucken, slagen osv. Och jag kan knappt se blod utan att jag spyr eller iaf mår illa, så jag var tvungen att gå ut och sätta mig därute, som tur var var jag inte själv där, de var några andra som inte palla de heller. 
Aja, nu ska jag ta nåt att äta och sen ska jag försöka plugga lite. 

SILVER

-jag får ursäkta bildkvaliten. men orkade inte ställa upp stativet, så nu blev de än smutsigt-spegel-bild
Godmorgon!
Idag ska jag till skolan som vanligt, men de är inga vanliga lektioner idag. Vi ska på nån vandring eller nåt. Fick 5 minuters sovmorgon, yey... 
Annars? Jag har en grå silvrig tröja och svarta jeans, som ni ser på bilderna över. Platt hår från igår när frisören plattade de har jag också. 
catch you up later

IT'S JUST A BAD DAY, NOT A BAD LIFE

-some photoooos, den tröjan hade jag idag med svarta jeans om någon ville veta de
Hejsaaaan!
Idag har de varit en ganska skön dag, fastän vi gick till halv 4 idag. Efter skolan klippte jag mig, klippte 3 cm så de är ingen skillnad. Men nu har jag plattat hår för att hon plattade de, så skönt! Aa, ni ser ju på bilder där ovanför. 
Just nu är felle här, vi sitter i min säng och prata lite. Skulle egentligen på zumba men jag orkade inte hihi. 
xoxo

FAVOURITE

Ska visa lite av mina favorit tröjor nu, bara för att liksom.. Ni får stå ut eller bara bläddra förbi de, hihi!
Orkar inte ta kort på alla som jag har valt ut, så ni får gamla bilder jag har tagit med dom, men de blir perfaaa!
 

 
 
Annars då? Jo, jag kom hem från nickie för ett tag sen. Vi bakade kladdkaka som gick åt skogen och målade en dörr, haha.. Normala tonåringar? Nej, absolut inte! Men kul var de iaf ;)
Nu ska jag bara mysa hela kvällen ut eller vad man ska säga hihi. 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!